Böyle bişey söylenir mi

duyduklarımı ablama ve en yakın arkadaşıma söylemeli miyim?

• Evet

OY: 63 79,7%
  • Hayır

OY: 16 20,3%

• Ankete Katılan
    79
Kesinlikle sonucu ne olursa olsun söylerdim...
Empati yapın böyle bir durum gelse başınıza (Allah korusun ) söylenmesi mi söylenmemesi mi üzer di sizi ?

Evet ama ben bunu söyledikten sonra boşanmak da istemeyebilirler bilemiyorum.O zaman her şeyin daha beter olmasına sebep olmaktan, insanların huzurunu kaçırmış olmaktan başka bi işe yaramıycak.Böyle de olsun istemiyorum.

Aynen bak bu doğru. Tehdit etsen ne olur zaten daha önce gittiyse yapmıştır da.. Uf ne zor şey. Ablan ne tepki verir söylediğinde tahmin edebiliyo musun?

Yok sorun değil sen de yanlış anlama kötü bişey söylemek istemedim ben de.Aslında alkol bence bi bakıma insanların bilinçaltını ortaya çıkaran bişey.Bunun çok örneğini gördüm.İnsanlar normalde kafalarından geçenleri ayıkken söyleyemezken içkiliyken pat diye söylüyo.

Eniştemi takip edemem.Ama bi kez de şey olmuştu.ICQ diye bi chat programı vardı belki bilirsiniz.Bu onu telefonuna kurmuş.Tam da teli benim önümdeyken pat diye mesaj geldi rusça "merhaba" diye.Bu ne dedim uydurdu bişeyler.Bunu ablama acıklayamazsın biliyosun dimi dedim.Söylememem için yalvardı yakardı defalarca.Ben söylemedim yine huzurları kaçmasın diye.

Var yani böyle şeyleri.Ama dediğim gibi ablamla hiçbi sorunları yok mutlular huzurlular ve en önemlisi birbirlerine çok güveniyolar.Ben bunu söylersem herşey biter aralarında.Böyle olsun üzülsün istemiyorum ablam.

Canım benim boşanıp boşanmamak ona kalmış .İstersen ablanın ağzını Bi yokla çaktırmadan .Belkide bir çok şeyin farkında ama bilmezlikten de geliyor olabilir .
Malesef çevremde çok yürüsün izini belli etmesin gibi ...Sonuçta 15 yıllık bir evlilikten bahsediyoruz , mutlaka bir yerde eşi yani ablanız seziyordur bu pisliklerini ...

Canım benim boşanıp boşanmamak ona kalmış .İstersen ablanın ağzını Bi yokla çaktırmadan .Belkide bir çok şeyin farkında ama bilmezlikten de geliyor olabilir .
Malesef çevremde çok yürüsün izini belli etmesin gibi ...Sonuçta 15 yıllık bir evlilikten bahsediyoruz , mutlaka bir yerde eşi yani ablanız seziyordur bu pisliklerini ...

Yok suçlamaz ablam.Eniştemi tehdit etmek ne kadar sonuç verir bilemiyorum.

Oooooy oy oy...
ICQ biliyorum evet, o mesaj olayı cidden çok kötü olmuş. Peki ablan eniştenin telefonuna falan öyle alelade alıp bakmaz mı?
Yani ne bileyim, ben eşime birinden mesaj gelse bi şekilde bilirim. Rusça "merhaba" deseler bi tekmeyle Rusya'ya yollayabilirim falan.
Yani ablan bunları tahmin ediyor olabilir mi? Çok acı bişey ama, belki de ufaktan çakıyor ama göz yumuyor?
Çok zor çok

Canım peki bu pisliklerle konustuklarini eşine soyledinmi

Eşime söylemedim.Bu üçü çok yakın çünkü.Yani eşim eniştem ve arkadaşımın eşi.Acaba bu iğrenç muhabbetlerde o da mı vardı diye kendimi yiyorum şu an.Yüzüne bakmadım sabahtan beri.Sinirim çok bozuk.

Zannetmiyorum çünkü geçenlerde eniştem şehir dışına çıktığında ablam gece ulaşamamış bi.Bunun üstüne baya olay çıkmıştı aralarında.Sonra halloldu ama bilse sanırım bize kadar gelip anlatmaz geçen şöyle oldu ulaşamadım kavga ettik diye.

Hmmm, anladım..
Ben sanırım fazla korkak bi insanım öyle bi durumda ağzımı açıp abla şunları duydum diyemezdim

Çok zor bir durum..

Bu işten senin zararlı çıkma ihtimalin yüksek .. Ağız birliği yapıp inkar edecekler.. Zaten çok içmişti, sapıttı diyecekler.. Çünkü buna inanmak isteyecekler..
Ve özellikle Mutlu evliliği olduğunu sanan ablan yapacak bunu..

Bir de son yazdığın durum var; eşin çok yakın ise bu adamlarla bu işin içinde olabilir bu da ihtimal yani..

Bence ya bu olayı tamamen unut hiç olmamış gibi davran; yapamam diyorsan.. Sağlam deliller edineceksin ve öyle çıkacaksın karşılarına .. Bu duyduğunla bişi olmaz yani

Hmmm, anladım..
Ben sanırım fazla korkak bi insanım öyle bi durumda ağzımı açıp abla şunları duydum diyemezdim

Ben de öyleyim sanırım.Bi de eniştemle aram da baya iyidir çok destek oldu bana bugüne kadar.Hani sevmesem neyse de.Boşansınlar da istemiyorum.Offff çok zor.

Beni çok iyi tanıdıkları için o kadar sarhoş olmadığımı ve bunları sarhoşluğumdan uydurmadığımı anlarlar.Çünkü çok kötü olmuş halimi de gördüler ve dün hiç öyle değildim.

Eşimle ilgili konu benim de aklımı çok kurcalıyo sabahtan beri yüzüne bakmadım muhtemelen öyle çünkü aralarından su sızmaz.

Bilmiyorum en azından ablamı lafın arası uyarıyım bari gözünü aç tarzı bişey söyleyebilirim ama bu duyduklarımı söylicek cesaretim yok sanırım.

Belki bunu söylemen gerçekten zor bir şey ama saklanmamalı böyle bir şey,düşüncesi bile iğrenç pislik herifler, önce ablanın ve arkadaşını bir ölç ve uygun zamanda söyle Allah korusun senin başına gelse söylenmesini istemez miydin?

tam da aynı şeyleri düşündüm.

Her seyi gectim hastalik kapma ve haliyle bulastirma riskleri var. zor bi karar ama bunu da hesaba katarak dusunmelisin.

Katılıyorum; insanlar geçrekleti kabullenmemek adına bu yollara gidebiliyor. Eğer ablandan da bu tepkiyi alırsan aranız açılabilir de..

Ben olsam emin olmadan yapamazdim.
Biliyorum hersey ortada, ama dusununce; benimde bi ablam var ve 2 tane dunyalar tatlisi yigenim var. Ben senin yerinde olsam takipte olurdum enistemi olabildigim kadar. Ve en onemlisi bu esnada kocamida iyce bi gozleme alirdim. Cunku su duruma bakinca korkarimki kocanda bu durumun icinde.

Öyle de işte insanlar bazen inanmak istediklerine inanır.. Seni ne kadar tanırlarsa tanısınlar ..
"Yanlış anlamış burcubahar hayatım, biz uçak muhabbeti yapıyorduk , hay Allah deli kız uykusunda nelere de yormuş .." Diyecekler ve ablan acabaya düşecek..

Öf bi de hastalık muhabbeti var..

Ne seviyede insanlar bunlar ya .. Aldatma baska bi kafınla olsa bi nebze de hayat kadınına gitme eğitim , aile terbiyesi vs gibi kavramlarda giriyor işin içine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…