- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
evet hayatım sitedeki tek erkek üye :) bayada ayrıcalıklı
hayatım valla bu daha iyiymiş bi site olsa böyle erkeklerin yönetici ve üye olduğu kadınlar sadece derdini yazıp gelicek yorumları beklese
Aman ne olcaklar be
Hemen dırdırcılar sizi diye söylenip anlayış anlayış diye başımızın etini yiyecekler :)
Bizi anlasaydılar bu kadar kadın formu yerine en azından bir kaç tane erkek formu olurdu.
Onlarda bizim gibi dertlenirdi
nedne canım ya aklı başında olup kızları çok iyi anlayan erkeklerde var. onlardan 1-2 si olsa güzel olmaz mıyada bu işi sadece kazen üstlense
yada şöyle bişey olabilir.mesela ben konu açıyorum orda seçenek olacak erkek üyelerde yorum yapsın yada yapmasın diye.mesela erkek fikirlerine ihtiyac duyan biri konuyu erkeklere açık bi şekilde yayınlar ve konuşurlar gibi.üye olanda olmayanda açtığımız konuları okuyo nasılsa gizleme durumumuz yok yorumları kontrol edebilme şansı vererek böyle bişey yapabilirler
sana hak veriyorum çünkü herkes yanlış kullanır bu durumu ama benim dediğim kazen gibi 3 erkek üye daha olsa sadece onlar yorum yapsabence harika olurdu.
Onlara ihtiyacımız yok, kelin merhemi olsa başına sürer, çok anlayışlı olsalar bizim dertlerimiz olmazdı zaten
evet hayatım sitedeki tek erkek üye :) bayada ayrıcalıklı
hmmm,ok,olabilir tabi ama onların da çok özenle seçilmesi gerekir,usulüne uygun olursa da mantıklı olabilir tabi
site onun zaten öyle değil mi
öylemiiii
Kadınlar Kulübünün ayrıcalığı zaten '' kadınlar '' a özel olması .:113:
Erkeklerin fikrini alacağınız çok sayıda platform var .
Bence onlar gelir , ortalık karışır vs ... değil de mevzu ; olay amacından sapar . Ne gerek var ?
İyi böyle , gayet iyi .
Ha 3 tane , ha 300 tane ... O 3 tane gelse de ;eşinin altın gününde eve öğlen yemeğine gelmiş adamın şaşkın haline dönerler zaten
kesinlikle erkek üye olmamalı...
sonuçta yapı gereği,herkes hemcinsini savunuyo bu devirde,içlerinden önyargısızları çıkcak diyede riske etmeye değmez diye düşünüyorum..ayrıca bu şekilde çok daha iyi bi site,çok daha güvenli ve anlaşılır...
erkeklere güvenilmez...burayıda karıştırırlar,sonra bamlanan bamlanana...
kızlar sitede tek erkek Kazen varya öyle olsa yani,aklı başında biri öyle ona buna yazcak ,laubali biri değil. şahsen ben çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?