Böyle durumda ne yapmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim yorumunuz için teşekkür ederim oncelikle. Lakin ben maddi sikintimiz var diye birşey yazdığımı sanmıyorum, ogle de değil ,üstelik devlet okulunda ogretmenim 17 sene müzik tahsilim var. Modern dünya evet kadına kendini unutturmuş. Evimiz çok şükür geniş ,tepişerek yatmalarina lüzum yok.

İmanla çocuk yapmanın ne alakası var? İlk kez bir konuyu anlamadım.

Buralarda ne demek istediniz?
Merheba. Yani cocugun Allahdan bir nimet olduğunu dushunmeli,hele hele buna imkanı yetiyorsa. Düşünmüyorsa imanı zayiflamistir dushunuyorum. Ben onun gibi dushunmek zorundamiyim yani?

Bizde devlet okulunda öğretmeniz. Maaşlardan haberdarız. Ayrıca bir anne babanın 4 çocuğa eşit ve hakkını vererek bakma imkanı 0.

Merheba. Yani cocugun Allahdan bir nimet olduğunu dushunmeli,hele hele buna imkanı yetiyorsa. Düşünmüyorsa imanı zayiflamistir dushunuyorum. Ben onun gibi dushunmek zorundamiyim yani?
Oda çocuk istemek zorunda mı yani ? Bu maddi güçten ziyade ,dini maneviyattan ziyade - psikolojiyle de alakalı değil mi ? Adam seni istemiyor şimdi zorunda mı bunları yaşamaya ? 3 tane yapmış görmüş Allah tan ayrılmayı dilemiş oda bi değişik tabi de

Senın gibi düşünmek zorunda mı ? Neyse olan olmuş kocana ver baba olacağı haberını sonra tepkisine göre konu açarsın şimdi ne desek olmucak . Sizle aynı düşünmek zorunda olmayınca olmadı yorumlar size uymadı belli ki

Adam imana gelene kadar doğurmaya devam mı edeceksiniz?
Hayır tabii ki, ben söyledim ya o böyle dedikten sonra içimden ben de bi daha böyle adamdan çocuk istemem ,lakin bunun için yeterli önlem almamışim demək ,yeterli önlemi almam lazım. Lakin bakiyorum burda her kes devamında ne yapilacaklara dair değil, oncesini eleştirmek yolunda. Yorumunuz için teşekkürler.

Israrla değil tabiii, ben söyledim ya,sadece aramızda geçen bi konuşmada öğrendim istemediyini,onceleri ben de istemedim. Lakin planlı olmadan hamile kaldiktan sonra o böğle düşünüyor diye bir cana kiymam mi lazimdi? Yani ben farklı dushuncede olan lakin yine mutlu bi uyum sağlaya bilen çiftler gördüğum için, onceleri bizde de bazı problemler çozulurse hər şey yoluna girer diye dushunduyum için çocuk yapmak benim için zor olmadı. Lakin malesef eshim ufak ta olsa problem çozmegi ogrenemedi.

Azerbaycanli misiniz siz?

O peygamberin ilk emri oku
Sizde uye oldugunuz sitenin kurallarini okusaydiniz msj silemediginizi ve hakaret edemeyeceginizi bilirdiniz.
Biz bilinci olan varliklariz suru gibi uremenin bakamayacagi cocugu yapmanin anlamsizligini savunmayin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…