Böyle doktor olacaksanız olmayın .

Havaleden ziyade enfeksyon olma ihtimali cok yuksek.. gecmeyen yuksek atesten bahsediyorum.. ates vucudumuzun mikroplarla savasmasidir.. bi kac gun atesi kaldirabilir cocuklar ama bi kac gunu gecmemedi lazim
Havaleden ziyade enfeksyon olma ihtimali cok yuksek.. gecmeyen yuksek atesten bahsediyorum.. ates vucudumuzun mikroplarla savasmasidir.. bi kac gun atesi kaldirabilir cocuklar ama bi kac gunu gecmemedi lazim
Zaten enfeksiyon hastalığı belirtisi olabileceğini düşünerek kendi evde düşürmeye çalıştığı halde düşmüyorsa konu sahibi polikliniğe götürmeliydi. 3 gün neden beklemiş ki. Neden kendi başına ilaç kullanmış ki. İlaçsız tedavi yollarını denemeliydi. Alın değil vücut sıcaklığı 40 dereceye dayanıyorsa ve ilaçsız bütün tedavi yöntemlerini denediği halde düşmemişse beklemeden normal hastaneye gitmeliydi. Ateşli havale zaten ilk gün anlaşılır. Ben onu düşmeyen yüksek ateşin önemli olabileceğini belirtmek için söyledim.

Buradaki hastalar oraya gitse çıldırır geri gelirler. Ayyyyy doktor soğan tut dediiiiiii ama benim premsesimmmmm gak demiştiiii. Bu nasıl doktor böyleeeeeeeee. Ühüüüüü. Şikayet etmeliyim ama o da ne? Doğru olanı yapmış doktor. Daha çok ühüüüüüüüü.

doktorluğu seçenler bunları göre göre büyüyor bu ülkede. sürpriz değil yani yaşadıkları.
hata varsa da ne sadece dr suçlu ne de hasta
nasıl öküz hasta varsa, öküz dr lar da var.

Antibiyotik çok iyi birşeymiş gibi yazılmamasına kızmışsınız... yazmaması çok iyi olmuş.. en ufak şeyde çocuklarınıza antibiyotik vermeyin zararını ilerde göreceksiniz

Cok güzel tabi. Dogum icin beyin ameliyatı gibi konusmayın. Kedi kopek de doguruyor. Dogurmak memeli hayvanlar arasnda normal olmasi gereken bir fizyoloji.

Ilacların icerisinde de sebze meyvelerden üretilenler var. Ilac kullanmaya gerek olmayacak agrida adamlar ilac vermiyo. Ilac vermedi diye dayak yiyolar mi? Hayır. Neden? Hem hastalar bilincli hem de devlet sapasaglam duruyor doktorlarn arkasnda.
Poset poset ilac yaz bi hastaya senden iyisi olmaz. Halbuki ne kadar az ilacla tedavi, o kadar iyi doktorluktur. Bizim avrupada yasayan ama hala bilinclememeyen vatandaslar da türkiyeye gelip ilac yazdirip gidiyolar. Büyük marifet sanki. Doktor da yazacak mecbur, yazmazsa ya dayak var ya da sikayet.

şifacıya gitsin bitkisel kür alsın, Avrupa çok güzel gelsene diyenlere ithaf bu.

Ya iste bu cevaplar sacma.. niye biliyomusun? Doguran kadinada o isi biliyosunda dogurmayi bilmiyomysun diyenleri gorduk.. sizdeki ayni mantik ve insanlik disi bana gore..o an cozum uretilmesi gerekiyor o kisinin sevismesi seni ilgilendirmez.. boyle bi konusma yapmasida cok sacma bi doktorun..seninle anlasamiycaz bu konuda.. ben herseyin insanxa olmasi taraftariyim oyle doktora pata kute dalmasinida dogru bulmuyorum hastalarin cok sacma seyler icin acile gitmesinede karsiyim..ama insanlik hali kadinin basina gelmis panik yapmis..bu kadar uyaridan sonra hehalse zaten gunduz vakti goturur bu durumlarda..

sorun kadının hastane önünde doğurmaya neredeyse mecbur edilmesi.
hollanda'daki gibi devlet her hamileye ebe tahsis edilse, evde normal doğum yaptırılsa neyse. Avrupa'da da sistemden şikayetçi insanlar.
Verdiğim örnekte Hollanda ne güzel ama Fransa berbat.

şiddet konusunda, bilgim yok ancak şuna eminim. şiddetin yaşanmadığı yer yok.

doktorluğu seçenler bunları göre göre büyüyor bu ülkede. sürpriz değil yani yaşadıkları.
hata varsa da ne sadece dr suçlu ne de hasta
nasıl öküz hasta varsa, öküz dr lar da var.
Göre göre büyüyorlar diye kimse dr olmasın m yani tabiki dr unda iisi kötüsü insan olanı ve olmayanı var.

Ya bunu diyen doktor da hatalı zaten. Hatalı oldugu icin de sizin mesajiniza bu ornegi verdim. Sizin bakacak bakacak icini rahatlatacak demeniz ne kadar hataliysa bi doktorun benim dedigim seyi demesi de hatalı. Doktoru sikayet edecek yer cok da hastayi ne yapicaz?

Bu uyarilardan sonra degil daha ilk basta acile goturmemesi gerekiyodu zaten. Internet kullanicak yeterlilikte bir insan elbette acile hangi durumlarda gidilir gormustur. Hastaneye gittiginde duvarda da yaziyor bunlar, okuma yazmasi var sonucta okumustur.

Ben nedense hic panige kapilip da acile gitmiyorum. Elalem her konud apanige kapiliyor bi de nedense hep gece panige kapiliyolar. Kendi isleri gucleri bitince.

Onuda konu sahibi soyleyecek.. neden hastaneye degilde acile gittigini ve atesinin kac derece oldugunu

Memleketimizde bu yazdıklarınız doktor dövme sebebi baksana hakeden doktoru döveceksin diyenler var antibiyotik yazmadı diye üzülenler var.

Ben bir kere devletin aciline gittim Allah razı olsun çok güzel ilgilendiler ama bir daha da gitmedim çünkü çok acil vakalar vardı onların hakkına girmek istemedim, bu sebeple hep özele gidiyorum artık.
Sizin bebeğinizde de bir şey yok adam haklı yani antibiyotik şeker gibi veriliyor, olmaz öyle şey. Evde bakıp iyi edebilirsiniz. O kadar dolu oluyor ki aciller, acele bakıyorlar.

Panik yapılacak bir şey yok ama üç gün bekle bekle sonra panik yap sonra da doktora kız. Aile hekimliği diye bir şey var madem tek başına başedemiyor o zaman oraya götürecek. İlacını alacak. Hastalar yol yöntem öğrensin doktorlar da insan olur merak etmeyin. Merhem için ben bunu yiyeceğim değil mi diye soran hasta gördü bu gözler Allahaşkına yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…