Böyle elti,düşmandan beter!

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Kızlar ben eşimin ikinci eşiyim.ve eski eşiyle ortak tanıdıklar olduğu için bir davette ilk kez karşılaştık.evlendiğimizden beri eşim beni hiçbir davete yakınım olmadığı sürece götürmedi.

Neyse çok uzatmayayım biz eltim ve çocuklarıyla aynı masada oturuyoruz, eşimde masada değilken, eltim önümüzdeki masada eski eşin kalktı ve yanına oturdu ve arkasından koca çocukları da gitti.ben şok oldum.

Giderse gitsin, belli ki ayrı samimiyetleri var kendi aralarında.
Masadan kalkarken size, "Canım bi karşıya da uğrayayım, yalnız hissetmezsin kendini değil mi?" gibisinden nezaketen sorsa olurmuş. Ayıp etmiş.

Siz de artık kime ne kadar kıymet verebilirsiniz, bunu görmüş oldunuz.
Akrabalarla mesafeli ilişkiler, candır.

Asla samimiyetleri yok sadece beni rahatsız etmek istedi.ve bu kadını sırf akraba diye çocuklarına kadar çocuğum bildim.

Nispet yapmış klasik elti davranışı Çok üzerinde durmayın.

Herhangi bir sorun görünmüyor?
Sizi rahatsız eden nedir?
Bu sebepten dolayı mı eltinizi düşman olarak görüyorsunuz? Ben anlayamadım...

İnanılmaz kıskanç bir kıskançlığı var bana karşı ben hep görmezden geldim ama bu son noktaydı.eşime ve görümcelerime yaptığı terbiyesizliği anlattım onlar da ne gerek var bir yerde dostluğumuz bitmiş diye kızdılar.

Neyse başınıza gelince anlarsınız...

Iyi de bu sizin görüşünüz

Belki eskiden seviyordur gidip gelmişlerdir ya da hala görüşüyordur

Veya sadece o anda görüşmek istemiştir vs

Burada eltinin bir kusuru yok ki

Siz bilerek evlenmişsiniz dert etmeyin eski eşi vs yi

Burada vardı Kv nin vitrininde eski eşle foto duruyor diye yazmıştı birisi vs

önceden tanışıyorlar sonucta
bunda şaşıracak veya şok olacak bir durum yok. eltine bilenme boşuna
seninle muhabbeti nasıl bilmiyorum ama aranızda bi dostluk vs olsaydı çekinirdi gitmeye kadının yanına
hiçbi kadın istemez zaten böyle bir durumu. boşver sende ona göre davranırsn

Asla samimiyetleri yok sadece beni rahatsız etmek istedi.ve bu kadını sırf akraba diye çocuklarına kadar çocuğum bildim.

Samimiyet derecelerini bilemezsiniz, belki vardır samimiyetleri, her dakikanızı eltiniz ile geçirmiyorsunuz herhalde?
Sizi rahatsız etmek isteyip istemediği kısmı hissi bir şey, ben bilemem eltinizin maksadını şu kadarcık anlatımınızla; ama galiba siz bazı konularda fazla verici davranmışsınız.

Şimdi de ufacık şeyler bile sorun haline gelebiliyor. İçin için bir beklentiniz vardı ve bunu eltinizde bulamadınız sanırım?

Neden şikayet ettin ki? Şayet elti gıcıklığına yaptıysa, amacına ulaşmış olmadı mı bu hareketinle?

Beni anladığınız için sağolun burda normalde sorun yapacak insanlar ne vaaar bunda dedikce beni anlayamadıklarını gördüm.bir kadın arkasindan o...dediği kadının yanına sırf beni rahatsız etmek için masasına gitmesinden bahsediyorum.yani ortada iyi niyet yok zaten bundan sonra asla görüşmem o elti müsvettesiyle...

Bence bunda anormallik yok.benim amcamda ilk esinden ayrildi annem her gordugu yerde sarilir oper bir yasanmislik var sonucta.cocuklarida gitti demissiniz gidebilirler esinizden ayrilmis eltinizden degil sonucta.
Ha amcamin simdiki eside eski esini horunce tanisip hal hatir sordu oda cocuklarina bakip.buyuttugu icin ona tesk.etti.bu kadar takilacak durum goremedim.

Sizi kızdırmak için gitmiştir. Arkasından kötü konuşup yüzüne gülüyorsa oda onun terbiyesizliğidir.

Burada ayrıntı vermeden sadece basit birşeyden bahsetmişsin bizde sana o yüzden sorun nedir diye sorduk. Başımıza gelmeden anlayamayız falan diye birşey yokkk. Sen en başından ayrıntı verip anlatsaydın ona göre düşüncelerimizi seninle paylaşırdık...

Biraz gurur kırıcı bi davranış bence böyle hissetmekte haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…