- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Kesinlikle sonucu ne olursa olsun söylerdim...
Empati yapın böyle bir durum gelse başınıza (Allah korusun ) söylenmesi mi söylenmemesi mi üzer di sizi ?
Aynen bak bu doğru. Tehdit etsen ne olur zaten daha önce gittiyse yapmıştır da.. Uf ne zor şey. Ablan ne tepki verir söylediğinde tahmin edebiliyo musun?
Canım benim boşanıp boşanmamak ona kalmış .İstersen ablanın ağzını Bi yokla çaktırmadan .Belkide bir çok şeyin farkında ama bilmezlikten de geliyor olabilir .Evet ama ben bunu söyledikten sonra boşanmak da istemeyebilirler bilemiyorum.O zaman her şeyin daha beter olmasına sebep olmaktan, insanların huzurunu kaçırmış olmaktan başka bi işe yaramıycak.Böyle de olsun istemiyorum.
Canım benim boşanıp boşanmamak ona kalmış .İstersen ablanın ağzını Bi yokla çaktırmadan .Belkide bir çok şeyin farkında ama bilmezlikten de geliyor olabilir .Evet ama ben bunu söyledikten sonra boşanmak da istemeyebilirler bilemiyorum.O zaman her şeyin daha beter olmasına sebep olmaktan, insanların huzurunu kaçırmış olmaktan başka bi işe yaramıycak.Böyle de olsun istemiyorum.
Eğer öyleyse gidip önce ablana söylemek en iyisi gibi ya da eniştenle konuşmak..(arkadaşa en son)
Böyle bir şeye şahit olup susmak bana göre doğru değil hemde vicdani boyutunu düşününce çok rahatsız edici bir durum
Ama ablanı en iyi sen tanırsın,böyle bir şey söylediğinde seni iftira atmakla suçlayabilir mi?sana inanmayıp eşine inanmayı tercih ederse bu da seni tüm aile önünde kötü biri yapabilir
Şu durumda eniştenle,biraz tehditvari konuşmak doğru gibi
Yok sorun değil sen de yanlış anlama kötü bişey söylemek istemedim ben de.Aslında alkol bence bi bakıma insanların bilinçaltını ortaya çıkaran bişey.Bunun çok örneğini gördüm.İnsanlar normalde kafalarından geçenleri ayıkken söyleyemezken içkiliyken pat diye söylüyo.
Eniştemi takip edemem.Ama bi kez de şey olmuştu.ICQ diye bi chat programı vardı belki bilirsiniz.Bu onu telefonuna kurmuş.Tam da teli benim önümdeyken pat diye mesaj geldi rusça "merhaba" diye.Bu ne dedim uydurdu bişeyler.Bunu ablama acıklayamazsın biliyosun dimi dedim.Söylememem için yalvardı yakardı defalarca.Ben söylemedim yine huzurları kaçmasın diye.
Var yani böyle şeyleri.Ama dediğim gibi ablamla hiçbi sorunları yok mutlular huzurlular ve en önemlisi birbirlerine çok güveniyolar.Ben bunu söylersem herşey biter aralarında.Böyle olsun üzülsün istemiyorum ablam.
Canım peki bu pisliklerle konustuklarini eşine soyledinmi
Oooooy oy oy...
ICQ biliyorum evet, o mesaj olayı cidden çok kötü olmuş. Peki ablan eniştenin telefonuna falan öyle alelade alıp bakmaz mı?
Yani ne bileyim, ben eşime birinden mesaj gelse bi şekilde bilirim. Rusça "merhaba" deseler bi tekmeyle Rusya'ya yollayabilirim falan.
Yani ablan bunları tahmin ediyor olabilir mi? Çok acı bişey ama, belki de ufaktan çakıyor ama göz yumuyor?
Çok zor çok
Zannetmiyorum çünkü geçenlerde eniştem şehir dışına çıktığında ablam gece ulaşamamış bi.Bunun üstüne baya olay çıkmıştı aralarında.Sonra halloldu ama bilse sanırım bize kadar gelip anlatmaz geçen şöyle oldu ulaşamadım kavga ettik diye.
Hmmm, anladım..
Ben sanırım fazla korkak bi insanım öyle bi durumda ağzımı açıp abla şunları duydum diyemezdim
Çok zor bir durum..
Bu işten senin zararlı çıkma ihtimalin yüksek .. Ağız birliği yapıp inkar edecekler.. Zaten çok içmişti, sapıttı diyecekler.. Çünkü buna inanmak isteyecekler..
Ve özellikle Mutlu evliliği olduğunu sanan ablan yapacak bunu..
Bir de son yazdığın durum var; eşin çok yakın ise bu adamlarla bu işin içinde olabilir bu da ihtimal yani..
Bence ya bu olayı tamamen unut hiç olmamış gibi davran; yapamam diyorsan.. Sağlam deliller edineceksin ve öyle çıkacaksın karşılarına .. Bu duyduğunla bişi olmaz yani
tam da aynı şeyleri düşündüm.Ya tamam sene 2015 anladık da, kadınlı erkekli içkili ortam bana hala çok sağlıklı gelmiyor.
Yani gündüz şöyle duydum ya da oturuyodum tesddüfen knouşamalrına denk geldim desen daha iyi aslında da.
Sen içkiliymişsin - sarhoş demiyorum- e eniştenle o adam da içkili - onlara da körkütük sarhoş demiyorum-
Bi de ev senin evin mi sen yattın misafirler ayakta? Anlayamadım.
Amacım yaşam şeklinize eleştiride bulunmak değil bilmeden haddimi aştıysam özür dilerim..
Her seyi gectim hastalik kapma ve haliyle bulastirma riskleri var. zor bi karar ama bunu da hesaba katarak dusunmelisin.Selam..
Buraya kendimi zor attım.Dün gece hayatımda asla şahit olmak istemeyeceğim türden bişeye şahit oldum.Ablam ve 15 yıllık arkadaşım dün eşleriyle bize geldiler.İçkili bir ortamdı.
Gecenin ilerleyen saatlerinde ben biraz kötü oldum salondaki koltuklardan birine kıvrıldım.Benim uyuduğumu sanıyolardı halbuki uyuyamadım ama söylemedim uyumadığımı.Tüm konuşulanları dinledim.
Ablamın mutlu bi evliliği var kocasıyla nerdeyse hiçbi sorunu yok sayılır bi de çocukları var.En yakın arkadaşım da benle aynı zamanda evlendi 3 senedir evli ama ite kaka giden bi evliliği var, defalarca boşanmanın eşiğinden döndüler.Eşi yalvar yakar döndürdü arkadasımı defalarca.Son çare olarak da geçen hafta psikoloğa gitmeye başladılar.
Neyse ben yatıyodum eşimle ablam ve en yakın arkadaşım içeri mutfağa gittiler sigara içmek için.O sırada eniştem ve en yakın arkadaşımın eşinin arasında şöyle bi konuşma geçti ve ben maalesef duydum:
(Arkadasmn eşi) -Oğlum hani 3 senedir yapıcaz diyoruz yapamadık, gidelim artık bi halledelim şu işi.
(Eniştem) -Ben azerbaycana gidicem işte ocakta orda halledicem.
-offf orda da ne ruslar vardır ama.
-ohoo sen ne diyosun neler var
-bi ara burda da halledelim ama
-olur.
Konuşma burda kesildi çünkü ablamlar sigaradan geldiler eminim gelmeseler çok daha fazla şey duyacaktım.
Yani kısaca bu şerefsizler ablamı ve en yakın arkadaşımı aldatıyolar.Bu pislikler bu kadar rahat ve gevşekçe konuşabildiklerine göre önceden de bu haltı yemişler belli ki.O kadar şoktayım ki bütün gece kabus gördüm eniştem denen pisliğin o saf salak suratının altında bunlar yatıyomuş hiç tanıyamamışım diğer pisliğe gelince de onun zaten allah bin belasını versin kıza hergün boşanmayalım diye yalvarıp daha aklı fikri bunlardaymış karaktersizlikte tavan yapmış.Hiç ama hiç beklemezdim hala inanamıyorum.
Şimdi özet olarak ben şunun derdindeyim.Acaba bunu ablama ve en yakın arkadaşıma söylesem mi.Ablamın mutlu bi evliliği var ve söylersem boşanır çocuğu da var huzursuz olur güveni biter.Bi de eşi zaten devamlı şehirdışında göreve gidiyo.Diğerinin de zaten evliliği uçurumun kenarında.Söylediğim an biter.Sebebi ben olmak istemiyorum.Ama bu yükü de nasıl taşırım bilmiyorum çok huzursuzum psikolojim bozuldu.Allah belalarını versin.Bana bi akıl verin.
Çok zor bir durum..
Bu işten senin zararlı çıkma ihtimalin yüksek .. Ağız birliği yapıp inkar edecekler.. Zaten çok içmişti, sapıttı diyecekler.. Çünkü buna inanmak isteyecekler..
Ve özellikle Mutlu evliliği olduğunu sanan ablan yapacak bunu..
Bir de son yazdığın durum var; eşin çok yakın ise bu adamlarla bu işin içinde olabilir bu da ihtimal yani..
Bence ya bu olayı tamamen unut hiç olmamış gibi davran; yapamam diyorsan.. Sağlam deliller edineceksin ve öyle çıkacaksın karşılarına .. Bu duyduğunla bişi olmaz yani
Öyle de işte insanlar bazen inanmak istediklerine inanır.. Seni ne kadar tanırlarsa tanısınlar ..Beni çok iyi tanıdıkları için o kadar sarhoş olmadığımı ve bunları sarhoşluğumdan uydurmadığımı anlarlar.Çünkü çok kötü olmuş halimi de gördüler ve dün hiç öyle değildim.
Eşimle ilgili konu benim de aklımı çok kurcalıyo sabahtan beri yüzüne bakmadım muhtemelen öyle çünkü aralarından su sızmaz.
Bilmiyorum en azından ablamı lafın arası uyarıyım bari gözünü aç tarzı bişey söyleyebilirim ama bu duyduklarımı söylicek cesaretim yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?