boyle evlılık olur mu?

Parasi var diye sineye cekmis iste konu sahibide en sonunda bicak kemige dayanmis belliki. Parasida bu acigi kapatmiyo artik demekki.

Ifade ettinde konu sahibini anlaman zor seninki kaplan oldugu icin:)) burda zaten konu sahibine akil vermisler yani yilda bir yorgunluktan reddeden biri icin degil bu tavsiye:))
Bazen kaplanlarda sekteye uğrar canım. Bazı ilaçlar yapabiliyor.

Bu kadin simdi bi jigolo tutsa kim hakli kim haksiz? Ha sirf parasi icin yaninda kaliyo bu kadin o da onun ayibi olsun..ama adamda bu duruma firsat veriyo..

Bazen kaplanlarda sekteye uğrar canım. Bazı ilaçlar yapabiliyor.
Yaw ne demek istedigimi anladin bence :)

Senin hassasiyetin baskaymis okudum yazdigini simdi. O arkadasa selamlar:) 20 gun dayanamiycak ne var:) tek isimiz gucumuz sex mis gibi:)) yaw gecim derdi vs diye skntilar var.. insanin baska hobisi olmayinca sadece sex dusunmeside normal:))

Görümcem ilk eşiyle 3yıl sabretti 3yılda 5kez oldu mu olmadı mı bilmiyırum der oda tam soyunmadan öpüşmeden der ayrıldı şimdi mutlu bi evliliği var

Maddiyat herşey değil ki kadınlığımı unuttum diyosun maddiyat için böyle bi evliliğe razı mı olcaksın çok saçma anne olmayı hiç mi istemiyosun
Sen sağlıklı bi kadınsın eşini arzulucan ama o sorunlu kocan duvar gibi durcak köşesinde ne kadar sabredeceksin

Benim durumumdan dolayı dr bişey demediği halde biz arayı uzatıyoruz ama yani nasıl söyleyeyim isteyipde olamayışı ya kuruyorum kafamda uzaklaşırmı istemiyo mu beni falan ayy yok seninki gibi bi evliliğe katlanamazdım

Çalışır kazanırsın ilerde çok daha mutlu olursun böyle devam edersen ilerde çok pişman olacaksın

yazis tarziniz bile rahatsiz edici ne kadar ayrintiya girmissiniz, normal bir sekilde yazsaniz da anlardik.

Sormaaaaa bıktım yaka silktim, ilallah ettim. Bir gün çok fena patlayacağım. Anlatamıyorum. Bu ay sonu yine gideceğim anneme, gelip görecek beni. Yine konu oraya gelecek yine ben çıldırmamak için ya sabır diyeceğim. Bir kere dedim zaten, çok merak ediyorsan git bul birini yap diye. Mart kedisi gibi dolanıyor ortalıkta ama çok pis bilendim. Evlenirse falan aynısını yapacağım.

Ben olsam o kisiyi ciddi terslerim.. senin bizim yatak odasindan baska dusunecek birseyin yok mu diye:)) hala devam edersede arkadasligimi bitiririm. Yaw konusmak bilgi almak vermek baska birsey. Bunu herkesle yapabilirim sorun degil benim icin... ama anlatmak istemedigin birsey icin bu sekilde surekli baski yapmasi birde.. illa kocan seni aldatira getiriyo lafi surekli. Kocamda gozun mu var? Dicen bozaracak orda

Valla evlilik bu hastalık olur lohusalık olur.o size söyleyen kişi bir acayip bence.Benim eşim ilk çocuğumuzda 6 aydan sonra hiç istemedi çocuğa birşey olur diye.Karşılıklı anlayış olduktan sonra niye sıkıntı olsun.

Yemin ederim ben mi abartıyorum diye düşünüyorum. 6 senede kocamı bir kere görmüştür ama bazen içten içe gerçekten gözün mü var diye lafı yapıştırasım geliyor. Birkaç gün önce bir durum oldu. Konu açıp içimi dökecektim. Büyük kızımın sağlık durumundan dolayı 2,5-3 ayda bir İstanbul'a gidiyorum. Biliyor neden gittiğimi ama sürekli altında bir şey arıyor, iyi misiniz diye soruyor. Abimle memlekete gidiyorum, kocan nasıl izin veriyor? Eşim yurtdışına gidiyor, ben de anneme gidiyorum haberi oluyor, nasıl izin veriyorsun? Eşimin maddi imkânı var, her gidişimde para muhabbeti geçiyor. Ben öyle eşim zengin diye marka marka giyen biri değilim, bu yüzden kocam cimri oluyor. Marka giysem, tabii zengin olunca oluyor. Evlendim ilk dört sene arabam yoktu, o kadar zenginler neden araba almıyorlar? Ortaklar eşim vs özel olarak araba alınmıyor, bana alınırsa diğer eltilerime de araba alınması gerek veya parası verilmeli diye açıklıyorum, ee onlaranda alsınlar, parasını versinler ama zenginler cimri olur diyor. Araba alıyorlar, oha o kadar zenginler ala ala 60 bin liralık araba mı aldılar oluyor. Zaten bu yaz artık sondu. Ablamlara da anneme de anlattım, kız çocukluk arkadaşım dört yaşından beri hayatımda ama annemlerde artık kesin bir çizgi çek dedi. Normalde susmam yapıştırırım lafı ama sırf 20 yılın hatırına sineye çeke çeke fobim oldu artık.

Takıntı gibi bir şey oldu artık. Yakın zamanda yine gideceğim eğer aynı muhabbetler dönerse ciddi ciddi konuşacağım çünkü artık sinirlerim kaldırmıyor. Eşimin ailesinin zenginliğinden tutun, yatak odama kadar ve inanın bu konuların ben lafını dahi açmam. Bir yerden bir şey buluyor konuyu açıyor.

Bu kadar aile icinde olmasi bana cok garip geldi dogrusu. Herseyden nasil bu kadar haberi oluyo?

Bu kadar aile icinde olmasi bana cok garip geldi dogrusu. Herseyden nasil bu kadar haberi oluyo?
Çünkü yan apartmanda oturuyor. Evlenmeden önce çok çok samimiydik. Rahatsız olduğum şeyler olurdu ama böyle değil. Her zaman der zaten ben sana her şeyimi anlatıyorum sen bana bir şey anlatmıyorsun. Anlatacak bir şey yok ki anlatayım diyorum. Aşırı meraklı birisi. Yazın ramazandan yeni çıkılmış, abimin eşi için bana diyor ki; X abla nasıl iyi mi? İyi falan diyorum, bayağıdır da gelmiyor, dedi. Ee kendi evi, çoluğu çocuğu var gelmek zorunda mı dedim. İnsanın ağzında laf arıyor. Bebeği görmeye gelmişti sabah. Aynı soruyu aynı gün anneme evden çıkarken sordu iki-üç saat arayla. Bana kal geldi. O noktada zaten artık iyi niyetten şüphe etmeye başladım. Sen nereden biliyorsun benim yengemin bayağıdır anneme gelmediğini? Anneme söyledim anne böyle böyle diye kadında şok geçirdi.

En sevmedigim insan tipi. Kim napmis ne yemis ne almis ya sanane. Kendi hayati yeterince ilginc gelmeyince milletinkine sarmis demekki. Dedigim gibi ben olsam irtibatimi keserim cunku evet acik ariyo.. birde bu kadinla yanyana mi oturuyosunuz? Bu tiplerden hersey beklenir, cunku kendi hayatlari yok

Kendi psikolojisi bozuk, başkalarınınkini de bozuyor. Ne diyeyim artık.

Cinsellik evliliğin olmaz parcası. He adam hastadir sen hastasindir birsey olmustur aksar. Ama surekli devam eden hal ise cok kötü bir durum

vala arkadasım cok zor bi durum. ne diycegimi sasırdım

Böyle bir kocamsı da bende vardı. Maddi imkânına mıçayım dedim ve boşadım.

Ha başka hiç bir problemde yoktu ortada, fakat bir müddet sonra kafayı yeme seviyesine gelmişdim, bu herif gay mi yoksa? gibi düşünceleri aklımdan çıkaramıyordum.

Yapılacak şey ortada aslında. Aman ha bide kazaya kurban gidip şu ne olduğu belli olmayan adamı baba etmeyin lütfen.

Yok canim. Esimin evlenmeden kadinlarla konusmalarini gordum. Tabi biz evlendikteb sonra. Bir hayal dunyasi var sanki. Konusmus, kur yapmis. Hatta birine " iliskisiz nasil duruyorsun falan demis. Ama hepsinfe genel bir tutum sergilemis. Kadinlar ne zaman ciddi bir yanasma gosterse, yakinlik gosterse hemen geri vitese almis. Ya konusmamis ya silmis falan. Yani ben yuzde bir milyon eminim yok biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…