- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi karahindibag
-
yoo.
Göre göre büyüyorlar diye kimse dr olmasın m yanitabiki dr unda iisi kötüsü insan olanı ve olmayanı var.
Ya beniki taraf icinde olumsuz birsey demiyorum aslinda.. iki tarafta gorevini bilse sorun olmayacak..neysePanik yapılacak bir şey yok ama üç gün bekle bekle sonra panik yap sonra da doktora kız. Aile hekimliği diye bir şey var madem tek başına başedemiyor o zaman oraya götürecek. İlacını alacak. Hastalar yol yöntem öğrensin doktorlar da insan olur merak etmeyin. Merhem için ben bunu yiyeceğim değil mi diye soran hasta gördü bu gözler Allahaşkına yapmayın.
mesela hiç işim düşmediği halde bana beyaz kod kullanıp üç çocukla mahkemeye çıkmama sebep olan pratisyen dayağı haketti benceMemleketimizde bu yazdıklarınız doktor dövme sebebi baksana hakeden doktoru döveceksin diyenler var antibiyotik yazmadı diye üzülenler var.
sorun kadının hastane önünde doğurmaya neredeyse mecbur edilmesi.
hollanda'daki gibi devlet her hamileye ebe tahsis edilse, evde normal doğum yaptırılsa neyse. Avrupa'da da sistemden şikayetçi insanlar.
Verdiğim örnekte Hollanda ne güzel ama Fransa berbat.
şiddet konusunda, bilgim yok ancak şuna eminim. şiddetin yaşanmadığı yer yok.
Yalnız oradaki insanlar buradaki insanlardan daha sağlıklı. Doğum konusunda tecrübeli değilim ama zaten belli bir açıklığa gelenden doğum olmuyor değil mi? Ha hastanede beklemiş ha evde ki benim bildiğim kadarıyla birçoğu zaten evde doğumu tercih ediyor ebeyle birlikte.sorun kadının hastane önünde doğurmaya neredeyse mecbur edilmesi.
hollanda'daki gibi devlet her hamileye ebe tahsis edilse, evde normal doğum yaptırılsa neyse. Avrupa'da da sistemden şikayetçi insanlar.
Verdiğim örnekte Hollanda ne güzel ama Fransa berbat.
şiddet konusunda, bilgim yok ancak şuna eminim. şiddetin yaşanmadığı yer yok.
Bende hamileyim bir kez devletin kadın doğum aciline gitmek zorunda kaldım nefret ettim doktor bayan hic ilgilenmedi ve azqrlar sekilde konustu sordugum sorulara cevap vermiyor söylediklerini dinlemiyor?? Sizin de konunuzdaki gibi ayni sekilde cikip ozel hastaneye gittim. Devlet hastanelerinde ki doktorlar cok ilgisiz insana insn gibi davranmıyorlar. Tabiki boyle olmayanları var ama nadir.
Allah düşürmesin kimseyi cok zor insafsız birine denk gelmek. Bazen doktoru dövdü siddet haberleri okuyoruz demek ki hak edenler var dedim bende o kadını gördükten sonrq zaten canınlq ugrasiyorsun birde bu sekilde bir tavir ve hareketlerle karailasmak gerçekten insani cileden çıkarıyor.
Ne olursanız nerede çalışırsanız calisin ne olur insan olun...
mesela hiç işim düşmediği halde bana beyaz kod kullanıp üç çocukla mahkemeye çıkmama sebep olan pratisyen dayağı haketti bence
Başlarda daha sağlam oluyo sinirler zamanla horaaayoo.
şartlar belli yani.
çelik gibi sinir lazım :)
Hollanda'da öyle ama Fransa'da değilmiş, arkadaşların yazdıklarına bakılırsa.Yalnız oradaki insanlar buradaki insanlardan daha sağlıklı. Doğum konusunda tecrübeli değilim ama zaten belli bir açıklığa gelenden doğum olmuyor değil mi? Ha hastanede beklemiş ha evde ki benim bildiğim kadarıyla birçoğu zaten evde doğumu tercih ediyor ebeyle birlikte.
inanın onu ben de anlamadım.Pratisyenin isi gücü yok neden size beyaz kod versin? Neden sizin hemsireyle olan diyalogunuzu kıskansın?
Helal ya nasil guzel yazmışsınız tabii anlayan olursacamilerin % 90 ını halk kendi arasında para toplayıp yapıyor.
şu anda ise her şehre devlet hastanesi yapılıyor.
sadece istanbul'da 7 ayrı binadan oluşan bölge hastanesi yapılıyor.
aile hekimliği sistemi var, gayet güzel ancak hekimlerde iş yok. aile hekimleri pratisyen olduğu için çoğu teşhis koymaktan aciz ama havaları 1500.
ben kızıma aşı vurdurmak için aile hekimliğine gittiğimde, hemşire ile olan diyaloğumu kıskanıp, hakkımda beyaz kodla iftira atan karaktersiz dr lar da var.
sistem kendi kendine bozulmaz, insanlar bozar. hem hastalar hem dr lar kabahatli.
devlette bir çocuk dr harika iken, diğeri kızımın hastalık tanısına testislerle alakalı bir şey yazabiliyor, o kadar umursuz yani.
Oglumla 2 yıl hastanelerde sabahladik zona oldugunda 1 hafta hem yavrum hem ben neler cektik...Teshis kanser kemoterapi,enfeksiyonvar,ne yavrular görduk kafasi dikisler icinde5 aylik 1 yasinda 3 yasinda,ne umutsuz hasta yakınlari gördük dokunsan ağlayacak....Onkolojide hemsireler teyzesi oldu,en son kontrole gittik hemsirelerimiz yaslanmis ,cocuklara gulumsemek teselli etmekle geçen bir hayat....O hastane ve bölum,doktorlardan,sekreterlige kadar hepsine minnettarim....Hic mi sıkıntı yasamadim elbet yasadik ama meslek zor isleri cok zor ama kimse seviserek rizanla olan cocugu neden kanser yaptin demedi....Bu ülkede doktor olmak zor çunku toplum gelisime kapali,surada bile hayretle okuyorum yazilanlari dayak reva gorulmus,anne sorumsuzlukla suclanmis.....Daha cok calismamiz gerek cok
inanın onu ben de anlamadım.
çünkü kendisi aile hekimim değildi. aşı yapan onun hemşiresi değildi ama saldırıya uğradım diye kod kullanmış. neyse ki yalan olduğu mahkemede ortaya çıktı. ben de bimere yazdım, il sağlık müdürlüğüne başvurdum, sonuç alamadım.
çünkü hakkında yüzlerce şikayet olmasına rağmen sümenaltı ediliyormuş arkası kuvvetli olduğu için.
Ben hep söylüyorum burası bir güç toplumu. Suçlu olan kişinin arkası kuvvetliyse hiçbir şey olmaz.inanın onu ben de anlamadım.
çünkü kendisi aile hekimim değildi. aşı yapan onun hemşiresi değildi ama saldırıya uğradım diye kod kullanmış. neyse ki yalan olduğu mahkemede ortaya çıktı. ben de bimere yazdım, il sağlık müdürlüğüne başvurdum, sonuç alamadım.
çünkü hakkında yüzlerce şikayet olmasına rağmen sümenaltı ediliyormuş arkası kuvvetli olduğu için.
inşallah.Allah allah. Insallah biran önce temizlenir de camia bir yükten kurtulmuş olur.
maalesef öyle.Ben hep söylüyorum burası bir güç toplumu. Suçlu olan kişinin arkası kuvvetliyse hiçbir şey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?