Boyle düşünmekte haksızmıyım ?

Dertli9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
130
-31
26
Ben görüştüğüm çocuğu görmeye çalıştığı magazaya gitmiştim.bende önceden orda calisiyodum.oyuzden orda tanıdığım insanlar vardı.gecen gün gittiğimde Bi kız vardı ona sordum.cocuk burdami diye ,hani belki molaya çıkmış olabilir diye sordum.kızda burda dedi.bende, nasıl peki hala eskisi gibi kızlarla samimi mi burdayken dedim.kizda yoo dedi. sonra bikac saat sonra çocuk bana,sen nasıl beni sorarsın, diye söylendi.dedim sakın ol bunda ne var dedim.ayrica sen nerden biliyosun bunu sorduğumu dedim. Kız geldi bana söyledi dedi. sana neden soyluyo dedim.bisiy demedi.benimde 2 gündür kafama takıldı.bugun çocuk arayınca tekrar sordum, kız neden ona sorduğum Bi soruyu gelip sana söyledi dedim. ben gittim onun yanına dedi. sana boş boş sorularmi sordu diye sordum dedi..dedim sen benim içn gidip kıza,sana soru sormuş boş boş sorularmi sordu diye nasıl diyebilirsin,orda beni dışarı atıp o kızı onemsemissin resmen dedim.. hanımlar bu düşüncede haksizmiyim. Bu gündemde belki sorulması sacma farkındayım ama sordum işte.

Son düzenleme:
Su vaziyette bu dert mi Allah aşkına ya zamani ıvır zıvır konuların

Başkasından duyduğunuza göre mi davranacaksınız hayatınıza aldığınız kişiye? Bence ilişki olgunluğuna sahip değilsiniz.
Bu durumu bir erkekle yaşasam yol verirdim. Çocukça.

Siz sevgilinizi dışarı atıp o kızı önemsemissiniz(ne demekse) sevgiliniz de aynu şeyi yapmış. Ortada sorun yok.
Ama ilaveten
Bence Hastasınız tedavi olun.

Ne ıvır zıvır davranışlar. 15 yaşında çocuk çocuk hareketler.

Siz sorarken utanmadınız normal buldunuz bu saçma soruyu da kız anlatınca neden sorun oldu?

Adam,o kızla sevgili olmuş.
Seni de sallamıyor pek.
Bana zaman ver,şundan kurtulurum demiştir muhtemelen.
Aradığın cevap da buydu anladığım kadarıyla.
Zaten saçmaladıginin farkında olduğun için problem yok bence.

Yaptiginiz dogru birsey degil. Orasi bir is yeri. Kizin da bunu söylemesini garipsemedim. Biri gelip bana is arkadasim hakkinda garip sorular sorsa bende söylerim. Cünkü yalnis kisiye sorsaniz bu adamin is yerinde sorun olabilir. Güvenmiyorsaniz ayrilmaniz lazim zaten

E haklılar boş boş sorular soruyorsunuz kız gider anlatır elin kızı size bir sadakat yemini mi var? Görüştüğünüz insanları da gidip millete sormayın kendinizi rezil ediyorsunuz öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…