Böyle doktor olacaksanız olmayın .

Şiddeti meşrulaştırmayalım lütfen. Ne kadar kızsanız da bu doğru değil.

O kadar dogruki..kapristen gecilmiyor bazilari ama siddet bi adim ilersi bana gore.. buarada sira bile beklemek nedir bilmeyen bi halkimiz var maalesef.. iki tarafinda elestirilecek cok yonu var maalesef

Gripte antibiyotik veriliyor soguk alginliginda verilmiyor. Bir doktorculuk da benden gelsin.

Benim de doktorlarla aram iyi degildir. Yurt disindayim basit bir problem icin 6 degisik doktor gordum. Hala bir cozum bulunamadi. Ne bir MR isterler , ne de baska bir sorun oldugunu dusunurler. Isleri gucleri ilac yazip ilac sirketlerine para kazandirmak. Kullandigim antibiyotikler yuzunden delikli suzgece dondum -ki burada antibiyotigi de kolay kolay vermezler.

Yalniz Turkiye 'de hasta sayisi cok fazla. O yuzden her hastayla ayri ilgilenilmiyor. Hasta da hakli olarak aciklama bekliyor. Suclayacaksiniz sistemi suclayin cunku iki taraf da kendi acisindan hakli.

O kadar dogruki..kapristen gecilmiyor bazilari ama siddet bi adim ilersi bana gore.. buarada sira bile beklemek nedir bilmeyen bi halkimiz var maalesef.. iki tarafinda elestirilecek cok yonu var maalesef
mesela ben 8 yıl bebek sahibi olamadım diye düşünürken, Çapa, Kanuni, Bağcılar, Süleymaniye ve özelde bir sürü dr a gittim ve hepsi sorun yok, sebepsiz kısırlık dediler. sadece bir dr, sen aslında gebe kalıyorsun ama sürekli düşüyor dedi ve o zaman aklıma dank etti. adet düzensizliğim için gittiğimde aslında düşük yapıyormuşum ama hiçbiri anlamamış.
sadece o dr anladı ve bana tavsiyelerde bulundu. ondan sonra üç kızım oldu.

gerçekten işinin ehli dr % 5-10 en fazla.

Hele burda bi acil var annem sinir krizi gecirirken kadını bırakıp giriş yaptırıp paranizi ödeyin sakinleştirici yapalm diyolar akıllara zarar yani ki acilde para almak yasakmış biz bunu sonradan öğrendik ama hala alıyorlar o kadar şikayete rağmen birde iş arkadaşımın parmagi kesildi dikiş atilcak acile gittik burda yapamayz başka hastaneye gidin dediler bu aciller gerçekten ne ise yario hayret ediorum

Yeşil alan, sarı alan ve kırmızı alan hastaları ayrı oluyor. Acil servise gelen her hasta gerçekten acil olmuyor ne yazık ki. Yakınınız kırmızı alan hastası olmadığı için ücret almaları gayet doğal, yasal olmayan bir durum yok ortada.

El cerrahisi olan bir yere yönlendirmislerdir belki de. Gerçekten işin ehli bir kişi tarafından atılmayan el dikişlerinde ne yazık ki elin fonksiyonlarını kaybettirecek hasarlar verilebiliyor. Burada yapamayız demelerinin sebebi bu olabilir ki bu durum diktikten sonra hasar oluşmasından daha iyidir diye düşünüyorum.

Biz oraya her durumda gttik arkadaşım bayildiginda gttik yine aynı muamele . Peki para alınması normalse bi bayan acilde para aldılar diye arayp şikayet eder etmez niye parasını gozumuzn önünde iade ettiler

Kalp krizi geçiren babaannemi bir şeyi yok deyip eve gönderdiler.
Bunu da normal göreceğiz artık.
Başınız sağolsun.

Basiniz sagolsun
Cogumuzun hastanelerle ilgili kotu anilari var sanirim,sizinki ölüme yol acmis,bu artik son nokta. Ama iste sistemin hatasi bu. Ben de 8-9yil once annemi hastaneye goz doktoruna goturdugumde profesor acik acik soylemisti,onemli ameliyatlarin malzemelerini devlet almiyor o nedenle devletin hastanesinde yapamiyoruz bu ameliyatlari diye. Mecbur ozele gotureceksin yoksa bu kadin kör olur demisti. Aldik goturduk. Doktorun sucu yok sistem suclu burda da bana gore

Gece acil doktorunun asabiyeti kimselerde yok.Sanki silah zoruyla tutuyorsun.Ucretlerini alirken havalar 1500 ama.Bir azarlamalar,hakir gormeler...Ayrica onun icin gelinir mi ? Bunun icin gelinir mi? Kistas ya da kriter nedir acile gitmek icin ? Karin agrisi,bas agrisi,adet agrisi,ateslenme icin gelmeyin diyorlar.Eee sadece kolumuz koptugunda mi gelelim napalim? Yurtta belletmen olarak gorev yaptigimda bir aksam cocuk karin agrisi vardi.Biraz pimpirikli biriyim.Alip goturmesem apandistini farkedemeyecektik.Zira yuksek ates te oyle.Goturmeseydim ve birsey olsaydi cocuklara hem vebal bana hem de sorusturma..

Canm gecmis olsun Allah kuzuna sifalar versin maalesef bazi drlar boyle

Şimdi hastanelere baksan lüks yataklar, temiz çarşaflar, temizlik o biçim. Ama doktor yok doktor!!!!! Doktorluk ölmüş

Bir tıp öğrencisi olarak doktoru makine gibi gören, dandik sebeplerden gecenin bir yarısı acilde doktoru meşgul eden, bir doktorun hatasının faturasını tüm doktorlara kesen bir de doktora şiddeti savunan birtakım iğrenç organizmalardan nefret ediyorum. Dünyanın merkezi siz değilsiniz; biz de robot değiliz, bunu idrak edin.

Bir belletmen olarak acile hangi durumlarda gidilecegini bile bilmiyorsanız bence de cocukların vebalini almaktan korkmalısıniz. Ne yazıkki siz henüz olamamışsınız.

Ben karın ağrısı nedeniyle acile gittim bir kaç defa. Ama duramıyordum bayılacak gibi ağrı saplanıyordu sabahı bekleyemedim. Ağrıdan kusuyordum vücudum kaldıramadı ağrıyı. Doktorlar çok ilgilendi idrar, kan tahlili hemen bir iğne yaptılar. Her gittiğimde hemde. Ters bir durum varsa önlem alalım dedi hatta genç bir doktor. Kalp için gittiğimde de makinalara soktular hatta biri ciğerlerimi bile çekti ne alaka hala anlamadım ama sağolsun ciğer filmim de çekilmiş oldu. Kalp ağrısıyla gidip yine kan tahlilimi yaptılar. İzmirden çok memnunum hep Devlet Hastanesine gittim. Özel bu kadar ilgilenmiyor. Size geçmiş olsun ilgili doktor hayat kurtarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…