Asla samimiyetleri yok sadece beni rahatsız etmek istedi.ve bu kadını sırf akraba diye çocuklarına kadar çocuğum bildim.Giderse gitsin, belli ki ayrı samimiyetleri var kendi aralarında.
Masadan kalkarken size, "Canım bi karşıya da uğrayayım, yalnız hissetmezsin kendini değil mi?" gibisinden nezaketen sorsa olurmuş. Ayıp etmiş.
Siz de artık kime ne kadar kıymet verebilirsiniz, bunu görmüş oldunuz.
Akrabalarla mesafeli ilişkiler, candır.
Kızlar ben eşimin ikinci eşiyim.ve eski eşiyle ortak tanıdıklar olduğu için bir davette ilk kez karşılaştık.evlendiğimizden beri eşim beni hiçbir davete yakınım olmadığı sürece götürmedi.
Neyse çok uzatmayayım biz eltim ve çocuklarıyla aynı masada oturuyoruz, eşimde masada değilken, eltim önümüzdeki masada oturan eski eşin kalktı ve yanına oturdu ve arkasından koca çocukları da gitti.ben şok oldum.
Asla samimiyetleri yok sadece beni rahatsız etmek istedi.ve bu kadını sırf akraba diye çocuklarına kadar çocuğum bildim.
Neden şikayet ettin ki? Şayet elti gıcıklığına yaptıysa, amacına ulaşmış olmadı mı bu hareketinle?İnanılmaz kıskanç bir kıskançlığı var bana karşı ben hep görmezden geldim ama bu son noktaydı.eşime ve görümcelerime yaptığı terbiyesizliği anlattım onlar da ne gerek var bir yerde dostluğumuz bitmiş diye kızdılar.
Beni anladığınız için sağolun burda normalde sorun yapacak insanlar ne vaaar bunda dedikce beni anlayamadıklarını gördüm.bir kadın arkasindan o...dediği kadının yanına sırf beni rahatsız etmek için masasına gitmesinden bahsediyorum.yani ortada iyi niyet yok zaten bundan sonra asla görüşmem o elti müsvettesiyle...önceden tanışıyorlar sonucla
bunda şaşıracak veya şok olacak bir durum yok. eltine bilenme boşuna
seninle muhabbeti nasıl bilmiyorum ama aranızda bi dostluk vs olsaydı çekinirdi gitmeye kadının yanına
hiçbi kadın istemez zaten böyle bir durumu. boşver sende ona göre davranırsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?