- 24 Aralık 2019
- 152
- 60
- 98
- 24
- Konu Sahibi derdimvarrr
-
Berdel mi oldu simdi onlar ayrilirsa sizde ayrilacakmisiniz
kafamda deli sorular
Oyle degil ama oyle yaptilar ne deyimBerdel mi oldu simdi onlar ayrilirsa sizde ayrilacakmisiniz
kafamda deli sorular
Düpedüz berdel işte. Hangi devirdeyiz neden kabul ettiniz böyle bir şeyiOyle degil ama oyle yaptilar ne deyimAbim ve karisi anlasamadi, onlarda karsilik olarak beni gonderdiler
Vay be yil 2020..Oyle degil ama oyle yaptilar ne deyimAbim ve karisi anlasamadi, onlarda karsilik olarak beni gonderdiler
Haklısın. Ben ya kusura bakmayın vallah 2 aydın anca kendimi toparlaya bildim, evet buraya yazıyorum ve herkese dönemiyorum ama gerçekten herkes çok güzel yazıyor içimden herkese dua ediyorum buraya o uzun konuları okuyup fikirlerini söyleyenlere. Çok zor bir şey allah kimsenin başına vermesin, ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı, okuyunca da böyle oluyorum, zorlanıyorum geri yazmaya+5766890940 konuyu yine açmışsın , ailesinin kocanı doldurduğunu vs düşünüyordun burada o kadar yorum yapıldı , ya okumuyorsun veyahut okuyorsun da işine gelmiyor. Ara kocanı adamakıllı konuş , sevse zaten ailesi yüzünden ilişkiyi bitirmez , eğer pısırıksa , ailesinin ağzına bakıyorsa kusura bakma kardeşim ilerde zaten mahkeme salonu yine gözüküyor..
olacak oldumu oluyor, insanin elleri ayakları dili tutuluyor, benim sunayım da böyleymişVay be yil 2020..
Benim kuzenimde aynı oldu ama tabi severek oldu anlaşamadılar ama diğer kardeş devam etti evliliğeDiğer açtığım konular da okuyabilirsiniz ne olduğunu. Ama merak ediyordum, abim evlendi, sonra onlar da beni oğularına istediler evlendik. Böyle olan var mı? Yani ben abimin karsının erkek kardeşiyle evlendim? Yani benle abim bir evdeki kızları ve oğuluya?
(Ayrılıyoruz hepimiz şimdi o da ayrı) :/
Severek evlendik hepimiz. Hiç zorbalık yoktuSeverekmi evlemdiniz berdelmi
sizi anlıyorum ama üzülüp kendinizi yıpratmanın anlamı yok , yaşınız kaç merak ettim ? çalışın kendi ayaklarınızın üzerinde durun karşımıza hep bu tarz insanlar çıkacak önemli olan zararın neresinden dönebildiğimiz . Başınız dik alnınız açık olsun tek hatanız böyle bir duruma en başından evet demeniz olmuş çünkü aile ilişkileri araya girince bir yuvanın yıkılması diğerini de etkiliyor. hakkınızda hayırlısı olsun bir an önce atlatırsınız umarım.Haklısın. Ben ya kusura bakmayın vallah 2 aydın anca kendimi toparlaya bildim, evet buraya yazıyorum ve herkese dönemiyorum ama gerçekten herkes çok güzel yazıyor içimden herkese dua ediyorum buraya o uzun konuları okuyup fikirlerini söyleyenlere. Çok zor bir şey allah kimsenin başına vermesin, ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı, okuyunca da böyle oluyorum, zorlanıyorum geri yazmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?