koptum demi şaşkına döner adamlar
kesinlikle erkek üye olmamalı...
sonuçta yapı gereği,herkes hemcinsini savunuyo bu devirde,içlerinden önyargısızları çıkcak diyede riske etmeye değmez diye düşünüyorum..ayrıca bu şekilde çok daha iyi bi site,çok daha güvenli ve anlaşılır...
erkeklere güvenilmez...burayıda karıştırırlar,sonra bamlanan bamlanana...
olur olmasına da kazen bunca kadına aynı anda nasıl cevap yazar orası sorun olur..düşünsene 10-15 kadın soru soruyor ya da birşeyler yazıyor bir tane erkek cevap yetiştirmeye çalışıyor..
yok mümkün değil bu,doğanın kanunlarına aykırı
direk dalga geçip,laf sokup küfür ederlerdi şüphen olmasınbigün erkekler kulubü diye bi siteye denk geldim konu şöyle gidiyor...
_valla abi yanımda karımda olsa afet bi hatun gördümmü bakarım kimse kusura bakmasın...
_hahaha valla bende bakarım benim karı ağzını açsın onu yolda rezil ederim....
bir sonraki öküz ise yorumların altına şunu yazmış...
_biri afet hatunmu dedi???
erkek olsaydı bile bu bir şeyi değiştirmezdi, her insanın düşüncesi farklıdır.
durum
2-3 erkeğin vereceği cevaba bağlı olsaydı ben kendı arkadaşlarıma sorardım zaten.
O zaman bolca erkeğe ihtiyacımız var , şöyle ki :
1 adet 20-30 yaş arası hayatını yaşayan p.ç erkek
1 adet 30 yaş üstü ciddi ilişki düşünmeyen p.ç erkek
1 adet 30 yaş üstü hasbel kader evlenmiş ama ne istediğini bilmeyen, evlilikten bunalan p.ç erkek
.
.
.
1 adet 20 -30 yaş arası bekar efendi erkek
1 adet 20-30 yaş arası uzun ilişkisi olan efendi bekar erkek
1 adet 20-30 yaş arası evli efendi erkek
.
.
derken kategoriler arttıkça artar, derdimiz olan erkek hangi tiptense aynı tipten bize akıl vericek birisi lazım olur ve site erkek dolar :)
tatlım ama bir şeyi unutuyorsun. arkadaşın o hem kendi karakterinden tiyolar vericeği için seninle paylaşmazdı ,hemde objektif bakamazdı. benim demek istediğim bu şekilde değil hayatım .bak kazene kk de çok fazla prestijli biri onun gibi düzgün aklı başında erkekden bahsetmiştim.ama tabiki kk yı böylede çok seviyoruz
Burada kadın kadına olduğumuz için tavsiyeler,fikirler,destek amacıyla hemcinslerimizle paylaşımlar yapıyoruz.
Eğer forumumuz erkeklere de acık olsaydı bu denli rahat olamazdık.
3-5 erkeğin fikrine de güvenmem açıkçası
Kadının halinden kadın anlar.
bence hiç gerek yok ..hayatımızın her anında olmalarına gerek yok...zaten üye olup saçma sapan yorum yazan veya konu açan vardır.....dengesizden çok ne var.....eğer böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsan bu şekilde olan forumlar var.bence oralara uğrayıp , ne konuda fikir almak istiyorsan alabilirsin....
kazen i biraz daha översen ona asılmaya başlıcamyalnızlık insana neler yapıyo
canım Kazen evliyse eşi bulup banlıycak senigülme krizine soktun beni çok yaşa sen
Bence cok abes bir durum olurdu. Kadinlar kulubu, kk olmaktan cikardi. Arada birkac erkek, o da kadinlarin konularina hizmet etmek icin secilmis. Gorevli gibi. Son derece sacma buldum.
hahahhaa sende beni güldürdün sağolasıno zaman ben susayım kk nın yüzünü bile göstermezler bana Allah korusun
İnternet ortamında kimin kadın, kimin erkek olduğunu anlayamadığımız için bu düşünceleriniz mantıksız geldi bana kusura bakmayın da :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?