- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
bu kıskançlık değilki gözünün açılmasını istemiyo sindirmeye çalışıyo senikızlar aranızda eşi çok kıskanç olan var mı ? ben artık bunaldim çekilmez oluyor bazen, ne sosyal hayatın oluyor ne iş ne arkadaş off yaa.. ailemden zaten çok uzağım 8 aydır göremiyorum yazın beraber gideriz seni tek gonderemem diyor neymis bensiz yapamazmis yalana bak!..
kursa gidiyorum o da mecburi yani. kurstan arkadaşlar var iki tane onlarla aram iyi, bize buyur hem açılmış olursun diyorlar,sagosunlar.. ama buaralari pek bilmedigimden genelde hep eşimin akrabalarına gidip geliyorum.. esiminde haberi olsun bari gideceksem diye düşünüp, gece söyledim, aşkım kurstaki bayan arkadaşlarım görüşmek istiyorlar bende istiyorum gidip gelmeyi, hem arkadaş edindimmi daha çabuk isinirim buralara dedim. saçmalama olmaz gidemezsin, okadar akraba var onlara git gel arkadaş nedir yaa dedi. noluyo be dedim guzellikle, insan gibi bişey sordum haberin olsun istedim senin şu tavrina bak, sen kankilerinle kahveye gidiyorsun ben birşey diyormuyum dedim..
bi sinir oldu montunu aldığı gibi kapinin önüne fırladı sigara içti. sonra normale dönmüş gibi sarıldı bende sarıldım içimden kendime kendime konustum inşallah bu huyun düzelir herseyime karisiyor sanki kreş çocuğuyum babam bile bana bukadar karışmadı falan filan.. aklıma geldikçe halâ sinir oluyorum, sosyal hayatim olsun istiyorum çalışmama da izin vermiyor arkadaşımda yok ee neyapmaya çalışıyor bu adam..?
aranızda kocası böyle olupta zamanla düzelen oldumu? kvdemle annem yeni evlisiniz gözünden bile sakiniyor diyorlar ama ben inanmiyorum karakter meselesi bence.. neyapmaliyim zamana mi biraksam, ustunemi gitsem, umursamasammi tikandim kızlar??
Evlenmeden önce çaktırmıyorlar ki
kızlar aranızda eşi çok kıskanç olan var mı ? ben artık bunaldim çekilmez oluyor bazen, ne sosyal hayatın oluyor ne iş ne arkadaş off yaa.. ailemden zaten çok uzağım 8 aydır göremiyorum yazın beraber gideriz seni tek gonderemem diyor neymis bensiz yapamazmis yalana bak!..
kursa gidiyorum o da mecburi yani. kurstan arkadaşlar var iki tane onlarla aram iyi, bize buyur hem açılmış olursun diyorlar,sagosunlar.. ama buaralari pek bilmedigimden genelde hep eşimin akrabalarına gidip geliyorum.. esiminde haberi olsun bari gideceksem diye düşünüp, gece söyledim, aşkım kurstaki bayan arkadaşlarım görüşmek istiyorlar bende istiyorum gidip gelmeyi, hem arkadaş edindimmi daha çabuk isinirim buralara dedim. saçmalama olmaz gidemezsin, okadar akraba var onlara git gel arkadaş nedir yaa dedi. noluyo be dedim guzellikle, insan gibi bişey sordum haberin olsun istedim senin şu tavrina bak, sen kankilerinle kahveye gidiyorsun ben birşey diyormuyum dedim..
bi sinir oldu montunu aldığı gibi kapinin önüne fırladı sigara içti. sonra normale dönmüş gibi sarıldı bende sarıldım içimden kendime kendime konustum inşallah bu huyun düzelir herseyime karisiyor sanki kreş çocuğuyum babam bile bana bukadar karışmadı falan filan.. aklıma geldikçe halâ sinir oluyorum, sosyal hayatim olsun istiyorum çalışmama da izin vermiyor arkadaşımda yok ee neyapmaya çalışıyor bu adam..?
aranızda kocası böyle olupta zamanla düzelen oldumu? kvdemle annem yeni evlisiniz gözünden bile sakiniyor diyorlar ama ben inanmiyorum karakter meselesi bence.. neyapmaliyim zamana mi biraksam, ustunemi gitsem, umursamasammi tikandim kızlar??
Ne alakasi var ya gozunden sakinmak ayri sey kadin arkadasinla bile gorusturmemek ayri sey. Annen ve kv den biraz abartmislar, kusura bakma kocana daha simdiden tavrini koymazsan adam seni yillarca eve kapatir yarin birgun cocuk oluncada o bahane olur zaten hic cikamazsin ona gore. Adam bencil seni kolesi kendine ait bir mal gibi goruyor senin beynin yok gidip gelecegin yeri secemez konusup konusmayacagin kisiye karar veremezsin gibi, simdi sana cici gorunen bu kiskancligin altinda psikopat ve despot bir adam yatiyor olabilir. Akraba varken arkadas neymis lafi zaten belli ediyor kendini, annesi muhtelemen oglunun ne mal oldugunu bildiginden ustunu ortuyordur da senin annene ne oluyor anlamadim.
Oyle cok gezme tozma meraklisida ol demiyorum tabiki adamin dikine dikine gitme ama burda olay gezip tozmak da degil adam resmen seni birey / kisi yerine koymuyor ki bunun adi kiskanclik degil haberin olsun , adam sana mali gibi davraniyor sen evden burnunu cikarma onun isteklerini yerine getir onun akrabalariyla onun istedigi zamanlara gorus istiyor.
Isin zor yani bu adamla..
kızlar aranızda eşi çok kıskanç olan var mı ? ben artık bunaldim çekilmez oluyor bazen, ne sosyal hayatın oluyor ne iş ne arkadaş off yaa.. ailemden zaten çok uzağım 8 aydır göremiyorum yazın beraber gideriz seni tek gonderemem diyor neymis bensiz yapamazmis yalana bak!..
Ben boyle dusunmuyorum . Esim gayet yakisiikli boylu poslu ozguvenide yerinde ama bu insanin yaratilisinda var. Erkek kiskanmali sakinmali korumali. Zaten aksinde suphe duymaliyiz. Baslarda senin onunu kesmeye calisiyorlar cunku ilerde daha baskin olmamizdan korkuyorlar bnce sebebi bu. Birseye tamam dediklerinde ertesi istegimizin daha fazlasi olmasi onlari korkutan. Bn esimnkini buna bagliyorum. Evet guzellikle baglantisi mutlaka vardir yada sevgisiyle baskasinin bize bakma durumu onlari rahatsiz etmeye yeter. Bn bunu esime izah ettim beni herdaim koruyamazsin sakinamazsin bnmde sosyal bi hayatim olmali dedim. Herzaman yanmda da olamazsin. Hem bn her avm ye gittigmde sennle olmak istemiyorum belki arkadaslarmla oturup farkli bi duygu yasamakistiyorum bu boyle olmaz dedim. Eskiden adim attirmazken smdi haber ver bana dikkat et giyinsine falan diyor. Bnce herseyi kabullenmeden duzgun bir sekilde ne istedgmizi onlara anlatrsak bu durum asilir. Bn astgmza inaniyorum . herseye haala tamam demiyor ama eskiden kati oldugu konularda smdi normal davraniyor. Cocugumzda yok henuz olunca ne olur bilmiyorum. Tramvayla carsiya zorda kalmadikca carsiya gidemiyorum ama bana carsiya gitmek istiyorsan arabamizla git gel diyor. Bnm icn sknti yok. Sakinmasinida seviyorum. Sapik dolu ortalikGe post: 45837449 .!.:Evet yalan
Yeni evliyken bütün erkekler böyle olmaz
Sadece psikolojik sorunları olan, öz güveni olmayan, kompleksli erkekler böyle olur, evliyken de, nişanlıyken de, sevgiliyken de.
Saygı olmayınca isterse 100 yıl geçsin, hiç bir şey oturmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?