- Konu Sahibi beyzat2014
-
Ablam da aynısını dıyor. Ne guzel senı rahatsız etmıyor oh dıyor ama canım oyle degıl ıste. Benı en son 1 yıl once opmustur. Sarımak yok, guZel ıkı cıft soz yok. Kadınlıgımı unuttum
Kullanmadıbı telefondakımesajlarında gordum.Bunlarin boyle oldugunu nereden biliyorsunuz? Size kim anlatti?
tam da konu sahibinin duymak istedigi seyler. Super.Arkadaşım senin eşinin meselesi böyle şeyler sevmiyorum olayı değil bence. Sarılmaktan öpmekten filan hoşlanmıyodur belki mıçmıç olmayı sevmiyodur. Ama ayda 1 senin zorunla olan seks hiç normal değil.Eşin ya aseksüel yada gay.çocuğunuz olmuş bu şartlarda bide. Biz 2 yıldır evliyiz, bi problemimiz yok ama çocuğumuz olmuyo tedaviyle uğraşıyoruz. Evlilik bu iyi günde kötü günde sonuçta.Bazen sen gününde olmazsın bazen eşin gününde olmaz. Bazen hastalık vs bi durum olabilir. Benim eşim ameliyat olmuştu mesela. Onda bile 1 hafta filan dayanabilmişti. Canı yanar filan diye ne kadar endişe etmiştim ben. İnsan sevdiği insana dokunmadan durabilir mi? Mecburiyettir filan olmayabilir ama istemiyo olmak çok çok başka bi durum bence. Bu arada bana kalırsa çocuğun için kocan yok say devam et hayatına. Birikim yap. Çocuğunla gez toz. Boşansan yine kocan olmayacak şimdide yok say.
Pişman mı
Cınsıyetını soylemeyeyım. Aklımca deşifre olmayayım dıye ıkılı yazmısımdır. Kusura bakmayın. Yalan soylemıs gıbı oluyor ama bilgiyi saklıyoum farzedin. Tek cocukSenin bi kızın bi oğlun mu var anlamadim ? Önceki postlarına baktım tek çocuğun var gibi konuşmuşsun ama birinde kızım demişsin diğerinde oğlum demissin...
eskı konularıma bazen ben bakıyırum da, okumaya yuregım dayanmıuor. Sızler de okursanız emınım "daha neyını beklıyorsun" bu adamın dıyeceksınız.Senin bi kızın bi oğlun mu var anlamadim ? Önceki postlarına baktım tek çocuğun var gibi konuşmuşsun ama birinde kızım demişsin diğerinde oğlum demissin...
Nıye boyle cıdden. Ya eskıden dıle gelemıuordu sorunlar. Ya da cıdden bu neslin erkekleri bitikEvlenmeseymiş bir ev ark alsaymis kendine .ben anlamıyorum artik erkekler bizden daha nazli olmus tövbe tövbe yaaa.tepkini koy yani ve devam ettir.tavrindan ayrilmandan korksun.bir doktora gotur yada
Hayır. Kadınlardan tiksindşrcek bir bölüm değilSoran olmuş ama cevabınızı göremedim , eşiniz jinekolog veya kadın doğum doktoru mu ?
Severek evlendik demişsiniz , o zamanlar size karşı tavırları nasıldı ? Evlendikten hemen sonra mı değişti ?Hayır. Kadınlardan tiksindşrcek bir bölüm değil
Evet severek evlendık fakat normaldı evlenmeden once. Oyle koklasma falan oluyordu fakat cok degıl. Kısa surelı . Eger konu yakınlasmaya gelmese, cinsellık olmasa bana karaı ıyı. Arkadas gıbıysek cok mutlu ve memnun . Dıger turlu olunca gergınlık baslıyor. Sımdı aalonda uyumus , ben oturma odasında. Bunaldım artıl bu tablodan . Ama harekete gececek guc de yok . Ne zormua gercektenSeverek evlendik demişsiniz , o zamanlar size karşı tavırları nasıldı ? Evlendikten hemen sonra mı değişti ?
Bence nesil bozuldu. Kadın da erkek de. Ne erkekler eskisi gibi ailesine sahip çıkıp zorluklarla mücadele ediyor. Ne de kadınlar eskisi gibi kanaatkâr. Devamlı gezme tozma, alisveris, makyaj, gösteriş derdinde. Artık yuvayi dişi kuş da yapmiyor. Çabucak dağılıyor.Nıye boyle cıdden. Ya eskıden dıle gelemıuordu sorunlar. Ya da cıdden bu neslin erkekleri bitik
Evet severek evlendık fakat normaldı evlenmeden once. Oyle koklasma falan oluyordu fakat cok degıl. Kısa surelı . Eger konu yakınlasmaya gelmese, cinsellık olmasa bana karaı ıyı. Arkadas gıbıysek cok mutlu ve memnun . Dıger turlu olunca gergınlık baslıyor. Sımdı aalonda uyumus , ben oturma odasında. Bunaldım artıl bu tablodan . Ama harekete gececek guc de yok . Ne zormua gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?