Abla bir dur ya. Kafamız paket zaten . Okuduğumu anlayamıyorum . Seni bekletelim
Cidden bugün gündem dışı okuduğum hiç bir şeyi kafam almıyor ,okuduğumu anlamıyorumDeğil mi? Gündemlerimiz bambaşka.
Yanitlama ozamanDeğil mi? Gündemlerimiz bambaşka.
E buraya girebiliyosun ama ben soru soruncami tuhaf geliyorSu vaziyette bu dert mi Allah aşkına ya zamani ıvır zıvır konuların
Giriryiruz çünkü burdaki insanları da merk ediyoruz .dua ediyoruz bilmem aradaki farkı anladın mı ?E buraya girebiliyosun ama ben soru soruncami tuhaf geliyor
Yanitlama ozaman
Siz sevgilinizi dışarı atıp o kızı önemsemissiniz(ne demekse) sevgiliniz de aynu şeyi yapmış. Ortada sorun yok.. ben gittim onun yanına dedi. sana boş boş sorularmi sordu diye sordum dedi..dedim sen benim içn gidip kıza,sana soru sormuş boş boş sorularmi sordu diye nasıl diyebilirsin,orda beni dışarı atıp o kızı onemsemissin resmen dedim..
E haklılar boş boş sorular soruyorsunuz kız gider anlatır elin kızı size bir sadakat yemini mi var? Görüştüğünüz insanları da gidip millete sormayın kendinizi rezil ediyorsunuz öyleBen görüştüğüm çocuğu görmeye çalıştığı magazaya gitmiştim.bende önceden orda calisiyodum.oyuzden orda tanıdığım insanlar vardı.gecen gün gittiğimde Bi kız vardı ona sordum.cocuk burdami diye ,hani belki molaya çıkmış olabilir diye sordum.kızda burda dedi.bende, nasıl peki hala eskisi gibi kızlarla samimi mi burdayken dedim.kizda yoo dedi. sonra bikac saat sonra çocuk bana,sen nasıl beni sorarsın, diye söylendi.dedim sakın ol bunda ne var dedim.ayrica sen nerden biliyosun bunu sorduğumu dedim. Kız geldi bana söyledi dedi. sana neden soyluyo dedim.bisiy demedi.benimde 2 gündür kafama takıldı.bugun çocuk arayınca tekrar sordum, kız neden ona sorduğum Bi soruyu gelip sana söyledi dedim. ben gittim onun yanına dedi. sana boş boş sorularmi sordu diye sordum dedi..dedim sen benim içn gidip kıza,sana soru sormuş boş boş sorularmi sordu diye nasıl diyebilirsin,orda beni dışarı atıp o kızı onemsemissin resmen dedim.. hanımlar bu düşüncede haksizmiyim. Bu gündemde belki sorulması sacma farkındayım ama sordum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?