Kızlar burda hepimiz dertlerimizi paylaşıp akıl alıp akıl veryioruz,tecrübelerimiz paylaşıyoruz ama nihayetinde hepimiz bayanın aynı düşünyoruz.keşke sitenin belli bi kaç erkek üyesi olsada bu aşk meşk gönül işlerine onlarda yorum yapsa,erkekleri bizden daha iyi tanıdıkları için daha faydalı olurdu diye düşüdündüm.siz ne diyorsunuz bayanlar böyle birşey olsa iyi olmazmıydı?
Adı üstünde KadınlarKulübü
Erkeğin ne işi var canım
O zaman bolca erkeğe ihtiyacımız var , şöyle ki :
1 adet 20-30 yaş arası hayatını yaşayan p.ç erkek
1 adet 30 yaş üstü ciddi ilişki düşünmeyen p.ç erkek
1 adet 30 yaş üstü hasbel kader evlenmiş ama ne istediğini bilmeyen, evlilikten bunalan p.ç erkek
.
.
.
1 adet 20 -30 yaş arası bekar efendi erkek
1 adet 20-30 yaş arası uzun ilişkisi olan efendi bekar erkek
1 adet 20-30 yaş arası evli efendi erkek
.
.
derken kategoriler arttıkça artar, derdimiz olan erkek hangi tiptense aynı tipten bize akıl vericek birisi lazım olur ve site erkek dolar :)
O zaman bolca erkeğe ihtiyacımız var , şöyle ki :
1 adet 20-30 yaş arası hayatını yaşayan p.ç erkek
1 adet 30 yaş üstü ciddi ilişki düşünmeyen p.ç erkek
1 adet 30 yaş üstü hasbel kader evlenmiş ama ne istediğini bilmeyen, evlilikten bunalan p.ç erkek
.
.
.
1 adet 20 -30 yaş arası bekar efendi erkek
1 adet 20-30 yaş arası uzun ilişkisi olan efendi bekar erkek
1 adet 20-30 yaş arası evli efendi erkek
.
.
derken kategoriler arttıkça artar, derdimiz olan erkek hangi tiptense aynı tipten bize akıl vericek birisi lazım olur ve site erkek dolar :)
evet hayatım sitedeki tek erkek üye :) bayada ayrıcalıklı
Tamam fikir açısından az sayıda olabilirdi ama hizmet amacından çıkar.Doğru düzgün erkek olmadıktan sonra neye yarar,bizi bulmamış,kadınlar kulubünü mü bulacak düzgün erkek.Kesinlikle amacına hizmet etmez..
bu açıdan düşünmemiştim hiç ve itiraf edeyim bizi bulmayan o düzgün ADAM burayı bulursa ben asılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?