Böyle birşey olsa nasıl olur?

kesinlikle erkek üye olmamalı ya. buranın face sayfasında bile yorumlarda bayanlardan çok erkek yorumları var. askıntı tipler hep. aman diyiiimm amannn hiç karıştırmayın

Keske Kazen abi'ye icimizi dökebilsek ve herkesle bir özel görüsme uygulasa, birde onun tavsiyelerini dinlesek

erkek olsaydı bile bu bir şeyi değiştirmezdi, her insanın düşüncesi farklıdır.
durum
2-3 erkeğin vereceği cevaba bağlı olsaydı ben kendı arkadaşlarıma sorardım zaten.

sitemizin biz kadınlara ait olması çok güzel.erkeklerin fikirlerine ihtiyaç duyanlar karışık sitelere de girebilir

ayrıca curly'de erkek.

kazenle sitemizin kurucuları...

Son düzenleme:
O zaman bolca erkeğe ihtiyacımız var , şöyle ki :

1 adet 20-30 yaş arası hayatını yaşayan p.ç erkek

1 adet 30 yaş üstü ciddi ilişki düşünmeyen p.ç erkek
1 adet 30 yaş üstü hasbel kader evlenmiş ama ne istediğini bilmeyen, evlilikten bunalan p.ç erkek
.
.
.
1 adet 20 -30 yaş arası bekar efendi erkek
1 adet 20-30 yaş arası uzun ilişkisi olan efendi bekar erkek
1 adet 20-30 yaş arası evli efendi erkek
.
.

derken kategoriler arttıkça artar, derdimiz olan erkek hangi tiptense aynı tipten bize akıl vericek birisi lazım olur ve site erkek dolar :)

yani, aranan kişi sarı çizmeli mehmet ağa

nasıl altın günlerinde erkekler dahil olmuyor burası da öyle bayan bayana,--istisnalar olsa da çoğunluk bayan ve böyle gayet iyi bence.

Tamam fikir açısından az sayıda olabilirdi ama hizmet amacından çıkar.Doğru düzgün erkek olmadıktan sonra neye yarar,bizi bulmamış,kadınlar kulubünü mü bulacak düzgün erkek.Kesinlikle amacına hizmet etmez..

aslında iyi olabilir sonuçta bir kadının hayatındaki en büyük sıkıntıların kaynağı erkekler

kızların dertlerini paylaştığı,erkeklerin yorum yaptığı bir sitede denk gelmiştim.Kızın teki netten tanıştığı ve sadece msnden tanıştığı,sadece fotoğrafını gördüğü çocuk evinde kalsın mı kalmasın mı muhabbeti yapıyodu.Kimi erkek efendice olmaz uygun değil vb yazarken kimisi de ver coşkuyu gibi yorumlar yapıyodu...Kimsenin önerisini referans alıp ilişkilerimizi yönlendirmek zaten doğru değil.İlla birilerine danışmalı ancak önerileri de aklın süzgecinden geçirip uygun olanları uygulamalı.
Muhafazakar bir aieden gelen bir kız var diyelim,sevgilisi daha da yakınlaşmak istiyor.Kız ise kararsız ve diyelim ki danışıyor.Yorum yapacak kişi fesat niyetliyse farklı yönlendiricek,efendi,iyi niyetli bir erkekse farklı yönlendiricek ve bizi biz yapan değerlerimizden vazgeçmemiz gerektiğine göre kızın sevgilisiyle cinsel anlamda haddinden fazla yakınlaşması onda ciddi psikolojik sorunlara da yol açabilir.Hele ki sevgilisi akıl aldığı fesat niyetli erkek gibi biriyse durum iyice çıkmaza girer.herkes farklı düşünür.Erkekler de farklı farklı düşünüyolar.Kimi her fındığı kırar,ama evleniceği zaman görücü usulü aile kızlarını seçer;kimisi için eşinin önceki yaşantılarının hiç önemi yoktur;kimi eşini çalıştırmaz;kimi çalışmayan kadınla yuva kurmak istemez;kimi kıskançtır;kimi yanında hoş,alımlı bir eş/sevgili ister,herkes yanındaki kadına baksın ister;liste böyle uzar gider...Dolayısıyla bunun sonu yok

evet hayatım sitedeki tek erkek üye :) bayada ayrıcalıklı

nasıl sitede tek erkek kazen ayol daha üye olduğunuz isteyi tanımıyorsunuz,kazenle birlikte bir ağabeyi var curly o da erkek ayrıca editör nickli biri var o da erkek olabilir diye düşünüyorum
yani tek kazen değil bayanlar:)

bu açıdan düşünmemiştim hiç ve itiraf edeyim bizi bulmayan o düzgün ADAM burayı bulursa ben asılırım

Düzgün adam burayı bulursa:)) Ben de asılırım:))Ve kavga çıkar valla,kan çıkar:))

Son düzenleme:

Burada kadın kadına olduğumuz için tavsiyeler,fikirler,destek amacıyla hemcinslerimizle paylaşımlar yapıyoruz.

Eğer forumumuz erkeklere de acık olsaydı bu denli rahat olamazdık.
3-5 erkeğin fikrine de güvenmem açıkçası

Kadının halinden kadın anlar.

bence hiç gerek yok ..hayatımızın her anında olmalarına gerek yok...zaten üye olup saçma sapan yorum yazan veya konu açan vardır.....dengesizden çok ne var.....eğer böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsan bu şekilde olan forumlar var.bence oralara uğrayıp , ne konuda fikir almak istiyorsan alabilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…