Böyle evlilik olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elvta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

elvta

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar.uzun süre burada misafirdim ama burada problemlere cok farklı açılardan da bakılabildiği için size derdimi paylaşmak istedim...

yaklasık 6 yıldır evliyiz,cocuk yok.çok uzun zamandır ( 1 yılı gecer herhalde )eşimle beraber olmuyoruz. halinden o da rahatsız gibi görünmüyor. yataklarımız da ayrı( 2 yıldır ). ama bu kendiliğinden gelişen bir durum. Tv nin karsısında uyuyor.zaten ben de yalnız yatmaya alıştım istesemde uyuyamam artık...akşamları o Tv nin karsısında ben PC nin, ya da tersi...beni kıskanmaz napıyor bu kadın bu kadar bilgisayarın basında demez...

cinsel anlamda , sen soğuttun beni die ,gülerek inceden inceye laf sokar.halbuki kendisin bu konuda problemi vardır...artık o hayatımız bitti diyebilirim.ama tek sorun da bu değil.hep ufak tefek yalanlarını yakalıyorum özellikle para konusunda.evi borçluların da aradığı oldu ...geldiği gittiği yeri ben sormazsam o adam gibi söylemez...
evde doğru dürüst paylaştığımız hiçbişey yok. ama beraber cok güzel alışveriş yaparız, bazen gezeriz vs vs...
konyuşmayı cok denedim ama olmuyor işte...
nasıl bir evlilik bu?bazen bosanmayı bile düşünüyorum....
sizce böyle evlilik olur mu?ne yapmalıyım????

gorunuste iyi gitmiyor gibi gercekten evlilik danısmanına gitmeyi deneyin bence yararı oldugunu duymustum

çok zor bir durum güzelim...empati yap nedenlerini bulmaya çalış durduk yere gelmediniz ya bu safhaya..
dost gibi olmuşsunuz artık, peki hayatında biri varmı şüpheleriniz varmı,
yani bir kadın yıllarca erkeksiz olabilir ama bir erkek nereye kadar dişisiz olur o malum...

iyice birbirinizden soğutmuşsunuz kendinizi ilişkiye heyecan katmak lazım 1 yıl çok uzun bir süre bence özlemisinizdir

nutez in dediği gibi bende başka biri mi var acaba diye düşündüm

iki yıldır yataklar ayrı bir yıldır cinsel hayat yok..nasıl bir evlilik bu...sizi bu noktaya getiren sebepleri tam olarak yazamısınız..

evet artık ev arkadsı gibi olduk. bunu daha bugün söyledim ..ama o hiç rahatsız değil gibi halinden... gayet iyi anlaşıyoruz diyor...cinsel anlamda da uyumlu değildik zaten...yani benim pek de özlediğim bişey yok ama bir ömür de böyle gecmez ki....
aldatma olayını ( tabiki emin değim ) ama pek sanmıyorum...yani bariz şüphemi çekecek bir davranısı olmadı...

cınsel hayat yok yataklar ayrı
cok sert bı sekılde uyarılması lazım olmadı tekme

evet artık ev arkadsı gibi olduk. bunu daha bugün söyledim ..ama o hiç rahatsız değil gibi halinden... gayet iyi anlaşıyoruz diyor...cinsel anlamda da uyumlu değildik zaten...yani benim pek de özlediğim bişey yok ama bir ömür de böyle gecmez ki....
aldatma olayını ( tabiki emin değim ) ama pek sanmıyorum...yani bariz şüphemi çekecek bir davranısı olmadı...

Sizi bu noktaya getiren bir kırılma noktası mutlaka vardır diye düşünüyorum,belki bu noktayı bulursanız eşinizle daha net iletişime geçebilirsiniz..2 senedir yatakların ayrı olması ciddi bir zaman..Evli bir çift gibi değil de ev arkadaşı olmuşsunuz..

normal bır evlılıkte tabıkı bunlar yer almaz canım... genelde artık heyecanını yıırmıs evlılıklerde olur bunlar ama 6 yılda cok fazla bır sure deıl cnm... evlılık danısmanına gıtmekte fayda var canım...

artık ikimizde evliliğimze özen falan yok...benim içimden gelmiyor ona özel bişeyler yapmak...gecen sene cok samimi bir arkadsım bana hediye olarak iç çamaşırı almıştı. üzerimde gösterdim , bak artık böyle şeyler giyeyim dedim .öölesine beğenmiş gibi yaptı ve orda kaldı...ama tek sorun da bu değil zaten...

Esini seviyormusun arkadasim??

asık olarak evlenmedim tabiki ..ama galiba ona karsı hissetiğim '' iyi biri '' den öteye gecmiyor aslında bunu ona güzel bir şekilde de anlatmaya calıştım , birbirimize özen gösterelim dedim hı hı dedi orda kaldı tabiii....
şimdi de bu aralar boşanma fikri geliyor aklıma sık sık...

canm ya uzuldum durumuna ya bılmem dualara faln ınanır mısın muhabbet duaları var okusan

bence de bir evlilik terapistine gidin, sanırım düzelmeyecek bir sorun değil, sadece biraz yardım gerekiyor, umarım düzelirsiniz :)

canm ya uzuldum durumuna ya bılmem dualara faln ınanır mısın muhabbet duaları var okusan

okumazmıyım canım yani en zaından muhabbet bildiğim duaları kendimce okuyorum.
ama evliliğimizin ilk haftası bana '' eğer sen calışmıyor olsaydın ben senle evlenmezdim'' dedi acıkca. bu kalbimi o kadar kırdı ki.... sonradan kendince acıklamasını yapıyor...tek kişinin çalışmasıyla gecinilmez die...

ama ben bu lafı aklıma geldikce vurdum yüzüne ...eşimin sigortalı bir işi yok...ben dev. memuruyum. sağlık güvencesi de benden...ohh ne aa dünya....bazen acaba beni kullnıyor mu diyorum...

Anliyorum...

Tadsiz tuzsuz bir yemegi her allahin günü yemek zorunda gibi birsey degilmi?

Bosanmak icin illaki dayak hakaret siddet görmek gerekmiyor...sevgi özen emek ilgi olmayan bir evlilikde dayanilmaz bir hal alabilir..

2 yildir yataklarini ayrian bir cift...bana göre hicte normal bir evlilik yasamiyor arkadasim..
Esinin ne gibi bir problemi var bilmiyorum ama bu problemi cözmek bile istememesi bence evliligni ve esini pekte önemsemedigni gösteriyor.

Belki esini bir evlilik danismanina gitmek icin ikna edebilirsen bir degisme olabilir...
Ama nedense ben hicte ikna edebilecegini sanmiyorum...cünkü hic bir terapist biten sevgiyi geri getiremez...en kötü noktada burda....Sizin sevginiz bitmis

Hakkinda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…