Böyle birşey olsa nasıl olur?

canım o bam değil ban

orası öyle hangimizle uğraşıcak

Amaç fikir almaksa Mehmet Coşkundeniz gelsin anacım.
Gerçi Kenancım gelse ne güzel olur. İmirzalioğlu.

Son düzenleme:

baksınlar biz sanki çok yakışıklı erkek görünce bakmıyormuyuz

ne işi var erkeklerin bu sitede yahu bildiğin izdivaç sitesine söner burası hiç gereği yok bencede ayrıca dalga konusu olur bazı şeyler

erkek olsaydı bile bu bir şeyi değiştirmezdi, her insanın düşüncesi farklıdır.
durum
2-3 erkeğin vereceği cevaba bağlı olsaydı ben kendı arkadaşlarıma sorardım zaten.

tatlım ama bir şeyi unutuyorsun. arkadaşın o hem kendi karakterinden tiyolar vericeği için seninle paylaşmazdı ,hemde objektif bakamazdı. benim demek istediğim bu şekilde değil hayatım .bak kazene kk de çok fazla prestijli biri onun gibi düzgün aklı başında erkekden bahsetmiştim.ama tabiki kk yı böylede çok seviyoruz

bence gelsinlerrr
gerçek hayatta bulamadığımızı dert yanma bahanesiyle belki burda buluruz:1

yok kız aman aman olmasın

kazen i biraz daha översen ona asılmaya başlıcam yalnızlık insana neler yapıyo

erkeklere açık değil üyelik ama okuduklarını biliyoruz

yok tatlım ben istemiyorum kk yı seviyorum vazgeçmem ama bazı bayanların yorumlarını okuyunca diyorumki şöle erkek gözüyle bilsek baksakda yardım edebilsek

Bence cok abes bir durum olurdu. Kadinlar kulubu, kk olmaktan cikardi. Arada birkac erkek, o da kadinlarin konularina hizmet etmek icin secilmis. Gorevli gibi. Son derece sacma buldum.

Bence cok abes bir durum olurdu. Kadinlar kulubu, kk olmaktan cikardi. Arada birkac erkek, o da kadinlarin konularina hizmet etmek icin secilmis. Gorevli gibi. Son derece sacma buldum.

tatlım olmayacağını bende biliyorum tabi ,öyle siteler olduğunuda biliyorum ama bizim sitemiz kk başka sitelerde takılmayı sevmiyorum . benim söylediğim öyle seviyesi düşük sitelerdeki gibi değildi. erkeklerin bu durumu kullanacağını bildiğimden olmayacağını biliyorum ama amaca yönelik olsa güzel olurdu .düşünsene hem kendi sitemiz hemde böyle bir hizmet şansı var. yemede yanında yat

İnternet ortamında kimin kadın, kimin erkek olduğunu anlayamadığımız için bu düşünceleriniz mantıksız geldi bana kusura bakmayın da :/

hahahhaa sende beni güldürdün sağolasın o zaman ben susayım kk nın yüzünü bile göstermezler bana Allah korusun

ama ya evli değilse dimi kimbilir kazen ben böyle konu açtım diye nasıl kızmıştır .özür dilerim Kazen bey .saygılarımı sunarım kötü bir niyetim yoktu valla

İnternet ortamında kimin kadın, kimin erkek olduğunu anlayamadığımız için bu düşünceleriniz mantıksız geldi bana kusura bakmayın da :/

sende haklısın hayatım saygı duyuyorum :)

Son düzenleme:
şurda yazılanlardan sonra girdim şuan bi erkek forumuna bakıyorum çok fenalar yawww
bizden kalır yanları yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…