- Konu Sahibi Ummuu Salih
-
Merheba. Yani cocugun Allahdan bir nimet olduğunu dushunmeli,hele hele buna imkanı yetiyorsa. Düşünmüyorsa imanı zayiflamistir dushunuyorum. Ben onun gibi dushunmek zorundamiyim yani?İmanla çocuk yapmanın ne alakası var? İlk kez bir konuyu anlamadım.
Buralarda ne demek istediniz?
Merheba. Yani cocugun Allahdan bir nimet olduğunu dushunmeli,hele hele buna imkanı yetiyorsa. Düşünmüyorsa imanı zayiflamistir dushunuyorum. Ben onun gibi dushunmek zorundamiyim yani?
Bizde devlet okulunda öğretmeniz. Maaşlardan haberdarız. Ayrıca bir anne babanın 4 çocuğa eşit ve hakkını vererek bakma imkanı 0.Kardeşim yorumunuz için teşekkür ederim oncelikle. Lakin ben maddi sikintimiz var diye birşey yazdığımı sanmıyorum, ogle de değil ,üstelik devlet okulunda ogretmenim 17 sene müzik tahsilim var. Modern dünya evet kadına kendini unutturmuş. Evimiz çok şükür geniş ,tepişerek yatmalarina lüzum yok.
Oda çocuk istemek zorunda mı yani ? Bu maddi güçten ziyade ,dini maneviyattan ziyade - psikolojiyle de alakalı değil mi ? Adam seni istemiyor şimdi zorunda mı bunları yaşamaya ? 3 tane yapmış görmüş Allah tan ayrılmayı dilemişMerheba. Yani cocugun Allahdan bir nimet olduğunu dushunmeli,hele hele buna imkanı yetiyorsa. Düşünmüyorsa imanı zayiflamistir dushunuyorum. Ben onun gibi dushunmek zorundamiyim yani?
Merheba. Yani cocugun Allahdan bir nimet olduğunu dushunmeli,hele hele buna imkanı yetiyorsa. Düşünmüyorsa imanı zayiflamistir dushunuyorum. Ben onun gibi dushunmek zorundamiyim yani?
Hayır tabii ki, ben söyledim ya o böyle dedikten sonra içimden ben de bi daha böyle adamdan çocuk istemem ,lakin bunun için yeterli önlem almamışim demək ,yeterli önlemi almam lazım. Lakin bakiyorum burda her kes devamında ne yapilacaklara dair değil, oncesini eleştirmek yolunda. Yorumunuz için teşekkürler.Adam imana gelene kadar doğurmaya devam mı edeceksiniz?
Şiiiştt öğretmenmişBu Türkçe mi şimdi? Niyyet ne demek
Farklı düşüncede olduğunuzu bilmenize rağmen evlenip 3 çocuk yapıp 4. yü istemişsiniz. Korunmanıza rağmen hamile kalmışsınız. Millet yıllarca çocuk sahibi olmak için uğraşıyor ama nedense bu korunduğunu söyleyen kişiler hemen hamile kalıyor çok tuhaf.
Eşiniz ayrılmak için beddua etmesine ve düşünce olarak zıt olmanıza rağmen nedir bu çocuk yapma ıIsrarla
Azerbaycanli misiniz siz?Israrla değil tabiii, ben söyledim ya,sadece aramızda geçen bi konuşmada öğrendim istemediyini,onceleri ben de istemedim. Lakin planlı olmadan hamile kaldiktan sonra o böğle düşünüyor diye bir cana kiymam mi lazimdi? Yani ben farklı dushuncede olan lakin yine mutlu bi uyum sağlaya bilen çiftler gördüğum için, onceleri bizde de bazı problemler çozulurse hər şey yoluna girer diye dushunduyum için çocuk yapmak benim için zor olmadı. Lakin malesef eshim ufak ta olsa problem çozmegi ogrenemedi.
Tabii bakmam! Başkalarının kafasında olan kusura neden bakayim ki!?konu sahibi kusura bakmasın lütfen bu yoruma çok güldüm
Evet yabancı ulkedenim yazdığımı sildim daha da kötü oldum yorumlariniza. Sizi Müslüman , Peygamber ümmeti sanıyordum. O Peygamber ki, ümmetinin çoklugu ilə övünecektir kIyamet gününde. Siz isə çogalmayi şartlara bağlı, bi aptallık zanneden toplumsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?