Böyle elti,düşmandan beter!

nisbet yaptığı ortada. ben olsam aramızda samimiyet varsa konuşmaya çekinirdim
sonucta eşinin eski karısı.. bu tarz seylerı alınmayack veya üzülmeyecek olan kadın yoktur

Prensipte kimsenin kimseyle iliskisine karisamazsin ama masanizda oturuken sizi hice sayio ailecek kalkip gitmeleri ve sizi yanliz birakmalari ayip olmus, hani 10-15 dak gider sohbet eder gelir anlarimda temelli tasinip seni geride birakmalari cidden cirkin olmus. Ne yapacaksin boyle boyle taniyacaksin dostunu dusmanini.

Neden şikayet ettin ki? Şayet elti gıcıklığına yaptıysa, amacına ulaşmış olmadı mı bu hareketinle?
Ama bu yaptığı fesatlığı ve terbiyesizliği görmezden gelip susamam.herkes duysun ne mal olduğunu.bundan sonra ne kapıma ne kapısına dedim eşime.

Aynen böyle devam. Hatta bunu kocanıza da söyleyip kavga çıkarın.

Öküz altında buzağ arıyorsunuz.Çok zor bu bakış açısı hayatı hem kendine hem çevrenizdekilere zehir eden bir durum ve

bu forumda o kadar çok okuyorum ki böyle şeyler. Sonra yandım Allah evliliğim çatırdıyor.Yapmayın ufak ufak huzurunuzun

altını oyuyorsunuz sonra da aaa çöktü diyorsunuz.

nisbet yaptığı ortada. ben olsam aramızda samimiyet varsa konuşmaya çekinirdim
sonucta eşinin eski karısı.. bu tarz seylerı alınmayack veya üzülmeyecek olan kadın yoktur
Sağolun beni anladığınız için ve bütün aile bana hak verdi görüşmezsen haklısın dediler.

Ama bu yaptığı fesatlığı ve terbiyesizliği görmezden gelip susamam.herkes duysun ne mal olduğunu.bundan sonra ne kapıma ne kapısına dedim eşime.
Eşin kabul etti mi? Arada abi, kardeş yok mu? Elti ben iyi niyetliydim diye kendini savunacak , kardeşlerin arası eşler yüzünden limonu olunca da bu işin faturası size kesilecek..

Ben olsam asla umursamaz, Ateşle de oynamazdım. Fesatsa, terbiyesizse kendine..

Eşim görüşecek tabi ama ben ne kadına giderim ne de kabul ederim o beni düşmanı gibi görüyorsa görüşmemek şart.

Eski eltisiyle görüştü diye düşman mı ilan ettiniz kadını yani??

Eşimin kuzeninin eski eşiyle görüşüyorum. Şimdi nişanlandığı kadın da buna uyuz oluyor. Yapacak bişey yok, görüşmeye devam edeceğim, o da uyuz olmaya devam edecek. Siz de kendinizi yiyip bitirmeyin bu sebeple. Çünkü eninde sonunda eltiniz haklı çıkacak ve o oklar size dönecek.

Bu kadar sivri olmayın; zararı size olur.

Hem bu durum emin olun eski eşin kulağına gidecek ve kadın da pfffff yapacak. Kendinizi özgüvensiz biri gibi lanse ediyorsunuz.

Eltiniz düşündüğünüz gibi art niyetli ise ekmeğine yağ sürüyorsunuz.

Benim eltim eşime gözümün içine baka baka dokunur, sarılır, şapır şıpur öpmeye kalkardı en başlarda..Üstelik biz evlenmeden önce eşimle hiç böyle bir ilişkisi yok. İki üç kez yaptı, baktı ben umursamıyorum. Kabahatiyle oturdu. Tavırları eleştiri aldı çevreden. Ancak ben tepki gösterseydim. "Ama onlar kardeş sayılır, yeni gelin de pek kıskanç, pek özgüvensiz" diye tepkiyi ben alacaktım. Bundan da adım gibi eminim

Arkadaşlıkları ve paylaşımları varsa boşandı diye kesmeyebilir neticede ilişkisini, demek ki seviyorlar birbirlerini. Giderken müsaade istedilerse hele hiç sorun yok. Tabi kötü hissetmeni anlıyorum ama ikinci evliliklerde karşılaşılabilir durumlar bunlar..

Ama kızlar durum bildiğiniz gibi değil.ben aslında eşime felan söylemeyecektim ama yıllardır bütün davetlere süslenip gider ben çok şikayetçiydim haklı olarak.bu davete evden çıktığımızdan beri bahane bulup kavga çıkararak gitti yol boyunca.ben neyse dedim sustum.sonra eşim halaylar çekti bayan kuzenleriyle ve beni hiç çağırmadı.en son ben çağırınca geldi ve ben neden ben yokmuşum gibi davranıyorsun dedim diye çıldırdı.neyse sözde halay çektik zorla.sonra gidelim dedim çocuklar ağlıyor dedim diye çıldırdı yine.neyse çıktık yola ben yine tek kelime etmeden susmaya çalıştım.bana ısrarla birdaha gelme diye bağırınca duramadım aartık.eski karını rahatça görmek için mi gelmedim demek ki senelerce.beni idtemediğine göre sonra sizin derdiniz ne elti ve yiyenlerin de böyle davrandı dedim.tartışma uzadı ve bana vurdu.

İnanmıyorum olay bu ve sizin derdiniz elti..

Kusura bakmayın ama asıl sorun bal gibi eşinizde.. Resmen özgüveninizi yerle bir etmiş adam. Sizi insanlıktan çıkarmış; ve siz şimdi uçan kuşu mesele eder hale gelmişsiniz. Ya da aşırı kıskanç bir yapınız var.

Ancak, bir de şiddet detayınız var ki bunun hakkında konuşmak bile gelmiyor içimden.

E ne olmuş demek ki muhabbetleri var bozulabilsin ama düşmanlık bişey göremedim ben

Eski konularınıza da baktım şimdi. Bu adam sizi davetlere götürse ne götürmese ne.. Bu adamın eski eşi ile elti görüşse ne görüşmese ne...

Bir de kazara üçüncü çocuğa hamilesiniz sanırım. Eski eş size allahtan sabır niyaz ediyordur emin olun.

Asla samimiyetleri yok sadece beni rahatsız etmek istedi.ve bu kadını sırf akraba diye çocuklarına kadar çocuğum bildim.
İşte bundan da ders çıkarmalisin bence. sadece akraba diye çocuklarına kadar çocukların bilme. O kadın nasıl sana ayıp olmasın diye kendinden fedakarlık yapmiyorsa sen de yapma.

Bu arada elti bence hiç birşey yapmamış. Bitmiş gitmiş bir ilişki keske sende eltinin peşinden gidip yanına otursaydin. Bu sefer de eltin şok olurdu :))

Yalnız senin eltide pek bi arsız edepsizmiş

Sana vurdu derken?

ne amacla yaptı bılınmez ne demıs atalarımız arpa unundan aş olmaz eltıden eltıye eş olma z:) yanı salla gıtsın sonucta sen esınle mutluysan ve esın senı sahıplenıyorsa napcan eltıyı takılma tatlım

Ne olmuş yani? Zamanında muhabbeti olan bir insana hal hatır sormak kadar doğal ne olabilir ki?
Benim kv kp boşandı eski eltileriyle hala araşırlar. Bir ortamda bir araya gelinince muhabbet ederler.
Kp den boşandı diye eşe dosta küsmek mi gerekiyormuş?

neyy neyyy neyyyyy nasıl sana vurdu tokat mı attı ? esın senı neden senınle bı yere gıtmek ıstemıyo kı sormadın mı hıc ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…