Böyle bişey söylenir mi

duyduklarımı ablama ve en yakın arkadaşıma söylemeli miyim?

• Evet

OY: 63 79,7%
  • Hayır

OY: 16 20,3%

• Ankete Katılan
    79

burcubahar0635

what u get is what u give
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
6.549
15.774
448
Selam..

Buraya kendimi zor attım.Dün gece hayatımda asla şahit olmak istemeyeceğim türden bişeye şahit oldum.Ablam ve 15 yıllık arkadaşım dün eşleriyle bize geldiler.İçkili bir ortamdı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ben biraz kötü oldum salondaki koltuklardan birine kıvrıldım.Benim uyuduğumu sanıyolardı halbuki uyuyamadım ama söylemedim uyumadığımı.Tüm konuşulanları dinledim.

Ablamın mutlu bi evliliği var kocasıyla nerdeyse hiçbi sorunu yok sayılır bi de çocukları var.En yakın arkadaşım da benle aynı zamanda evlendi 3 senedir evli ama ite kaka giden bi evliliği var, defalarca boşanmanın eşiğinden döndüler.Eşi yalvar yakar döndürdü arkadasımı defalarca.Son çare olarak da geçen hafta psikoloğa gitmeye başladılar.

Neyse ben yatıyodum eşimle ablam ve en yakın arkadaşım içeri mutfağa gittiler sigara içmek için.O sırada eniştem ve en yakın arkadaşımın eşinin arasında şöyle bi konuşma geçti ve ben maalesef duydum:

(Arkadasmn eşi) -Oğlum hani 3 senedir yapıcaz diyoruz yapamadık, gidelim artık bi halledelim şu işi.
(Eniştem) -Ben azerbaycana gidicem işte ocakta orda halledicem.
-offf orda da ne ruslar vardır ama.
-ohoo sen ne diyosun neler var
-bi ara burda da halledelim ama
-olur.

Konuşma burda kesildi çünkü ablamlar sigaradan geldiler eminim gelmeseler çok daha fazla şey duyacaktım.

Yani kısaca bu şerefsizler ablamı ve en yakın arkadaşımı aldatıyolar.Bu pislikler bu kadar rahat ve gevşekçe konuşabildiklerine göre önceden de bu haltı yemişler belli ki.O kadar şoktayım ki bütün gece kabus gördüm eniştem denen pisliğin o saf salak suratının altında bunlar yatıyomuş hiç tanıyamamışım diğer pisliğe gelince de onun zaten allah bin belasını versin kıza hergün boşanmayalım diye yalvarıp daha aklı fikri bunlardaymış karaktersizlikte tavan yapmış.Hiç ama hiç beklemezdim hala inanamıyorum.

Şimdi özet olarak ben şunun derdindeyim.Acaba bunu ablama ve en yakın arkadaşıma söylesem mi.Ablamın mutlu bi evliliği var ve söylersem boşanır çocuğu da var huzursuz olur güveni biter.Bi de eşi zaten devamlı şehirdışında göreve gidiyo.Diğerinin de zaten evliliği uçurumun kenarında.Söylediğim an biter.Sebebi ben olmak istemiyorum.Ama bu yükü de nasıl taşırım bilmiyorum çok huzursuzum psikolojim bozuldu.Allah belalarını versin.Bana bi akıl verin.

Canım ben olsam soylerdim bu pisliklerle bi hayat gecermi iyyy kimbiilir kaç kere aldattilar hala da onun pesindeler bu yükün altında yaşanmaz bence nasıl susup oturcaksin. Yinede sen bilirsin tabii

Bunları net olarak duydugunuza eminmisiniz? Hani kafanız biraz dumanlı ya

Ben kötü oldum diye yattıktan en az iki saat sonra geçti bu konuşmalar.Yani ben çoktan bi saat uyuyup uyanıp kafam yerine gelmiş bi şekilde battaniyenin altında yatıyodum boş boş.

Canım ben olsam soylerdim bu pisliklerle bi hayat gecermi iyyy kimbiilir kaç kere aldattilar hala da onun pesindeler bu yükün altında yaşanmaz bence nasıl susup oturcaksin. Yinede sen bilirsin tabii

Ben de öyle düşünüyorum ama bilemiyorum sebebi olmak istemiyorum kimsenin bu çok ağır bişey çünkü çok olay çıkar

Ya tamam sene 2015 anladık da, kadınlı erkekli içkili ortam bana hala çok sağlıklı gelmiyor.
Yani gündüz şöyle duydum ya da oturuyodum tesddüfen knouşamalrına denk geldim desen daha iyi aslında da.
Sen içkiliymişsin - sarhoş demiyorum- e eniştenle o adam da içkili - onlara da körkütük sarhoş demiyorum-
Bi de ev senin evin mi sen yattın misafirler ayakta? Anlayamadım.
Amacım yaşam şeklinize eleştiride bulunmak değil bilmeden haddimi aştıysam özür dilerim..

Kesinlikle sonucu ne olursa olsun söylerdim...
Empati yapın böyle bir durum gelse başınıza (Allah korusun ) söylenmesi mi söylenmemesi mi üzer di sizi ?

Belki rüya falan görmüşsünüzdür

Rüya görmediğime eminim.Onlar sigara içmeye gitmeden önce ve sonrasında geçen konuşamalrın hepsini hatırlıyorum.Zaten ben bu konuşamalardan bi on dakka sonra kalktım.

Sonra konu rus uçağına falan geldi yani ruslara.Ben de bu ikisinin yüzüne bakarak ruslar zaten çok seviliyo ülkemizde dimi dedim bembeyaz oldu suratları bişey diyemediler.

Sonra da apar topar kalkıp gitti pislikler zaten.

Ben kötü oldum diye yattıktan en az iki saat sonra geçti bu konuşmalar.Yani ben çoktan bi saat uyuyup uyanıp kafam yerine gelmiş bi şekilde battaniyenin altında yatıyodum boş boş.

Eğer öyleyse gidip önce ablana söylemek en iyisi gibi ya da eniştenle konuşmak..(arkadaşa en son)

Böyle bir şeye şahit olup susmak bana göre doğru değil hemde vicdani boyutunu düşününce çok rahatsız edici bir durum

Ama ablanı en iyi sen tanırsın,böyle bir şey söylediğinde seni iftira atmakla suçlayabilir mi?sana inanmayıp eşine inanmayı tercih ederse bu da seni tüm aile önünde kötü biri yapabilir

Şu durumda eniştenle,biraz tehditvari konuşmak doğru gibi

Bence hemen söyleyin. İleride daha çok kutup çok üzülür bu kadar sevdiğiniz insanlar. Tabi onlar da size güvenmeliler. Belki ilk başta inanmak istemezler ama şüphe düşer yüreklerine. Araştırırlar. Bu arada pislik enişteniz ve arkadaşınızın eşinin de cinsel ilişki yolu ile hastalık bulaştırma ihtimali var eşlerine. Bilip de bu vebalin altına girmeyin.

Söylerdim kesinlikle. Karakterleri bozuk adamlar ya.

Peki şöyle olsa, eniştenin bi Azerbaycan planı falan var mı gitti mi hiç? Gidicem falan derse ondan sonra tehdit etsen?

Konuyu şu an dağıtıyosunuz konu bu değil ama yine de cevap vericem.Birisi benim ablam diğeri de 15 yıldır tanıdığım ve haftanın en az 3 günü görüştüğüm en yakın kardeşim gibi arkadaşım.Burdaki sorun zaten ortamda değil, diğer yorumları okursanız rüya veya hayal olmadığı net zaten.

Evet ev de benim evim, bizde kimse de alınmaz gitti yattı diye.Herkesin ilişkisi başka türlü, sizin değer yargılarınıza uymuyo olabilir.Zaten konu da bu değil.

Peki şöyle olsa, eniştenin bi Azerbaycan planı falan var mı gitti mi hiç? Gidicem falan derse ondan sonra tehdit etsen?

Evet daha önce gitti.Zaten işi gereği ayda en az üç beş kere çıkar şehirdışına. Tehdit etsem nolucak ki.Mesele adamların karakterlerinin bozuk olması.Ben tehdit ettim diye vaz mı geçicekler.Ya da bu yüzden vazgeçseler nolur ki.İçleri pis.

Yok yok dağıtmak için demedim arkadaşım yanlış anlama beni.
Bak şimdi dedin ki geç vakit, gece, misafirlerine zaten ağzımı açamam kimim ki ben, ama geç vakit olmuş ve içki içilmiş.
Yani burda yeşilaycılık değil amacım benim. İçki bi şekilde insana istemediklerini söyletebiliyor, istemediği hareketler yaptırabiliyor.
Ben bunu demek istemiştim.
Bana kalırsa hemen söyleme ablana derim ben. Yakın takibe al desek o da sıkıntı kocan olsa tamam ama enişteni ne kadar takip edebilirsin..
Bi hareket daha bekle istersen. Bi yanlış anlaşılma falan varsa en azından bi evliliği bozmamış oluruz.
Dediğim gibi yaşam şeklinize karışmak benim haddime değil, bunu ilk mesajımda da belirtmiştim. Alınmasaydınız bu kadar keşke.

Aynen bak bu doğru. Tehdit etsen ne olur zaten daha önce gittiyse yapmıştır da.. Uf ne zor şey. Ablan ne tepki verir söylediğinde tahmin edebiliyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…