- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
- Konu Sahibi kralicetaci
-
Uygun bi dille anlat hatta söylesem mi söylemesem mi yanlış anlarsın diye çok korktum falan de hiç değilse fesat düşünmez.. eğer ısrarcı olursa da o zaman takılarla bi araba alalım kimsenin gönlü kırılmasın bizim için de çok iyi olur de
Bence git-gel meselesini zamanı gelince düşünürsün şimdi direk bişey söyleme. bakarsın araban olur konusunu açmana gerek kalmaz. ne bileyim ya ne güzel etmişler imrendim valla ne kayın aileler var
umarım evlendikten sonra başınıza kalkıp durmazlar, ''oturduğunuz evi biz aldık'' kafasıyla her şeyinize müdahale etme hakkı görmezler kendilerinde
Zor bir durum gerçekten.
Bir yandan sizin fikriniz sorulmadan, evet hediye ve büyük bir hediye de olsa, yasayacaginiz yere dair emri vaki yapılmış.
Diğer yandan da farkında oldugunuz üzere bu devirde kira derdi düşünmeden, geniş güzel ve yeni bir ev sahibi olarak hayatınıza başlıyorsunuz ki bu büyük bir şey.
Ben olsam ne yapardım?
Asla ve asla Gönüllerini sevklerini kırmazdım.
Gerekli teşekkür u ederdim
İş gücü o tarafta bakar bulamazsam bir süre otobüsle uzakligi idare eder, gerçekten olmadığını tecrübe eder, onlar ve esim de görür ve evi kiraya verir merkezde bir yere öyle geçerdim.
En temiz ve kibar aklıma gelen yol bu.
Ama sen daha şimdiden seni zor durumda bırakıcak konuları konuşamazsan ileride napıcaksın??Sanmam, ikisi de çok genç insanlar. Bunun dışında özellikle annesi kendi kayınvalidesinden nefret ettiği için hala, oturur kalkar asla kaynanalık yapmicam merak etme Allah bütün kaynanaları bildiği gibi yapsın der durur:))))) Bunun dışında evet haklısınız. Gerçi benim erkek arkadaşım araba konusuna benim için pek sıcak bakmıyor. Telaşlı olduğumu düşündüğü için trafikte elin ayağına dolaşır boşver arabayı diyip duruyor da o dönemde yol uzun diye mecbur kalınır da sıcak bakar mı onuda bilmiyorum. Bir bilinmezliğin içindeyim adeta:)))))
Birazcık kimi bulamaź, kimi bilemez durumu olmuş ,canım güzel beraber konuşun durumu anlatın öğle karar verin,şimdi nişânlın söylese,öğretp göndermiş olursunuz sorun çıkar
Evi size almadılar oğullarına aldılar .Size aldık deseler bile laf sadece o.Yerinizde olsam simdi hic bunlari dusunmezdim.Yanlis anlamayin ama itici duruyor.
Evet ayıp ediyorsun başlığa göre cevap verdim
İşte o yüzden dedim baştan söylemek en doğrusu sonradan olursa baş ağrısı yapar diye.. nasıl söyleyeceğinizi de siz bilirsiniz çünkü karşınızdakini en iyi siz tanıyorsunuz..Haklısınız fakat hem ailesiyle olan hemde erkek arkadaşımla olan bağım sebebiyle ailenin bize karşı bakış açısını ne şekilde tarif edebilirim bilmiyorum. "KraliceTaci' da sever burayı bak, bence o bilmemnereye bakan balkonu güzel şekillendirir keyif yaparsınız" tarzı cümleler kurulmuş. Üstelik bize sürekli hadi isim koyun hemen evlenin demiyoruz nişanlıykende beklenir der dururlar. Sağolsunlar tabi şikayetim yok bende seviyorum kendilerini. Ama derseniz ki gelin ata binmiş ya nasib demiş belki ayrılırsınız o yüzden düşünmeyin, öyle tabi dünyanın bin türlü hali var hangi noktadan dönüleceği hiç belli olmaz. Fakat benim derdim "zamanında iyi dedin şimdi farklı konuşuyosun" a gelmesin durum. Bizim durumumuzda çünkü şuan evlenmemiz değil ayrılmamız süpriz olur.
İşte o yüzden dedim baştan söylemek en doğrusu sonradan olursa baş ağrısı yapar diye.. nasıl söyleyeceğinizi de siz bilirsiniz çünkü karşınızdakini en iyi siz tanıyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?