• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle de bir çıkmaz

Hillad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
516
473
103
kızlar merhaba,
Konu eltimle ilgili.. 17 yıllık evliler. İki de çocukları var ortaokula giden. Karı-koca dişiyle tırnağıyla kazıyıp bugünlere gelmişler. Yüklü miktarda servetleri de var artık. Villaya geçtiler. Her ikisinin lüks araçları vs.siz tahmin edin. Sigortaları da var emeklilikleri için. Eşiyle birlikte kurdukları iş son 10 yılda bayağı bir kazandırdı kendilerine. Ticari bir iş.temsilciliği olan ofiste çalışıyor k.biraderim. Eltim uğrayıp çıkar. Son yıllarda daha çok evde çocuklar için vs. Ev de büyük olduğu için sürekli bakım takibi vs.lazım.
Soruna gelince.. temsilci ofisine gelenlere çay servisi için işe aldıkları 20 yaşındaki kızla k.biraderimin ilişkisi.(fakir aile kızı diye eğitimine devam etmemiş, ailesinin başlık karşılığı kocaya verilmesi durumuna falan bakarak acınıp işe alınmış bir kız) Öğrenince eltim kızı işten çıkardı. Ama ilişkileri devam ediyormuş bariz. Birlikte tahmin edin, uygunsuz resimlerini görmüş eltim telefonda. Yani bariz cinsellik var. K.birader inkar etmiyor. Hatta eltimi suçlamış sen bakımsızsın, ilgisizsin vs. Diye. Geçen hafta anlattı bana da. Eşime de söylemedim abisinin bu durumunu. Çocuklar farkında ve babadan nefretlik durumda.
Şimdi soruyorum: bu kadar mı basit. Bu kadar kolay mı? Yıllarca çalış, herşeyini ortaya koy. Sonra da parayı bulunca değişen eş yüzünden böyle olsun.
Boşansın, rezil etsin diyeceksiniz belki ama sanırım hemen boşanmak istemiyor eltim. Olayın etkisiyle sağlığı kötü durumda şuan. Eşi de bu durumu umursamıyor. Ortak iş fabrika gibi birşey olduğu için eltimin nasıl bir hakkı olur bilemiyoruz. Henüz bir avukatla görüşmedi diye tahmin ediyorum çünkü bahsetmedi. Psikiyatri ilacını kullanmayı reddediyor. Eşi ‘sen deli ilacını kullan otur’ demiş..
ailelerin haberi var, karışmayız, kızı siz işe aldınız diyorlar.
Kız sürekli karşıma çıkyor fb.ta. Tanıyor olabileceğim kişiler listesinde. Allah için genç ve bir erkeği etkileyebilecek düzeyde güzel bir kız. Ama resmine tiksinerek bakıyorum.
Üzgünüm. Sizce nasıl bir yol tavsiye edebilirim eltime

Kızın ailesine gidip rezil etsin ama onlarında haberi vardır kesin sen o kadar yıl calis çabala sonuc aldatilma üzüldüm inşallah hayırlısı olur haklarinda

Derler ki “erkekler az para bulursa sigarasını, çok para bulursa arabasını, zengin olursa karısını değiştirir” diye. Karakteri bozuk tüm erkeklerin yapacağı gerçekten bu. O kadar çok örneği var ki etrafımda. Üzüldüm eltiniz için. Aldatıp yakalanan ve pişkin pişkin üste çıkan erkekler azalarak falan değil birden toptan yok olsalar keşke. Affetmeyi düşünmüyorsa sağlam bir avukattan yardım alsın çünkü ortak iş varmış. Affetmeye niyeti varsa da herkese anlatmasın. Hakkında hayırlısı olsun. Zor bir durum. Yazık olmuş yılların emeğine. Gerçekten üzüldüm sabah sabah :(

Boşanmasa da bu evlilik bitmiş zaten. Bu kadar şeyin üstüne toparlanacak hali yok. Adam da ne iğrenç bir yaratıkmış, herhalde kızın babası olacak yaşta filandır. Gerçekten midem bulanıyor bu tarz şeyler okuyunca. Madem telefonda fotoğraflar var, eltiniz kanıtlarla birlikte boşanma davası açsın. Donuna kadar alır o adi herifin.

kızlar merhaba,
Konu eltimle ilgili.. 17 yıllık evliler. İki de çocukları var ortaokula giden. Karı-koca dişiyle tırnağıyla kazıyıp bugünlere gelmişler. Yüklü miktarda servetleri de var artık. Villaya geçtiler. Her ikisinin lüks araçları vs.siz tahmin edin. Sigortaları da var emeklilikleri için. Eşiyle birlikte kurdukları iş son 10 yılda bayağı bir kazandırdı kendilerine. Ticari bir iş.temsilciliği olan ofiste çalışıyor k.biraderim. Eltim uğrayıp çıkar. Son yıllarda daha çok evde çocuklar için vs. Ev de büyük olduğu için sürekli bakım takibi vs.lazım.
Soruna gelince.. temsilci ofisine gelenlere çay servisi için işe aldıkları 20 yaşındaki kızla k.biraderimin ilişkisi.(fakir aile kızı diye eğitimine devam etmemiş, ailesinin başlık karşılığı kocaya verilmesi durumuna falan bakarak acınıp işe alınmış bir kız) Öğrenince eltim kızı işten çıkardı. Ama ilişkileri devam ediyormuş bariz. Birlikte tahmin edin, uygunsuz resimlerini görmüş eltim telefonda. Yani bariz cinsellik var. K.birader inkar etmiyor. Hatta eltimi suçlamış sen bakımsızsın, ilgisizsin vs. Diye. Geçen hafta anlattı bana da. Eşime de söylemedim abisinin bu durumunu. Çocuklar farkında ve babadan nefretlik durumda.
Şimdi soruyorum: bu kadar mı basit. Bu kadar kolay mı? Yıllarca çalış, herşeyini ortaya koy. Sonra da parayı bulunca değişen eş yüzünden böyle olsun.
Boşansın, rezil etsin diyeceksiniz belki ama sanırım hemen boşanmak istemiyor eltim. Olayın etkisiyle sağlığı kötü durumda şuan. Eşi de bu durumu umursamıyor. Ortak iş fabrika gibi birşey olduğu için eltimin nasıl bir hakkı olur bilemiyoruz. Henüz bir avukatla görüşmedi diye tahmin ediyorum çünkü bahsetmedi. Psikiyatri ilacını kullanmayı reddediyor. Eşi ‘sen deli ilacını kullan otur’ demiş..
ailelerin haberi var, karışmayız, kızı siz işe aldınız diyorlar.
Kız sürekli karşıma çıkyor fb.ta. Tanıyor olabileceğim kişiler listesinde. Allah için genç ve bir erkeği etkileyebilecek düzeyde güzel bir kız. Ama resmine tiksinerek bakıyorum.
Üzgünüm. Sizce nasıl bir yol tavsiye edebilirim eltime
Iyi bir avukata danışsın. Hukuki hakları neler. Aldatma deliller vs

Herşey o kadar iğrençleşmiş ki neresinden bakarsan bak elinde kalıyor .İnkar edilmeyen yasak ilişki ,ruh hastasi olduğu söylenen bir eş ,çocuklarin durumu biliyor olması ve de ortada olan uygunsuz resimler...
Bir zina davası açılmasına bakar herşey,eltinin yapması gereken tek şey donuna kadar alıp boşanması.
Fakat ben yerinde olsam bu işe fazla müdahil olmazdim ,aile büyükleri bile biz karisamayiz derken sende geride dur derim
Vereceğin fikirden sorumlu tutulursun her şekilde seninde canın sıkılmasın .

Eltiniz ilk olarak telefondaki kanitlari tolayacak avukata verecek, cocuklarin da haberi varmis zina davasi acsin donuna kadar alsin o serefsizin bir de maddi manevi tazminat davasi bile acsin, o adamla bundan sonra evli kalsa kendine eziyet zaten durumuda iyi adamdan alabildigi herseyi alsin keyfine baksin

Cok yazık senelerin emeğine 2 tane genc sayilabilcek cocuga.Cocuklar büyük ihtimal anne bosanmak istemezse anneye de tepkili olcaklar ilerleyen senelerde .. ailelerin pervasız oluşu daha da acı. Yaşı kaç eltinizin? Bu evlilik bitmiş. Adam zaten yuzde 90 kusurlu bosanmasi lazim
Zaten evlendikten sonra alınan mallar ev araba isyeri vs ortak oluyor. Para konusunda sıkıntı yasamaz

Zaten yuzde 50 si yarısı eltinizin o konuda asla sorun yasamaz. Ustune yipranma parasi (tazminat) da alir ve cocuklar icin nafaka da
. Tabi nafaka neye gore veriliyor bilmiyorum. Cok komik rakamlar oluyor. Ama mal konusu ortak yani..bir de zina davasi accak

Acun Ilıcalı ve Şeyma gibi aynı. Parayı bulunca genç kız peşine düşüp evdeki kadını beğenmez olmuş. Bu adama ne yapsa ödül olur artık. Bu aldatmaya dayalı fotoğraf, konuşma vs. kanıtları var mı acaba? Öyle ise tazminat, nafaka alıp kendisini kurtarabilir.

Bu kızın ailesi biliyor mu acaba ilişkilerini?

Eltin boşanmazsa bu arsız herif boşar bunu o genç kızı da takar koluna evlenir.Hemen eve arabaya ortak mallara şerh koydurup dava açmalı yoksa adam onları da yer o kızla.

Bu evlilik bitmiş zaten yüz göz olmanın dibine vurulmuş.Adamın gönlü geçeli belli ki çok olmuş genç sevgilisine ağzının suyu bu kadar yüzsüzce aktığına göre.Eltin gururunu da kaybetmeden bi an önce davasını açsın.

20 yasinda bir genc kiz moruk bir adamdan ne bekleyebilir ki? sadece parasi icin yatiyordur adamla....para da bi yere kadar, kiz ömrünü mü o dedeyle gecircek? ayrilcak ondan, kayinbiraderin bin pisman olup eltinin ayaklarina kapanicak ama o dönüpte diz cökmüs adamin suratina dahi bakmicak...

ayrilsin, hakki olan parayi alsin ve cekip gitsin bence....hayat o kadar kisa ki ve yasamak o kadar güzelki hicbir insan kendi ezen enerjisini düsürenn bir insanla beraber olmak zorunda degil, kimse kendine bu kötülügü yapmasin

Bu işler çok zor “erkek parayı bulunca önce arabasını sonra karısını değiştirir” derler Allah doğru yola Ailesi’ne çevirsin yüzünü
İhanet olayını kimi affedebiliyor kimi tek celsede boşayıp yoluna bakıyor
Arkadaşım kocam aldatsa burnundan getiririm ama asla boşamam sapık değilse bu günlere gelebilmek için onu yontmak için çok uğraştım demişti
Kimi de alır donuna kadar çeker gider zaten parasız kalan erkek de terkedilir
Umarım eltinizin Leh’ine sonuçlanır bu durum aileyi parçalayıp bölenlerde ahirette ve bu dünyada Saadet’e eremez

Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ediyorum. Eltim şuanda boşanmayı düşünmüyor. Kv. Ve kp. Her ikisinin de önünde duruyor bunu yapmayacaksınız, çocuklarınız var diye. Aile içi durum şuan çok kritik. Aileler olaya pek karışmak istemezken ben de geri durma kararı aldım. Sadece eltimi teselli etmeye çalıştım cezasını er geç çekecekler,bu resimlerdeki gülüşler gözyaşıyla son bulacak diye.
Ama dediğiniz gibi dava açsa kesinlikle kazanır. Resimler çok kötü.utanç verici. Cinsellik içeren resimler diyeyim. Eltim bu resimleri ailedeki herkese göstereceğim diyor. Ben bunu yapmasını tavsiye etmiyorum. Ve k.birader son zamanlarda eve pek uğramıyor. Geç saatte yatmadan yatmaya. Aile yemeklerine de oturmuyor. Bakalım ne olacak. Allah iyi nin yanındadır. Yardımcıları olsun :(

20 yasinda bir genc kiz moruk bir adamdan ne bekleyebilir ki? sadece parasi icin yatiyordur adamla....para da bi yere kadar, kiz ömrünü mü o dedeyle gecircek? ayrilcak ondan, kayinbiraderin bin pisman olup eltinin ayaklarina kapanicak ama o dönüpte diz cökmüs adamin suratina dahi bakmicak...

ayrilsin, hakki olan parayi alsin ve cekip gitsin bence....hayat o kadar kisa ki ve yasamak o kadar güzelki hicbir insan kendi ezen enerjisini düsürenn bir insanla beraber olmak zorunda degil, kimse kendine bu kötülügü yapmasin
Çok haklısınız. Hayat çok kısa. Yaşamak çok güzel belki. Ama ben ona boşanmasını asla tavsiye etmedim. Daha doğrusu konusunu hiç açmadım. Çünkü kendisi de istemiyor. Takıntılı bir şekilde kızla olan görüşme bitsin istiyor ve kendi ruh sağlığı da bana göre çok kötü durumda.kabullenemiyor.

o kıza ve eşine maddi manevi tazminat davası açarak donuna kadar alabilir o herifin.
ve hakaretlerini de ispat ederse, daha ne olsun.

Ben haklarımı alır boşanırdım.iyi bir avukat bulsun haklarını alsın.hiç muhatap olmasın boşansın bence.madem beğenmiyor adam hakaretbesiyor bakımsızsın vs diye.kendini sevecek biriyle olmak eltinin de hakkı.çocuklarının ve kendi hakkını güvence altına alıp ayrılsın.iyi bi avukat.adam da madem yirmiliğiyle mutlu olsun.
Ya ben mi şok iyimserim ne kafar önrümüz var bilmiyoruz değer mi seni sevmeyen biri için paraladığına oendini

Back
X