boyle evlılık olur mu?

Benim de durum farksız degil arkadaşım anlatıyor akşamları şöyle sohbet ederiz boyle egleniriz falan kocasi buna cok duskunmus ki bu arkadasim kocasina cok.çektirdi annesine babasina cok cektirdi şimdi iyiler ama cok cektiler. Ben bastan beri anasini ana babsini baba gordum. Kocama hizmette kusur etmedim vs. Ki asiri aşığım ama gel gelelim şu siralar cok.kavga ediyoruz az önce gene ettik.... Nereye gidiyoruz biz...

Arkadaşım senin eşinin meselesi böyle şeyler sevmiyorum olayı değil bence. Sarılmaktan öpmekten filan hoşlanmıyodur belki mıçmıç olmayı sevmiyodur. Ama ayda 1 senin zorunla olan seks hiç normal değil.Eşin ya aseksüel yada gay.çocuğunuz olmuş bu şartlarda bide. Biz 2 yıldır evliyiz, bi problemimiz yok ama çocuğumuz olmuyo tedaviyle uğraşıyoruz. Evlilik bu iyi günde kötü günde sonuçta.Bazen sen gününde olmazsın bazen eşin gününde olmaz. Bazen hastalık vs bi durum olabilir. Benim eşim ameliyat olmuştu mesela. Onda bile 1 hafta filan dayanabilmişti. Canı yanar filan diye ne kadar endişe etmiştim ben. İnsan sevdiği insana dokunmadan durabilir mi? Mecburiyettir filan olmayabilir ama istemiyo olmak çok çok başka bi durum bence. Bu arada bana kalırsa çocuğun için kocan yok say devam et hayatına. Birikim yap. Çocuğunla gez toz. Boşansan yine kocan olmayacak şimdide yok say.

tam da konu sahibinin duymak istedigi seyler. Super.

Eski konularinizi sayfa sayfa okudum geldim.
Eşinizde isteksizlik falan degil, size birkac ihtimal sunayım;
Ya eşinizin cinsel tercihi farklı, eşcinsel veya kadınlar dışında varlıklara ilgi duyuyor
Ya eşinizin sizin dışınizda bir aile veya ilişkisi var ve sizi göstermelik tutuyor.
Ya eşiniz cinselliğe iyice doydu bitti.
Son olarakta eşiniz sizden soğudu. Bu ihtimal sanki anlattiginiz duruma daha yatkin. Eğer ki sağlık problemi değilse bir erkek ne eder eder seks için çözmeye çalışır insanın fıtratı boyle.

Senin bi kızın bi oğlun mu var anlamadim ? Önceki postlarına baktım tek çocuğun var gibi konuşmuşsun ama birinde kızım demişsin diğerinde oğlum demissin...

Senin bi kızın bi oğlun mu var anlamadim ? Önceki postlarına baktım tek çocuğun var gibi konuşmuşsun ama birinde kızım demişsin diğerinde oğlum demissin...
Cınsıyetını soylemeyeyım. Aklımca deşifre olmayayım dıye ıkılı yazmısımdır. Kusura bakmayın. Yalan soylemıs gıbı oluyor ama bilgiyi saklıyoum farzedin. Tek cocuk

E
eskı konularıma bazen ben bakıyırum da, okumaya yuregım dayanmıuor. Sızler de okursanız emınım "daha neyını beklıyorsun" bu adamın dıyeceksınız.

Soran olmuş ama cevabınızı göremedim , eşiniz jinekolog veya kadın doğum doktoru mu ?

Artık nasıl davranacagımı da bılemez oldum. Kavgalarımız da bıraz küs kalıp olagan akışta tekrar yoluna gırerdı hersey ama bu da yoruyorbenı. Dun gece ısteklıydım ve patlama yasadım sinirden. Şimdi ben odada projemle ugrasıyorum o salonda tv karsısında uyumus. Of hıc dayanamam boyle küsmelere. Gidip uyandırıp konussam faydası olur mu ondan da emin değilim. Ya inanın şunu bıle dıyebılırım. Yalandan da olsa istemeden de olaa rol yaparak da olsa okşa sev mübarek. Ayda ıkı gune razıyım. Ya ben nasıl bozucam bu düZeni. Bozarsam nasıl yapıcam tekrar. Off kafam karısık cok

Evlenmeseymiş bir ev ark alsaymis kendine .ben anlamıyorum artik erkekler bizden daha nazli olmus tövbe tövbe yaaa.tepkini koy yani ve devam ettir.tavrindan ayrilmandan korksun.bir doktora gotur yada
Nıye boyle cıdden. Ya eskıden dıle gelemıuordu sorunlar. Ya da cıdden bu neslin erkekleri bitik

Severek evlendik demişsiniz , o zamanlar size karşı tavırları nasıldı ? Evlendikten hemen sonra mı değişti ?
Evet severek evlendık fakat normaldı evlenmeden once. Oyle koklasma falan oluyordu fakat cok degıl. Kısa surelı . Eger konu yakınlasmaya gelmese, cinsellık olmasa bana karaı ıyı. Arkadas gıbıysek cok mutlu ve memnun . Dıger turlu olunca gergınlık baslıyor. Sımdı aalonda uyumus , ben oturma odasında. Bunaldım artıl bu tablodan . Ama harekete gececek guc de yok . Ne zormua gercekten

Nıye boyle cıdden. Ya eskıden dıle gelemıuordu sorunlar. Ya da cıdden bu neslin erkekleri bitik
Bence nesil bozuldu. Kadın da erkek de. Ne erkekler eskisi gibi ailesine sahip çıkıp zorluklarla mücadele ediyor. Ne de kadınlar eskisi gibi kanaatkâr. Devamlı gezme tozma, alisveris, makyaj, gösteriş derdinde. Artık yuvayi dişi kuş da yapmiyor. Çabucak dağılıyor.
Erkeklerin zaten gözü disarda. Her çiçekten bal alma derdindeler.

Eşinizin sorunu bence isteksizlik , başka birşey olsa bu kadar göz hapsinizdeyken farkedersiniz gibi geliyor bana . Keşke onu doktora gitmeye ikna edebilseniz , tanınmadığınız bir yerde . Tedavi olsa belki düzelir . Eşiniz bu durumu gurur yapıyor , dile getirilmesinden hoşlanmıyor , ikna etmek zor ama yavaş yavaş kırmadan en azından sadece tahlil vs için söz almaya bakın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…