boyle evlılık olur mu?

Ba
baba ettim canim. Senin gibi akilli davranamadim. Ilacla tedaviyle ilk sene baba oldu. Ondan sonta iyice koyverdi zaten. Ne de olsa artik kime desem inanmaz diye derin nefes aliyor. Akilsiz kafam

Cok dogeu soyluyorsub canim. Benim bu evlilgi surdurme sebebini eminim icten ice o da biliyor. Hatta ben cogu zanan kebdi kendine de dile getirdim ayni senin dedigini. Bir anlasma evliligi gibi bu. Sürdür gitsin diye . Ama olmuyor aslibda kendini kandiriyorum. Bır projem var. O iş biraz rayına oturaun belkı kendımı daha guclu hısseder ve kararımı verırıö.

Ya ınan cınsellık degıl. Afedersın ıktıdarsız olur tedavısı olmaz. Napayım dert etmem bu kadar. Ama benı ne opuyor ne sarılıuor. Yatakta oyle ölü gıbı yatınca sınırım hopluyor bazen

Abl
ablamda boyle soylıyor. Farzet kocan yok. Kendıne yatırım yap, gelıstır kendını dıyor. Bende sımdı oyle yapıyorum ama arada tepem atıyor fen halde

Kocalık vazifesi mi?

Ay başıma öyle bir şey gelse, ne münasebet derim.

Bir kadın istemese, erkek istese vazifen dese burada olay çıkar yahu.
Kocalık vazıfesı dıye degıl ama erkek olarak (yanı cok da cırkın degılım hanı, alımlı bakımlı bır kadınım) benı ıstemesını arzulıuorım.

Yok arkadason dedıgı benım gıbı genenekselleşmıs haller. O davalar elbette bır ıkı red ıcın acılmıyır acılsa da kazanılmaz. Ama benım gıbı durumı olanların bu davaları actıgını ve kazandıgını bılıyorum ben de

Hafiye oldum. Ne destekler aldım. Kendı asla kanul etmedıgı ıcın ben gıttım haberı olmadan terapılere. Ünşü de bır paıkolog bana tranvalı olabılır dedı. Psıkolojık gıbı dedı. Yanı bazen olabıldıgı ıcın ve oldugu zamanların sartların da soyleyınce oyle demıstı. Konustum esımle , belkı sen de ustunden yuk atarsın gıt dıye. Kıyamaetı kopardı. Bencil bir insan da

Konu sahibi onceki konularina baktim.. ilk konun 2016 da ve ilk gece bile sertlesemeyen esinden bahsetmissin ve 4 gece surmus bu durum. Bak olay bastan patlak vermis bence.. ama sen ustune cocuk yapmissin birde tedavilerle. Senin kocan bence aseksuel bilmem ne degil. Bence senin esin gay.

Konusarak evlenmediniz mi? Gorucu usulu muydu?

Bu kadin simdi bi jigolo tutsa kim hakli kim haksiz? Ha sirf parasi icin yaninda kaliyo bu kadin o da onun ayibi olsun..ama adamda bu duruma firsat veriyo..
Nıye ayıbım olsım. Ben evlendıgımde bı derece varlıklı degıldı. İşleri buyudu ve suan durumumuz cok ıyı. Yanı ben parası var evleneyım demedım basta. Anlastık sevdık bırbırımızı ve evlendık. Ama şimdi yapamıyor ve bu sekılde mıtsuz edıyor ama ben zaten evlenmısım. Bır duzen kurmusum. Yapı olarak esyamın yerını bıle zor degıstıren bırıyım. Karar veremıyorum işte. Ayıbım degıl dıye dusunuyorum. Belli bır duzenım var bu duzenı kaybetmekten korkuyorum ama artık cok zorlanmaya basladım. Bedenım sarsılıyor bazen. Buttun fızyolojım altust oldu

Konusarak evlendık. Evet canım. Salaklıgoma yanayım. O zamanlar ben kendım yıne ( cok özürle dıyorum bellı fantazılerle) kendımı. De tatmın edıyor mutlu oluyordum ama artık mıdem kaldırmaz oldu .

Sex yapmamak insanlari gerginlestirir bu yuzden bu alt ust olman. Psikolojini soylemiyorum daha.. cocugun oldugunu bilmiyordum bunu yazarken ama.. sirf maddiyat icin bi erkegin yaninda durmak cok aci.

İlk sene ilacla ve benım aptalca ugrasmalarımla bebegım oldu. Anneyım. Sen olsan bıtırıdın oyle mı. Keske bıraz harekete gecebilsem

Sex yapmamak insanlari gerginlestirir bu yuzden bu alt ust olman. Psikolojini soylemiyorum daha.. cocugun oldugunu bilmiyordum bunu yazarken ama.. sirf maddiyat icin bi erkegin yaninda durmak cok aci.
Ya aslında ayrılsam oyle cok sıkıntıda da kalmam . konforum yerınde dıye kendıme cektırıyorum bu ezıyetı. Bazı arkadaslar, aynı ablam ve kızkardesımın dddıgo gıbı; bosver napaıcaksın ayrılaan da kocasız olcaksın barı rahatın yerınde sımdı bozma duzenını dıyor. Hak verıyırum , evet ya dıyorım işime gucume bakıyorım ama bazen bır patlama oluyor. Ve dun gece de o oldu

Dogru ama bi yandanda belki seni isteyen seninde istedigin biri cikacak karsina. Ne bilim maddi skntida kslmam diyosun.. karar senin cok zor bi durum. Ben cocugu duyunca biraz cekimser oldum suan. Benim 3 cocugum var bizde cok sorunlar yasadik yasamadim diyen yalan soyler. Ozellikle esimin ailesiyle ilgiliydi cogu. Esim bana boyle olsa maddi kaygim olmasa sanirim bosardim onu, buyukte konusmayim tabii. Yapamasamda aklimdan hic cikmazdi sanirim bosanma fikri

Ba

baba ettim canim. Senin gibi akilli davranamadim. Ilacla tedaviyle ilk sene baba oldu. Ondan sonta iyice koyverdi zaten. Ne de olsa artik kime desem inanmaz diye derin nefes aliyor. Akilsiz kafam

Ben sizi çok iyi anlıyorum, yuvayı dişi kuş yapar deyip evliliğinizi kurtarma çabasındasınız. Ama kocanızın size yaptığı dini açıdan zulüm. Konu cinsellik değil, bir müddet sonra kendine olan güveni sıfırlanıyor insanın. Bende kadınmıyım diye soruyor kendine.

Ne diye evlenir böyle insanlar bilmem.

Affınıza sığınarak çok açık konuşacağım. Eğer aklında olanı bugün yapmazsan, 10 sene sonra yaparsın, kaybolan gençliğine olur olan. Hiç bir kadın, bu psikolojik şiddete dayanamaz net.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

İlk sene ilacla ve benım aptalca ugrasmalarımla bebegım oldu. Anneyım. Sen olsan bıtırıdın oyle mı. Keske bıraz harekete gecebilsem
Canım bitirirdim sevsemde çünkü aynı evde etkilenip arzulucam olmadıkça kırılcam yıprancam
Görmedikçe cinsellik aklona gelmez ama aynı evde yani bi kadın için zor kocan var ama dokunmuyo ben yapamazdım
Ha bi rahatsızlık geçirir o işlevini yitirir o zaman amenna ama sizinki tedavi olmaya bile yanaşmıyo ne kadar dayanırsın ki
Ayrılsam tekrar evlenmem çocupum var ama evliysem cinsellik beklerim yabi cinsellik yok diye ayrılıp sırf cinsellik için tekrar evlenmem
Anladın demek istediğimi

Bu durum değişmez o yüzden kararı sen vereceksin ya kabulleneceksin yada yeni bir yol cizeceksin kendine. Ama sorunun cevabı şu böyle evlilik olmuyor cinsellik evlilik için önemli bir paylasım öbür türlü evdeki gerilim artiyor tahammul azalıyor yaşadım biliyorum

Bunlarin boyle oldugunu nereden biliyorsunuz? Size kim anlatti?

Pek duzelecege benzemiyor. Esiniz bu durumdan sikayetci degil ve hep siz ugrasiyorsunuz. Ya esiniz gay veya aldatiliyorsunuz. Aklima baska birsey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…