Böyle birşey olsa nasıl olur?

evet hayatım sitedeki tek erkek üye :) bayada ayrıcalıklı

Bizlerde sitedeki tek erkek üyenin Kazen Bey olduğunu biliyorduk ama,arada bir bayan kıyafetlerini üstüne çekip ; burada dişilik rolü kesenlerinede rastladık..

Aman böyle iyi..

hayatım valla bu daha iyiymiş bi site olsa böyle erkeklerin yönetici ve üye olduğu kadınlar sadece derdini yazıp gelicek yorumları beklese

yada şöyle bişey olabilir.mesela ben konu açıyorum orda seçenek olacak erkek üyelerde yorum yapsın yada yapmasın diye.mesela erkek fikirlerine ihtiyac duyan biri konuyu erkeklere açık bi şekilde yayınlar ve konuşurlar gibi.üye olanda olmayanda açtığımız konuları okuyo nasılsa gizleme durumumuz yok yorumları kontrol edebilme şansı vererek böyle bişey yapabilirler

Onlara ihtiyacımız yok, kelin merhemi olsa başına sürer, çok anlayışlı olsalar bizim dertlerimiz olmazdı zaten

nedne canım ya aklı başında olup kızları çok iyi anlayan erkeklerde var. onlardan 1-2 si olsa güzel olmaz mı yada bu işi sadece kazen üstlense

nedne canım ya aklı başında olup kızları çok iyi anlayan erkeklerde var. onlardan 1-2 si olsa güzel olmaz mı yada bu işi sadece kazen üstlense

Hangi birisine yetişsin koca siteyle uğraşıyor zaten Bence dediğin gibi 2 3 özel üye alımı olsun öyle seçme işini de Kazen'e bırakalım

evet katılıyorum sana hayatım. böylece erkek yorumunu kabul eden kızlar erkeğin söylediğini beğenmese bile kendi istediği için erkeğe laf diyemezde

sana hak veriyorum çünkü herkes yanlış kullanır bu durumu ama benim dediğim kazen gibi 3 erkek üye daha olsa sadece onlar yorum yapsa bence harika olurdu.

hmmm,ok,olabilir tabi ama onların da çok özenle seçilmesi gerekir,usulüne uygun olursa da mantıklı olabilir tabi

Onlara ihtiyacımız yok, kelin merhemi olsa başına sürer, çok anlayışlı olsalar bizim dertlerimiz olmazdı zaten

tamam belki haklısın ama tek suçluda onlar değil ,erkeğin bizi aldattığı cinste bi bayan nihayetinde.

Son düzenleme:
hmmm,ok,olabilir tabi ama onların da çok özenle seçilmesi gerekir,usulüne uygun olursa da mantıklı olabilir tabi

evet tatlım usule uygun olucak bence fena olmazdı .olaylara bibayan bakışıyla erkek bakışı çok farklı .erkek muhabbetlerinde neler dönüyor bilmiyoruz.

site onun zaten öyle değil mi

ben bilmiyordum bunu şimdi öğrendim okuyormudur acaba :) kazen bey bi el atın halimiz içler acısı valla biz kız başımıza başa çıkamıyoruz bu erkeklerle

Kadınlar Kulübünün ayrıcalığı zaten '' kadınlar '' a özel olması .:113:

Erkeklerin fikrini alacağınız çok sayıda platform var .

Bence onlar gelir , ortalık karışır vs ... değil de mevzu ; olay amacından sapar . Ne gerek var ?

İyi böyle , gayet iyi .

Ha 3 tane , ha 300 tane ... O 3 tane gelse de ;eşinin altın gününde eve öğlen yemeğine gelmiş adamın şaşkın haline dönerler zaten

koptum demi şaşkına döner adamlar

kesinlikle erkek üye olmamalı...

sonuçta yapı gereği,herkes hemcinsini savunuyo bu devirde,içlerinden önyargısızları çıkcak diyede riske etmeye değmez diye düşünüyorum..ayrıca bu şekilde çok daha iyi bi site,çok daha güvenli ve anlaşılır...

erkeklere güvenilmez...burayıda karıştırırlar,sonra bamlanan bamlanana...

aslında tek konu bizim onlardan akıl almamız vb durumlar da değil de çok özel sağlık sorunlarını,özel konularını paylaşan üyler var burada ve onlar da bu sorunlarını kızkıza bi platfırm olmasının rahatlığıyla paylaşıyolar...Mesela eşiyle cinsel sorunları olan bir bayanın yazdıklarının erkekler tarafından okunması pek de hoş olmaz gibi de geliyo ya da tüylenme sorunundan bahseden bir kızın yazdıklarının okunması!illa ki siteden haberdar olan,buradaki paylaşımları takip eden erkekler var ama bu seçilmiş erkekler güvenilir dahi olsa bazı üyeler paylaşım yaparken daha dikkatli davranmak,belki de rahatça paylaşamamak durumunda kalıcak,o açıdan da düşünmek gerek.ne bileyim kararsız kaldım ben :18:

kızlar sitede tek erkek Kazen varya öyle olsa yani,aklı başında biri öyle ona buna yazcak ,laubali biri değil. şahsen ben çok isterdim

olur olmasına da kazen bunca kadına aynı anda nasıl cevap yazar orası sorun olur..düşünsene 10-15 kadın soru soruyor ya da birşeyler yazıyor bir tane erkek cevap yetiştirmeye çalışıyor..

yok mümkün değil bu,doğanın kanunlarına aykırı

direk dalga geçip,laf sokup küfür ederlerdi şüphen olmasın bigün erkekler kulubü diye bi siteye denk geldim konu şöyle gidiyor...

_valla abi yanımda karımda olsa afet bi hatun gördümmü bakarım kimse kusura bakmasın...
_hahaha valla bende bakarım benim karı ağzını açsın onu yolda rezil ederim....
bir sonraki öküz ise yorumların altına şunu yazmış...
_biri afet hatunmu dedi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…