Böyle evlilik olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elvta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yine çok ilginç bir konu yorumları tek tek okudum ve gelişmeleri merak ediyorum

bi kaç ihtimal var..

1) eşin eşcinsel seni de paravan şirket gibi kullanıyor.
2)eşin normal bir erkek seni sevmiyor seni kullanıyor.
3)sen eşini sevmiyorsun eşinde suç buluyorsun halbuki aklında başka biri kalmış yazdığına bakılırsa..
4)eşinin hormonal rahatsızlığı var daha öncede vardı böyle bir konu bişeyler eksik çıkmış tedaviye başlancaktı arkadaşın eşi...

bu ihtimaller dahilinde kararı verecek olan sensin ama sen de ışık göremedim adam beni boşasa da ben de diğer sevdiğime koşsam hallerindesin..eğer adam eşcinsel değilse sen seviyorsan bişeyleri düzeltmeye çalışırdın ama böyle bi sevgi yok ortada anladığım kadarıyla..

Siz karı koca değilde arkadaş olmuşsunuz.Bencede bir evlilik danışmanıyla görüşün.

bence sorun eşinin yaşantısı.işle ilgili çok ciddi problemleri olabilir.bak kendinde diyorsun borçlular arıyor die.bu senin gördüğün kadarı acaba bilmediğin daha neler vardır.ve bu sorunlar sorunu doğuruyor sonrasında kavga tartışma sonrasında soğuma....böyle devam eder gider.

erkeklerin depresyonda oluşunun ilk belirtileri bunlar.işinde başarısız erkek kendini her alanda başarısız sanıp saklanıyor.kendince kendini senden saklıyor.hani bu çocukların gözlerini kapatınca kimseleri görmeyince onlarında kimse tarafından görülmediklerini sandıkları gibi.

fazla uyku,fazla uykusuzluk,sürekli tv veya bilgisayar hep bunlar senden birer kaçış.benimde eşimle problemlerim var ve ben terapiste gidiyorum imkan buldukça.terapistim bana LEYLA NAVARO adlı yazarın 2 BOY KÜÇÜK PABUÇ adlı kitabını önerdi.1 gecede yarıladım kitabı.terapistimi dinliyormuşum gibi geldi.

tavsiye ederim okumanı.ama sen cidden sabırlı davranmışsın.ben olsaydım bu kadar sabredemezdim...

:lepi::lepi:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…