Böyle düşünerek çok mu ayıp ediyorum?

Ayrıca ben erkek arkadaşinın acikcasi ev alinacagı zaman bilmediginden supheliyim.Ufak bir sey degil ki bu ev.Söz nişan oldugunda konusursunuz is azicik resmiyete dokulsun acele etme yani.
Ama o zaman da diycek ki ben bu evi sana gösterdim nerde olduğunu bugün öğrenmedin ki.. yüzüğü takınca hemen değiştin diycek.. ya da evlilik sonrasında söylese bu defa da nikahtan sonra hemen değiştin noldu garantiye mi aldın önce kendini muhabbeti olucak.. sevgilisini tanımıyorum ama olayın böyle gelişeceğinin altına imzamı atarım

Ayrıca ben erkek arkadaşinın acikcasi ev alinacagı zaman bilmediginden supheliyim.Ufak bir sey degil ki bu ev.Söz nişan oldugunda konusursunuz is azicik resmiyete dokulsun acele etme yani.

Bilmem çok emin konuşmıyım şimdi. Ama hiç sır saklayamaz süpriz yapmayıda kendini tutamadığından hiç bilmez bir adam yani. Yinede bu konuda farklı olabilir tabi. Haklısınız, belki söz nişan zamanında söylemek daha doğru. Hemde aradan baya zamanda geçmiş olur. Teşekkür ederim çok.

Haydaaa... Vallahi işim var benim bu konuda galiba. En iyisi hiç bişey söylemeyip orada yaşayıp gördükçe anlamasını beklemek galiba. Böyle ne tarafa dönsem baska bir muamma çıkıyor.

Hersey iyi hoş güzelde:))) daha ortada bişe yok sadece sevgilisiniz mezun olcaksınız , söz , nişan , düğün derken en az bi iki sene zamana ihtiyac yok mu ?Daha şimdiden bunları konuşmak ayıp olur bence hele bi mezun olun hayırlısıyla istemeye gelsinler. Nişan vs yapın nerde oturcagınızı konuşcagınız zaman fikirlerinizi beyan edersiniz. Şimdi dem dersen hemen evi sahiplendi diye kötü bi izlenim verirsin bence . Hakkatende öyle olmuş kendi kendine :) kız bi sabır

Haydaaa... Vallahi işim var benim bu konuda galiba. En iyisi hiç bişey söylemeyip orada yaşayıp gördükçe anlamasını beklemek galiba. Böyle ne tarafa dönsem baska bir muamma çıkıyor.
Bence de en doğrusu yaşayıp görmek.. Allah ona göre bi kolaylık verir inşallah.. hem bakarsın evine yakın bi yerde bi büro bulursun.. bence şimdiden bunlarla ruhunu sıkma akışına bırak.. dediğin gibi iki ucu bilmem neli değnek misali

Yahu vallahi bu yükü onlar benim üzerime yükledi kralicetaci bu balkonu güzel yerleştirir keyif yaparsınız manzaranız güzel, kralicetaci bakar duşakabin için camı filan diye. Bir de gerçekten bizim durumumuzda evlenmek değil ayrılmak süpriz olur. Çok oturmuş bir ilişki. Yinede nasip tabi hiç birşeyin garantisi yok. Fakat burda "sonradan konuşursan yeni mi öğreniyosun evin yerini de simdi böyle olumsuz konusuyosunda diyebilir" diyenler oldu. Çarşı pazar karıştı. Ben galiba tercihen yaşayıp görmeyi, onunda yaşayıp gördükçe anlamasını beklemeyi tercih edicem. Konuşmak böyle hassas bir konuda yersiz olucak. Çünkü ev yani. Annemde babamda yok daha. Yorum yapmak beni kötü duruma düşürebilir. Teşekkürü borç bilip oturup, sonrada 1 saat yol gidip geldiğimde yorulduğumu dile getirip çözüm sunmasını beklicem:) kaderde varsa yorulmak neye yarar konuşmak

Aynen şu durumda sessiz kal derim senin ağzınıda arıyo olabilirler . Var yani bizim millette hiç bişeyin garantisi yok . İnş hakkında hayırlısı kız hadi diyelim evlendiniz orayı kiraya verebilirsiniz işine yakın oturursunuz . İki üç seneyede oradaki inşaatlar biter .

Bence şimdididen bu muhabbetlere hiç girmeyin. Daha resmiyete bir yıl, evliliğede 1 yıl desen etti sana 2 yıl. 2 yıla kadar neler olur neler. Vakti gelince konusursun. Aksi halde istesenizde istemesenizde antipatik olursunuz

Bence şimdididen bu muhabbetlere hiç girmeyin. Daha resmiyete bir yıl, evliliğede 1 yıl desen etti sana 2 yıl. 2 yıla kadar neler olur neler. Vakti gelince konusursun. Aksi halde istesenizde istemesenizde antipatik olursunuz

Haklısınız.. Gerçi biz seneye haziran isteme En geç ekim düğün diye düşündük biraz seri olur gibi olucak ama:)))) her türlü az bi zaman değil. Evet ben en iyisi yaşayıp görmesini beklicem. Hiç yorum yapmicam. En garantisi bu olucak.

Tecrübe etmek en doğrusu herkes bu fikirde sabit :) yoksa konuşsan bi dert konuşmasan ayrı bi dert..

Hele bir adi konulsun, hele bir evlenin, hele bir is bulun...

Mis gibi daire, zaten sehir icinde o bahsettiginiz daireleri zor bulursunuz, bulsaniz da uc katina alamazsiniz. Onlar daire hediye etmis sizin aileniz de araba hediye eder uzakligi sorun etmeden otobusle ugrasmadan isinize gider gelirsiniz.

Henüz aranızda resmi bir şey yok, şu durumda mesafenin uzaklığından bahsetmeniz hem kalp kırar hem yanlış anlaşılır.Zaten daha mesleğinizi elinize almaya çok var, bir bakmışsınız staj yapacağınız ve sonrasında sabit çalışacağınız yer yakın bir bölge olmuş.

vayy vayyyy

sen mezun oldunda
evlendinde
mali müşavirlik sınavını kazandında .
staja başladında
işe girdinde
şimdide
teeeeeeeeeee
sevgilin olacak adam ailesi ev almışta ,bu ev üzerinde olumlu yada olumsuz fikirler/beyanlar edebilecek noktasında da
anlayacağın bu "DA" lar uzayıp gider

cicişş sakin oll
sirkelen ve kendine ve GELLLL

kalk bu rüyalardan

kısmet ,nasip de geççç

Bence laf etmeyin uzak yakın bir ev olması çok önemli. Karar verdiğiniz gibi akışına bırakın. Plan yapmak geleceği düşünmek güzel, abartırsanız kendinize eziyet olur. Şimdiden düşünmeyin keyfinü çıkarın. Her zaman bir yol bulunur.

ayip etmiyorsunuz, mantikli dusunuyorsunuz, ne guzel. ama ben olsam bir sey demezdim bu konuda. hele bir evlenin, ise girin, baktiniz cok zor oluyor, o zaman konusursunuz. simdi ortada fol yok yumurta yok.

sevgiliniz ne iş yapıyor bilmiyorum ama büyük ihtimalle evlenince işe gidiş dönüş saatleriniz aynı olur.

ucuz yollu bir araba da almış olsanız rahat rahat gidip gelirsiniz beraber.

hem 1 saatlik yol günümüz koşullarında normal bir mesafe bence. işe gidip gelmek için 4 saat harcayanları da okudum ben burada.

Daha ortada hiç bişey yok. Sizi düşünmüşler değer vermişler ve bir ev almışlar. Burda senin yapman gereken teşekkür etmek ve çok beğendiğini söylemek. İlerde eşinlee konuşursunuz bakarsınız duruma göre belki o evi kiraya verip başka ev tutarsınız. Veya araba alırsın , gayet rahat gidip gelirsin. Şuan bu evi beğenmemen antipatik bir durum oluşturur. Ve müstakbel eşinle bile problem yaşamanıza neden olabilir. Önce sevgiliniizn bir nabzını yoklayın onun işi nerede . Belki onunda işine uzak olacak kendisi diyicek çok uzak diyee

Gelin ata binmiş ya nasip demiş hayat dediğin hep garantimidir önce evlenin sonra düşünürsün bence

gelen yorumlar neticesinde dillendirmemeye karar vererek en doğrusunu yapmışsınız..
yalnız benim sormak istediğim başka birşey var .. bu şekilde yaşamak zor değil mi ?
seneye mezun olacaksınız 1 sene ordan 1 sene sonra evlenseniz 2 sene yapar..
2 sene sonranın derdine düşmek doğmamış çocuğa don biçmeye çalışarak yaşamak zor değil mi ?

edit: 2 seneye kadar oralar gelişir merak etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…