- Konu Sahibi beyzat2014
-
Cok haklisin ne kadin kadinligini biliyor ne de erkek erkekligini roller birbirine karismisBence nesil bozuldu. Kadın da erkek de. Ne erkekler eskisi gibi ailesine sahip çıkıp zorluklarla mücadele ediyor. Ne de kadınlar eskisi gibi kanaatkâr. Devamlı gezme tozma, alisveris, makyaj, gösteriş derdinde. Artık yuvayi dişi kuş da yapmiyor. Çabucak dağılıyor.
Erkeklerin zaten gözü disarda. Her çiçekten bal alma derdindeler.
% 100 katılıyorum.Cook garıp bı durum normalde kadınlar kacar, bence eşinizin tercihi farklı arkadasım.. Belkı o cok samımı arkadası ile bıseyler yasıyodur baska bıse gelmedı aklıma Allah yardım etsın
Artık nasıl davranacagımı da bılemez oldum. Kavgalarımız da bıraz küs kalıp olagan akışta tekrar yoluna gırerdı hersey ama bu da yoruyorbenı. Dun gece ısteklıydım ve patlama yasadım sinirden. Şimdi ben odada projemle ugrasıyorum o salonda tv karsısında uyumus. Of hıc dayanamam boyle küsmelere. Gidip uyandırıp konussam faydası olur mu ondan da emin değilim. Ya inanın şunu bıle dıyebılırım. Yalandan da olsa istemeden de olaa rol yaparak da olsa okşa sev mübarek. Ayda ıkı gune razıyım. Ya ben nasıl bozucam bu düZeni. Bozarsam nasıl yapıcam tekrar. Off kafam karısık cok
Canıma tak edip de her yaptogom kavgada suclanan ben oldum. Benımki de can. 2 haftadır ılıskı yasamıyoruz ve ben kendısıne yanastım ( herzaman oldugu gıbı adımı yıne ben attım) , sarılsana dedım sarıldı yalandan. Bozuntuya vermedım. Kolarında kıvrandım kı randım kıvrandım. Tam bır saat ve sınırden arkamı dondum yattım. Bu kalktı tuvalete gıttı ve geldı yattı. Sen uyumamısmıudın dedım. Hayır dedı yaa. E dedım bır saattır kıvranıuorım hıc tepkı yok swnden dedım. Of puf baslama yıne falan dedı. Baslama baslama nereye kadar ya , bır coUm bul dedım. Bana " be boyle seylerı sevmıyorum " dedı. Bunu evlenmeden once dusuncektın dedım. Ne guzel sorun yoktu yıne herseyı berbatettın dıyor bana. Ya arkadaslar bu nasıl adam. Istedıgı bacı kardes gıbı gecınıp gıdelım. Boyle devam edılır mı bır evlılıge ? Bı akıl verın .
Çok mu tartışma oluyor canimCanıma tak edip de her yaptogom kavgada suclanan ben oldum. Benımki de can. 2 haftadır ılıskı yasamıyoruz ve ben kendısıne yanastım ( herzaman oldugu gıbı adımı yıne ben attım) , sarılsana dedım sarıldı yalandan. Bozuntuya vermedım. Kolarında kıvrandım kı randım kıvrandım. Tam bır saat ve sınırden arkamı dondum yattım. Bu kalktı tuvalete gıttı ve geldı yattı. Sen uyumamısmıudın dedım. Hayır dedı yaa. E dedım bır saattır kıvranıuorım hıc tepkı yok swnden dedım. Of puf baslama yıne falan dedı. Baslama baslama nereye kadar ya , bır coUm bul dedım. Bana " be boyle seylerı sevmıyorum " dedı. Bunu evlenmeden once dusuncektın dedım. Ne guzel sorun yoktu yıne herseyı berbatettın dıyor bana. Ya arkadaslar bu nasıl adam. Istedıgı bacı kardes gıbı gecınıp gıdelım. Boyle devam edılır mı bır evlılıge ? Bı akıl verın .
E çalışın o zaman sizde neden çalışmıyorsunuz?Su yazilanlari okutmayi oyle istiyorum ki. Cunku ona kalsa hic bi sorun yok. Maddi imkani yuksek ve iyi bir hayat saglafigi icin hersey tam saniyor. Hakli belki de. Bu kadar imkan olmasa coktan bitirmeyr guc bulurdum. Ama simdi tutuyor beni bi cok faktor. Calismiyorum, baba evine asla donmek istemiyorum, bu rahatligi( maddi olarak) arkamda birakmak istemiyorum.Bende ki de normal degil. Cok mu onursuzum
Maddi imkani yuksek ve iyi bir hayat saglafigi icin hersey tam saniyor. Hakli belki de. Bu kadar imkan olmasa coktan bitirmeyr guc bulurdum. Ama simdi tutuyor beni bi cok faktor. Calismiyorum, baba evine asla donmek istemiyorum, bu rahatligi( maddi olarak) arkamda birakmak istemiyorum.Bende ki de normal degil. Cok mu onursuzum
Reddedilmek cok can sIkIcI gercekten. Istemedigi zamanlar olabilir eslerin ama tatli tatli soylemek lazim. :)Yine iyi sizinki ses cikarmamis :) ben 10 dk kivransam esim sirnaşma pink uyuyamiyorum der. :) :) ne yapayim oyle kabul etmişm
Bence çıkmazdı olay. Herkes senin sorunun ne diye sorardı.Kocalık vazifesi mi?
Ay başıma öyle bir şey gelse, ne münasebet derim.
Bir kadın istemese, erkek istese vazifen dese burada olay çıkar yahu.
Yanlış anlamazsan baska niri olabikirmi esinizin hayayindaCanıma tak edip de her yaptogom kavgada suclanan ben oldum. Benımki de can. 2 haftadır ılıskı yasamıyoruz ve ben kendısıne yanastım ( herzaman oldugu gıbı adımı yıne ben attım) , sarılsana dedım sarıldı yalandan. Bozuntuya vermedım. Kolarında kıvrandım kı randım kıvrandım. Tam bır saat ve sınırden arkamı dondum yattım. Bu kalktı tuvalete gıttı ve geldı yattı. Sen uyumamısmıudın dedım. Hayır dedı yaa. E dedım bır saattır kıvranıuorım hıc tepkı yok swnden dedım. Of puf baslama yıne falan dedı. Baslama baslama nereye kadar ya , bır coUm bul dedım. Bana " be boyle seylerı sevmıyorum " dedı. Bunu evlenmeden once dusuncektın dedım. Ne guzel sorun yoktu yıne herseyı berbatettın dıyor bana. Ya arkadaslar bu nasıl adam. Istedıgı bacı kardes gıbı gecınıp gıdelım. Boyle devam edılır mı bır evlılıge ? Bı akıl verın .
Devir değişti. Artık kadınların başı agrimiyor, erkeklerin başı ağrıyor. Yenilen hormonlu gıdalardan herhalde.Reddedilmek cok can sIkIcI gercekten. Istemedigi zamanlar olabilir eslerin ama tatli tatli soylemek lazim. :)
Bu isin bi sayisi, skoru, standardi olmaz belki ama esler arasinda frekansin da ayarlanmasi lazim, ben mesela haftada 5 gun olsa isterim, esime haftada 1 ya da 2 kez yeter. Bazi seyleri de zorlayamiyo insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?