böyle birşeyi affedebilirmisiniz?

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
iyi aksamlar konuştuğum çocukla kavga ediyorduk bana s.kt.r git dedi mesajda sonra kusura bakma ama sinirledim engelle lütfen dedi bende terbiyesizsin bu yaptığını hiç unutmıcam diyip engelledm heryerden şuan o çok pişman oldu eminim ama siz olsanız böyle bişeyi affedermisiniz?

Son düzenleme:
iyi aksamlar konuştuğum çocukla kavga ediyorduk bana s.kt.r git dedi mesajda bende terbiyesizsin diyip engelledm heryerden şuan o çok pişman oldu eminim ama siz olsanız böyle bişeyi affedermisiniz?

bekara eş boşamak kolay derler ama benim fikrimi sorarsan o küfürlerin ardı arkası kesilmez.. istediği kadar pişman olsun insan sevdiğine kıyamaz bikere ööyle demeyi bırak..

Sevgilinizmi? Arkadasinizmi bu cocuk
belliki agzi bozuk
Valla affetmek ALLAHa mahsustur canim eger cok pismansa
Hemen affetme biraz burnunu surtsun efendimiz

Canim sktrgit belki cogu kisinin kullandigi bir kelimedir
Ama bunun devami gelir unutma iliskiniz ilerledikce saygiyi daha cok yitirirsiniz simdiden boyleyde sonrasi ohooo

sana saygısını belli etmiş oldu bence...

çok çirkin bir davranış...

affedeceksen önce dersini ver derim ama çok sinirlendiği bir anda tekrar duyma olasılıgın cok yuksek..

Sadece konuşurken ilişkiniz ilerlememişken bile küfür ediyorsa bunun ardı arkası kesilmez diye düşünüyorum.isterse çok sinirlensin ne olursa olsun sizin bi kadın olduğunuzu ve böyle bi küfrün ne kadar kaba ve kırıcı olduğunu bilip o kelimenin s sini bile söylememeli.siz en iyisini yapmışsınız engelleyerek.

Sevgilinizmi? Arkadasinizmi bu cocuk
belliki agzi bozuk
Valla affetmek ALLAHa mahsustur canim eger cok pismansa
Hemen affetme biraz burnunu surtsun efendimiz

sevgili olma yolunda ilerliyorduk ama kavga çıktı aramızda benden önce konuştuğu kız varms bende resmini yolla deddm merak ettim diyince yollamıyorum dedi sonra olay büyüdü başka konulara geldi sonrada böyle laf etti engelini kaldırmıyım dimi yarınmı kaldırıym yoksa

Küfür eden erkeklerden nefret ederim hele ki bir kıza küfür eden erkekten ayrı nefret ederim.
Çok çirkin bir davranış sana olan saygısını verdiği değeri göstermiş bence.
Sen de ona göre hareket edebilirsin bence.
Şimdi pişman olsa da dahi bence küfüre dili yatkın bir erkeğin ettiği küfürlerin devamı gelecektir de.

Yumuşamaya başlayıp"pişman oldu"falan demeye başlamışsın bile,bizlere sormana gerek yok.
Siz böyle affettikçe onlar daha da tepenize çıkacak haberiniz olsun.
Soruna cevap vereyim affetmem..
O kullandığı kelimeyi fazlasıyla iade ederim.

Son düzenleme:

Canim seninkide ismi sen napcan o kizin resmini
tamam merak etmis olabilirsin iliskinin badinda olacak sey degil
Bu adamlara boyle seyler yapiyosunuz k.clarini kaldiriyorsunuz
simdi sen kizi merak ettin o da senin onu kiskandigini dusundu
Kendini bi b.k sandi afadersin cok kizdim ama
Bu arada o kiz dan ayrilmissa o
kizin onda resmi ne ariyo hala anlamadim
soruna gelecek olursak
Ayip etmis evet ama her insan ikinci bi sansi hak eder bence
yanliz bugun degil bir iki gun sonra kaldir engeli
bakalim arayacakmi yine ozur dileyecekmi
o zaman apacik soylersin bir daha olursa assa affetmem diye

Kendisine dahil sana da saygısı olmayan yüzbinlerce ağzı bozuk Türk erkeklerinden birisi..İlişkinin ilerlememişse sil gitsin çocuklarla mı uğraşacaksın, şimdiden başlıyorsa bunun ardı arkası kesilmez bir de öyle düşün hı?

en az s*ktir çektiğim gün 10 tane filan söylüyorumdur . Bir bayana şaka haricinde söylenmesi pek hoş değil . Ama affedilmeyecek bir hata hiç değil . Çok basit bi şey benim görüşüm .

affetmezdim,hele ilişkinin başında böyleyse,kendine saygın varsa bu cocuğu görme derim
sen kaç yasındasın
bana kızma ama senin sorduğun soruyu da doğru bulmuyorum,erkek için kapanmış bi mevzuyu kurcalamanın ne anlamı olabilirki

Son düzenleme:
bencede saygisiylik sinirlense bile kendine hakim olmasi gerekir, bilmiyorum agzi fazla alisiksa sürekli söylüyorsa agzindan kacmistir belki, ki buda her zaman diyebilcegini gösterir, sen onu engellemisin daha acma cok isterse sana bir türlü ulasir, hem suclu hemde beni engelle diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…