Böyle durumu olan varmı

derdimvarrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
152
60
98
24
Diğer açtığım konular da okuyabilirsiniz ne olduğunu. Ama merak ediyordum, abim evlendi, sonra onlar da beni oğularına istediler evlendik. Böyle olan var mı? Yani ben abimin karsının erkek kardeşiyle evlendim? Yani benle abim bir evdeki kızları ve oğuluya?
(Ayrılıyoruz hepimiz şimdi o da ayrı) :/

Doğudaki berdel gibi yani öyle mi. Mutluysanız diyecek bir şey yok ama genel olarak doğru bulmadığım bir konu.

Kan akrabalığınız yok evlendiğiniz kişi ile dolayısıyla sorun yok derim.

Eski konularınıza baktım çok kötü bi durum allah yardımcınız olsun. Ama aklım almıyor bu devirde böyle şeyler nasıl olabiliyor hala. O aileden kurulduğunuz için şanslısınız en baştan kendinize güzel bir hayat çizebilirsiniz. Ortada bir sorun yokken eşini bırakan adamdan koca olmaz zaten.

+5766890940 konuyu yine açmışsın , ailesinin kocanı doldurduğunu vs düşünüyordun burada o kadar yorum yapıldı , ya okumuyorsun veyahut okuyorsun da işine gelmiyor. Ara kocanı adamakıllı konuş , sevse zaten ailesi yüzünden ilişkiyi bitirmez , eğer pısırıksa , ailesinin ağzına bakıyorsa kusura bakma kardeşim ilerde zaten mahkeme salonu yine gözüküyor..

+5766890940 konuyu yine açmışsın , ailesinin kocanı doldurduğunu vs düşünüyordun burada o kadar yorum yapıldı , ya okumuyorsun veyahut okuyorsun da işine gelmiyor. Ara kocanı adamakıllı konuş , sevse zaten ailesi yüzünden ilişkiyi bitirmez , eğer pısırıksa , ailesinin ağzına bakıyorsa kusura bakma kardeşim ilerde zaten mahkeme salonu yine gözüküyor..
Haklısın. Ben ya kusura bakmayın vallah 2 aydın anca kendimi toparlaya bildim, evet buraya yazıyorum ve herkese dönemiyorum ama gerçekten herkes çok güzel yazıyor içimden herkese dua ediyorum buraya o uzun konuları okuyup fikirlerini söyleyenlere. Çok zor bir şey allah kimsenin başına vermesin, ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı, okuyunca da böyle oluyorum, zorlanıyorum geri yazmaya

Diğer açtığım konular da okuyabilirsiniz ne olduğunu. Ama merak ediyordum, abim evlendi, sonra onlar da beni oğularına istediler evlendik. Böyle olan var mı? Yani ben abimin karsının erkek kardeşiyle evlendim? Yani benle abim bir evdeki kızları ve oğuluya?
(Ayrılıyoruz hepimiz şimdi o da ayrı) :/
Benim kuzenimde aynı oldu ama tabi severek oldu anlaşamadılar ama diğer kardeş devam etti evliliğe

Haklısın. Ben ya kusura bakmayın vallah 2 aydın anca kendimi toparlaya bildim, evet buraya yazıyorum ve herkese dönemiyorum ama gerçekten herkes çok güzel yazıyor içimden herkese dua ediyorum buraya o uzun konuları okuyup fikirlerini söyleyenlere. Çok zor bir şey allah kimsenin başına vermesin, ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı, okuyunca da böyle oluyorum, zorlanıyorum geri yazmaya
sizi anlıyorum ama üzülüp kendinizi yıpratmanın anlamı yok , yaşınız kaç merak ettim ? çalışın kendi ayaklarınızın üzerinde durun karşımıza hep bu tarz insanlar çıkacak önemli olan zararın neresinden dönebildiğimiz . Başınız dik alnınız açık olsun tek hatanız böyle bir duruma en başından evet demeniz olmuş çünkü aile ilişkileri araya girince bir yuvanın yıkılması diğerini de etkiliyor. hakkınızda hayırlısı olsun bir an önce atlatırsınız umarım.

Karşılık olarak seninle ayrılması da ne demek nasıl bir evlilik bu neyin anlaşması ya hayret bişey daha baştan evlilik adı altında şirket yapmışlar resmen saçmalığa bak kârları neyse

Back
X