ayy inş bizde rayına otururuzBenim esim de sevgiliyken nisanlıyken asırı kıskanctı nefes aldırmazdı bana ama asktan sevgiden gözüm kör olmus bunları görmüyormusum .Evlendikten sonra o adamdan eser kalmadı bu sefer ben esime nefes aldirmadim :) 1.5 yıllık evliyiz evliligimizin bir yılı benim kıskancligimla gecti artik esim sikayetci olmaya baslamisti bende doktora gitmeye karar vermistim gitmedim tabi sonra kendi kendime düzelmeye basladım . Eger esimin evlenmeden önceki hali olsaydı coktan bosanmistik
tamam peki, güzel ifade ettiniz, peki banada yardımcı olurmusunuz benim neyapmam lazım mesela? hep suratmi yapiyim kızıp doviniyimmi? guzelliklede konustum, kizginda, kuserekte.. başka cozumleriniz varsa dinlerim lütfen, ihtiyacım var..
Evlenmeyin böyle adamlarla artık, nesilleri tükensin.
kızlar aranızda eşi çok kıskanç olan var mı ? ben artık bunaldim çekilmez oluyor bazen, ne sosyal hayatın oluyor ne iş ne arkadaş off yaa.. ailemden zaten çok uzağım 8 aydır göremiyorum yazın beraber gideriz seni tek gonderemem diyor neymis bensiz yapamazmis yalana bak!..
kursa gidiyorum o da mecburi yani. kurstan arkadaşlar var iki tane onlarla aram iyi, bize buyur hem açılmış olursun diyorlar,sagosunlar.. ama buaralari pek bilmedigimden genelde hep eşimin akrabalarına gidip geliyorum.. esiminde haberi olsun bari gideceksem diye düşünüp, gece söyledim, aşkım kurstaki bayan arkadaşlarım görüşmek istiyorlar bende istiyorum gidip gelmeyi, hem arkadaş edindimmi daha çabuk isinirim buralara dedim. saçmalama olmaz gidemezsin, okadar akraba var onlara git gel arkadaş nedir yaa dedi. noluyo be dedim guzellikle, insan gibi bişey sordum haberin olsun istedim senin şu tavrina bak, sen kankilerinle kahveye gidiyorsun ben birşey diyormuyum dedim..
bi sinir oldu montunu aldığı gibi kapinin önüne fırladı sigara içti. sonra normale dönmüş gibi sarıldı bende sarıldım içimden kendime kendime konustum inşallah bu huyun düzelir herseyime karisiyor sanki kreş çocuğuyum babam bile bana bukadar karışmadı falan filan.. aklıma geldikçe halâ sinir oluyorum, sosyal hayatim olsun istiyorum çalışmama da izin vermiyor arkadaşımda yok ee neyapmaya çalışıyor bu adam..?
aranızda kocası böyle olupta zamanla düzelen oldumu? kvdemle annem yeni evlisiniz gözünden bile sakiniyor diyorlar ama ben inanmiyorum karakter meselesi bence.. neyapmaliyim zamana mi biraksam, ustunemi gitsem, umursamasammi tikandim kızlar??
İmkansız. Hangi kadın o kadar saf olabilir?Evlenmeden önce çaktırmıyorlar ki
İmkansız. Hangi kadın o kadar saf olabilir?
Yeni evlisiniz belliki sizi gözünden sakıniyor ne güzel geçecek bu günler herşey yerli yerine oturacak, bir kaç yıl sonrada eşim artık beni umursamiyor diye konu açmazsınız umarım.O size karışıyorsa sizde ona karışın ne güzel.. Sizin şikayet ettiğiniz şey başkalarının hayali olabilir tadını çıkarın bu günlerin.
Bu düzelicek bişey mi?bu normal bi davranıs değil hanımefendi sizin hiç mi komşunuz olmuyvak eş dost olmıycak?akrabalarada gidersiniz ama böyle olmaz kendi gidiyor sizi yollamıyor.birde sizi bayanlardan mı kıskanıyor?kızlar aranızda eşi çok kıskanç olan var mı ? ben artık bunaldim çekilmez oluyor bazen, ne sosyal hayatın oluyor ne iş ne arkadaş off yaa.. ailemden zaten çok uzağım 8 aydır göremiyorum yazın beraber gideriz seni tek gonderemem diyor neymis bensiz yapamazmis yalana bak!..
kursa gidiyorum o da mecburi yani. kurstan arkadaşlar var iki tane onlarla aram iyi, bize buyur hem açılmış olursun diyorlar,sagosunlar.. ama buaralari pek bilmedigimden genelde hep eşimin akrabalarına gidip geliyorum.. esiminde haberi olsun bari gideceksem diye düşünüp, gece söyledim, aşkım kurstaki bayan arkadaşlarım görüşmek istiyorlar bende istiyorum gidip gelmeyi, hem arkadaş edindimmi daha çabuk isinirim buralara dedim. saçmalama olmaz gidemezsin, okadar akraba var onlara git gel arkadaş nedir yaa dedi. noluyo be dedim guzellikle, insan gibi bişey sordum haberin olsun istedim senin şu tavrina bak, sen kankilerinle kahveye gidiyorsun ben birşey diyormuyum dedim..
bi sinir oldu montunu aldığı gibi kapinin önüne fırladı sigara içti. sonra normale dönmüş gibi sarıldı bende sarıldım içimden kendime kendime konustum inşallah bu huyun düzelir herseyime karisiyor sanki kreş çocuğuyum babam bile bana bukadar karışmadı falan filan.. aklıma geldikçe halâ sinir oluyorum, sosyal hayatim olsun istiyorum çalışmama da izin vermiyor arkadaşımda yok ee neyapmaya çalışıyor bu adam..?
aranızda kocası böyle olupta zamanla düzelen oldumu? kvdemle annem yeni evlisiniz gözünden bile sakiniyor diyorlar ama ben inanmiyorum karakter meselesi bence.. neyapmaliyim zamana mi biraksam, ustunemi gitsem, umursamasammi tikandim kızlar??
Ne var ki yeni evliyken bütün erkekler çok kıskanç olur yalan mı.. Yıllar geçtikçe oturur ilişki eşler birbirine daha çok tolerans gösterir.Yok artık
Ne var yeni evliyken bütün erkekler çok kıskanç olur yalan mı.. Yıllar geçtikçe oturur ilişki eşler birbirine daha çok tolerans gösterir.
Tanımadığı insanların evine gitmesine izin vermediği için mi bu tepki ortalık sapık kaynıyor ben olsam bende yollamam insanın kapı komşusu komşusunun çocuğunu sobada yakıyor..Bu koruma iç güdüsü dur bence 1-2 yıla kadar geçer eğer hakaret ve şiddet yoksa.Hakaret zorlama ve şiddet varsa ozaman geçmez ozaman hastalıktır. Şuan benim gördügúm yeni evli aşık bir erkek.Evet yalan
Yeni evliyken bütün erkekler böyle olmaz
Sadece psikolojik sorunları olan, öz güveni olmayan, kompleksli erkekler böyle olur, evliyken de, nişanlıyken de, sevgiliyken de.
Saygı olmayınca isterse 100 yıl geçsin, hiç bir şey oturmaz.
aslinda neler yazacagimda kocasina cemkirip hakkini arayamayanlar sanalda kaplan kesilebilir. susayim.Aklımdan geçeni okudunuz
niye bir iki yila geçiyor o zaman bir iki yila cevre duzelecek mi? o zaman kendide çıkmasın. bu olay normal bir olay degil. akrabalarida zarar verebilir o zaman hatta bu ihtimal daha fazla. asik ve seven insan kaesisindakinin mutlulugunu ister. eglensin mutlu olsun diye düşünür. izin vermemek gibi birsey yapmaz çünkü kiyamazTanımadığı insanların evine gitmesine izin vermediği için mi bu tepki ortalık sapık kaynıyor ben olsam bende yollamam insanın kapı komşusu komşusunun çocuğunu sobada yakıyor..Bu koruma iç güdüsü dur bence 1-2 yıla kadar geçer eğer hakaret ve şiddet yoksa.Hakaret zorlama ve şiddet varsa ozaman geçmez ozaman hastalıktır. Şuan benim gördügúm yeni evli aşık bir erkek.
He canım he haklı sın şimdi senle polemiğe girmiycem gayet açık anlattım yukarıda.. Yeni evli çiftleri kızıştırmakla elimize birşey geçmez.Herkes kendi fikrini yazmakta özgür konu sahibi istediğini önemser.aslinda neler yazacagimda kocasina cemkirip hakkini arayamayanlar sanalda kaplan kesilebilir. susayim.
niye bir iki yila geçiyor o zaman bir iki yila cevre duzelecek mi? o zaman kendide çıkmasın. bu olay normal bir olay degil. akrabalarida zarar verebilir o zaman hatta bu ihtimal daha fazla. asik ve seven insan kaesisindakinin mutlulugunu ister. eglensin mutlu olsun diye düşünür. izin vermemek gibi birsey yapmaz çünkü kiyamaz
evet hakliyimHe canım he haklı sın şimdi senle polemiğe girmiycem gayet açık anlattım yukarıda.. Yeni evli çiftleri kızıştırmakla elimize birşey geçmez.Herkes kendi fikrini yazmakta özgür konu sahibi istediğini önemser.
Bendede var bu modeldenkızlar aranızda eşi çok kıskanç olan var mı ? ben artık bunaldim çekilmez oluyor bazen, ne sosyal hayatın oluyor ne iş ne arkadaş off yaa.. ailemden zaten çok uzağım 8 aydır göremiyorum yazın beraber gideriz seni tek gonderemem diyor neymis bensiz yapamazmis yalana bak!..
kızlar aranızda eşi çok kıskanç olan var mı ? ben artık bunaldim çekilmez oluyor bazen, ne sosyal hayatın oluyor ne iş ne arkadaş off yaa.. ailemden zaten çok uzağım 8 aydır göremiyorum yazın beraber gideriz seni tek gonderemem diyor neymis bensiz yapamazmis yalana bak!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?