boyle evlılık olur mu?

Cok haklisin ne kadin kadinligini biliyor ne de erkek erkekligini roller birbirine karismis

Cook garıp bı durum normalde kadınlar kacar, bence eşinizin tercihi farklı arkadasım.. Belkı o cok samımı arkadası ile bıseyler yasıyodur baska bıse gelmedı aklıma Allah yardım etsın

Kişi istemediği sürece kimse ona yardımcı olamaz. Emin olun eşiniz biliyor ne olduğunu, neden istemediğini ve yapmadığını. Üstelik bu değiştirilemeyecek bir şey de olabilir. Bu kısımla ilgilenmeniz artık çok yersiz. Düşman da olmanız gerekmiyor, anlaşarak ayrılın. Yeni bir düzen nasıl kurabilirsiniz buna odaklanın öncelikle. Bu şekilde devam etmek ikinize de eziyet zaten. Bi 5 yıl sonra keşke o zaman yapsaydım diyeceksiniz bu sefer de. Bu şekilde git gide psikolojiniz bozulur, sadece biraz harekete geçin ve cesur olun.

Yine iyi sizinki ses cikarmamis :) ben 10 dk kivransam esim sirnaşma pink uyuyamiyorum der. :) :) ne yapayim oyle kabul etmişm

Evliligin yüzde sekseni cinselliktir diye söylüyor bu isin uzmanlari.
Cinselligi at adi evlilik olarak mi kalacak yasadiginiz seyin.
Ne demek ben sevmiyorum yok yaaa.
Büyük bencil esiniz, gidin doktora, kimse bu durumu normal karsilamaz

Çok mu tartışma oluyor canim

Benim çevremde bir Uzman Dr vardı, kendinden yaşça çok küçük bir kız aldı, lise mezunu köyde yetismis. Benim aklıma onu getirdiniz, adamın kendi ailesi başta herkes karşı çıkmış istememis, çalıştığı yerdeki hastaları bile demişti kıza yazık oldu çok kötü biri diye.
Dengi dengine derler ya eskiler, işte tamda bu.
Rabbim yardimcin olsun

Eşcinsel olma ihtimalini düşündüm. Evlenmeden önce de zaten kısa süreli oluyormuş öpüşme filan.
Şuan cinsellik olmuyorsa bile bi sarılma, bi temas herhangi birşey olması gerekir ama böyle aylarca kaçması, hiç temas etmemesi, sarılmaması eşcinsel olabileceği ihtimalini getirdi aklıma.

Iyi de siz taa 2016 da konu açmışsınız.
Adam terapiste gitmeye karşı soruna çözüm üretmeye de niyeti yok.
Üstelik doktormus sanırım yani bir doktor da böyle davranıyorsa bence asla düzelmeye niyeti yoktur.
Keşke sorunu çözmeden çocuk yapmasaymışsınız.

Ben de benzer sorunlar yaşadım ama çözümü buldum terapi gördük eşim mücadele etti ve çözdük çözmeseydi eğer boşanacaktım.

Sizin eşinizde durum biraz farklı cinsel tercihleri farklı olabilir çünkü hiç öpmek bile istemiyormuş sizi.
Sertleşme sorunu falan değil yani mesele bence.
Terapiye de bu ortaya çıkacak diye gitmek istemiyor olabilir.
Çünkü yuvası dağılacak ve o hala terapiye gitmiyor sizce niye gitmiyor bi düşünün?

Valla hayat kısa gerçekten kararınızı verin derim ben ya bosanin
Ya da düzenimi bozamam asla boşanmam diyorsanız da böyle kabullenin ve tartışmayı bırakın arkadaş gibi takılın.

E çalışın o zaman sizde neden çalışmıyorsunuz?
Gördüğünüz gibi para mutluluk getirmemiş.
4 yıl olmuş dile kolay.
Konuşun eşinizle nafaka isteyin ccoukta varmış bir de siz çalışırsanız rahatca geçinirsiniz.

Sizin konularınız bana cok tutarsız geldi
Bır konuda oğlum demıssınız dıger konuda kızım!
Sizi hamıleyken bırakıp bayramı aılesıyle baska sehırde geçirince cok üzülmüssünüz. Size maddi ımkanlarını bırakamıyorsun demısler babamın evınde maddi durumum daha iyiydi
burda bana aynı ımkanı veremıyor bile demissiniz! (yukarda öyle yazmıyor)

Ben mı yanılıyorum?
Adam zaten bu evliliği paravan olarak kullandıgını söylemiş.
Bu tarz bin konu acmıssınız artık ne dememızı beklıyorsunuz? Ayrılın sadece para ıcın çekiyorsanız da burdan ınsanların sınırlerıyle oynamayın!

Yine iyi sizinki ses cikarmamis :) ben 10 dk kivransam esim sirnaşma pink uyuyamiyorum der. :) :) ne yapayim oyle kabul etmişm
Reddedilmek cok can sIkIcI gercekten. Istemedigi zamanlar olabilir eslerin ama tatli tatli soylemek lazim. :)
Bu isin bi sayisi, skoru, standardi olmaz belki ama esler arasinda frekansin da ayarlanmasi lazim, ben mesela haftada 5 gun olsa isterim, esime haftada 1 ya da 2 kez yeter. Bazi seyleri de zorlayamiyo insan :)

Kocalık vazifesi mi?

Ay başıma öyle bir şey gelse, ne münasebet derim.

Bir kadın istemese, erkek istese vazifen dese burada olay çıkar yahu.
Bence çıkmazdı olay. Herkes senin sorunun ne diye sorardı.
Biri yazsa ben sevişmek istemiyorum, sevmiyorum, kocamı hiç öpmem, ona sarılmam. Sene de bir o çok istiyo diye sevişiyorum. 2 haftada bir sevişmek istiyor. Yapma böyle dedim en fazla 5 ay dayandı diye, aferin doğru yoldasın. sen istemiyosan o da bekleyecek yazan bir kişi çıkmaz bence.
Adam açabilir davayı da bence haklı. Kadın hakları ayrı temel insan hakları ayrı. Evlilik kurumunun bir tarafı da cinsellik. Sorunların varsa söylersin eş adayına kabul ediyorsa ne ala.

Konu sahibi eşini kıskandırmayı denedin mi hiç? Belki başka biri olma ihtimaline dayanamayıp çaba gösterebilir? Sonuçta siz körler sağırşar gibi kavga edip aynı yere dönüyorsunuz.
Bu arada eşinin seni aldatmadığına emin misin? Telefonunu vs takip ettin mi hiç?

Yanlış anlamazsan baska niri olabikirmi esinizin hayayinda

Cunku ayni soguk davranislari yasadim bir turlu anlam veremiyirdum bi sorun var saniyordum sonra bir kadinla iliskisi oldugunu ogrendim ve yıkıldım o gun bugun yıkığım

Devir değişti. Artık kadınların başı agrimiyor, erkeklerin başı ağrıyor. Yenilen hormonlu gıdalardan herhalde.

Tüm mesajları okuyamafım ama nette cised in videoları var erkeklerde isteksizlik mesela o vıdeoyu izleyin eşinizede izletin sizin ne hissattiğinizi anlayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…