böyle eşi olan varmı ? yardım

ayy inş bizde rayına otururuz

Etraf bozuk çok kötü hatta , kimin eli kimin cebinde belli değil.. Baksanıza şoförle eşini aldatan ve bir çocuğun canına kıyan insanlar var bu ülkede ...
Kendince sınırlar dahilinde haklı olabilir.
Biraz zamana bırakın. Eşli arkadaşlar edinin belki çaya falan davet edince oda tanır yavaş yavaş kabullenir

Vazgeçmiceksin. Delir bigün ya. Yalnızlıktan delir. Korksun biraz. O seni ikna yoluyla kendine bağımlı yapmaya çalışıyor. Sen güçlü ol onun yaptığını sen yap. Korkut. İkna olma. Haklı görme onu. Sarılma mesela. İzin alma. O kadınlarla çık bi cafeye git. Akşam ne kadar iyi vakit geçirdiğini anlat. Kıskanç adamla ömür geçmez. Bu yaptığı sevgi göstergesi değil. Manipülasyon. Adam seni illa ki seviyodur ama yaptığı kendine bağımlı etmek. Türk erkekleri çok sık yapar.Adamın davranışlarını normalleştirme içinde. Gaslighting denen bi şey var araştır internette biraz.

Bence zamana bırakın
Zaman herşeyin ilacı benimde ilk yılımda eşim çok kıskançtı ve bunu zamanla aştı
Sonra herşey normale bindi ...

Yeni evlisiniz belliki sizi gözünden sakıniyor ne güzel geçecek bu günler herşey yerli yerine oturacak, bir kaç yıl sonrada eşim artık beni umursamiyor diye konu açmazsınız umarım.O size karışıyorsa sizde ona karışın ne güzel.. Sizin şikayet ettiğiniz şey başkalarının hayali olabilir tadını çıkarın bu günlerin.

Yok artık

Bu düzelicek bişey mi?bu normal bi davranıs değil hanımefendi sizin hiç mi komşunuz olmuyvak eş dost olmıycak?akrabalarada gidersiniz ama böyle olmaz kendi gidiyor sizi yollamıyor.birde sizi bayanlardan mı kıskanıyor?

Ne var yeni evliyken bütün erkekler çok kıskanç olur yalan mı.. Yıllar geçtikçe oturur ilişki eşler birbirine daha çok tolerans gösterir.

Evet yalan
Yeni evliyken bütün erkekler böyle olmaz

Sadece psikolojik sorunları olan, öz güveni olmayan, kompleksli erkekler böyle olur, evliyken de, nişanlıyken de, sevgiliyken de.

Saygı olmayınca isterse 100 yıl geçsin, hiç bir şey oturmaz.

Tanımadığı insanların evine gitmesine izin vermediği için mi bu tepki ortalık sapık kaynıyor ben olsam bende yollamam insanın kapı komşusu komşusunun çocuğunu sobada yakıyor..Bu koruma iç güdüsü dur bence 1-2 yıla kadar geçer eğer hakaret ve şiddet yoksa.Hakaret zorlama ve şiddet varsa ozaman geçmez ozaman hastalıktır. Şuan benim gördügúm yeni evli aşık bir erkek.

Aklımdan geçeni okudunuz
aslinda neler yazacagimda kocasina cemkirip hakkini arayamayanlar sanalda kaplan kesilebilir. susayim.
niye bir iki yila geçiyor o zaman bir iki yila cevre duzelecek mi? o zaman kendide çıkmasın. bu olay normal bir olay degil. akrabalarida zarar verebilir o zaman hatta bu ihtimal daha fazla. asik ve seven insan kaesisindakinin mutlulugunu ister. eglensin mutlu olsun diye düşünür. izin vermemek gibi birsey yapmaz çünkü kiyamaz

He canım he haklı sın şimdi senle polemiğe girmiycem gayet açık anlattım yukarıda.. Yeni evli çiftleri kızıştırmakla elimize birşey geçmez.Herkes kendi fikrini yazmakta özgür konu sahibi istediğini önemser.

Bendede var bu modelden ekmek almaya gitsem morali bozuluyor gerisini sen dusun kursa gidiyosun sukret haline . Ben alistim artik umursamiyorum

DEĞİŞMEEEEZZ!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…