- 16 Ekim 2022
- 21
- -12
- 16
- 36
- Konu Sahibi Ummuu Salih
-
arkadasim bu devirde 4 cocuk mu olur? belli ki calismiyorsun ne yiyecek bu cocuklar simit ekmek mi? ne giyecek? hangi krese dersaneye gidecek? baska sehri kazansa nasil okutacaksin 4 cocuk? bir odada sıkış tepis mi yatacaklar? ozel alanlari olacak mi?Hatta 3 çocugumuz olduğu için ,4 cü çocuk olmasını istemem dedi bir keresində. Halbuki, bir kadının fitrati bunu talep eder,hele hic bir problem yoksa doğurmasi ən dogal hakkıdır.
Sanki, içinden bir ses buna imanı yetiyor,lakin benden olmasını istemiyor.
Buralarda ne demek istediniz?. Sonuçta onun imansız yanaşmasina ortak olmak istemedim...
Adam imana gelene kadar doğurmaya devam mı edeceksiniz?Sonuçta onun imansız yanaşmasina ortak olmak istemedim
Farklı düşüncede olduğunuzu bilmenize rağmen evlenip 3 çocuk yapıp 4. yü istemişsiniz. Korunmanıza rağmen hamile kalmışsınız. Millet yıllarca çocuk sahibi olmak için uğraşıyor ama nedense bu korunduğunu söyleyen kişiler hemen hamile kalıyor çok tuhaf.Eşimle mantık evliliği yaptik ,ilk başlarda nasıl farklı düşuncelere sahip olduğumuzu biliyorduk. Lakin dinimiz,inancımiz açisindan bir olduğumuzu duşündük . Her ikimizin ailesi dinden uzak olduğu için. Zamanla dini bakışlarda da farklılik oluştu. Bazı konularda ben kendi fikrimi soylerken ona karshi ciktigimi, asi olduğumu söyledi hep. Sanki bunun için bana kinli hale geldi. Nə dersem ne yaparsam yaptigim hər şeyde bir ayriştirma içerisindedir. Hatta 3 çocugumuz olduğu için ,4 cü çocuk olmasını istemem dedi bir keresində. Halbuki, bir kadının fitrati bunu talep eder,hele hic bir problem yoksa doğurmasi ən dogal hakkıdır. Benim onun çocuk istememesi değil de, sanki asıl niyyetini benden gizliyor gibi geliyor bana. Sanki, içinden bir ses buna imanı yetiyor,lakin benden olmasını istemiyor. Çünki, defalarca tartismamizda Allah bizim aramızı ayırsın diye beddua etmişligi vardır . Ve korunmamiza rağmen şimdi hamileyim. Ona söylemek bile içimden gelmiyor....ilk günlerde ben de istemedim ögrendigimde,lakin sonradan tevbe ettim. Sonuçta onun imansız yanaşmasina ortak olmak istemedim...
Adam imana gelene kadar doğurmaya devam mı edeceksiniz?
Keşke baksa bence. Bir insan 24 saat içinde hem kendine, hem evliliğine, hem de 4 tane çocuğa adil ve sağlıklı nasıl zaman ayırabilir?konu sahibi kusura bakmasın lütfen bu yoruma çok güldüm
İnanın 1 tane çocuğum olmasına rağmen kreşe başlayacak nasıl olacak edecek o bu derken tüm günümü ona ayırıyorum. Bilemiyorum eşim de başka çocuk istemiyor neyse ki.. imansız zalımKeşke baksa bence. Bir insan 24 saat içinde hem kendine, hem evliliğine, hem de 4 tane çocuğa adil ve sağlıklı nasıl zaman ayırabilir?
Rahmetli dedemin lafı ile "1 yarar, 2 karar, 3 zarar, 4 küfürlü bişiler..."
Çok doğru söylediniz. Ben şahsen 12 yıllık evliyim her yıl bir tane yavruluyorumHalbuki, bir kadının fitrati bunu talep eder,hele hic bir problem yoksa doğurmasi ən dogal hakkıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?