ahh benim ayı kocam...tek sorun bu olsa iyi ...gittiğimiz her yerde uyur.denize gideriz uyur, arabayla yola cıkarız 1 saat süremez ceker kenara uyur,misafirliğe gideriz uyur....karım ne yapar,genç kadın yalnız bırakmayayım demek yok...
evi borçlular arar 100ytl için kavga ediyosun benle der...eve misafir geldiğinde ellerinde poşet varsa gözünü diker o poşete bakar,gelenler de rahatsız olur...dısarda giydiği kıyafetle uyur,sabah kalkar aynı kıyafetle çıkar gider...gelirini hiçbirzaman net bir şekilde söylemez...borcuna çok sadık olduğu söylenemez,paracıdır...
Merhaba arkadaşlar.uzun süre burada misafirdim ama burada problemlere cok farklı açılardan da bakılabildiği için size derdimi paylaşmak istedim...
yaklasık 6 yıldır evliyiz,cocuk yok.çok uzun zamandır ( 1 yılı gecer herhalde )eşimle beraber olmuyoruz. halinden o da rahatsız gibi görünmüyor. yataklarımız da ayrı( 2 yıldır ). ama bu kendiliğinden gelişen bir durum. Tv nin karsısında uyuyor.zaten ben de yalnız yatmaya alıştım istesemde uyuyamam artık...akşamları o Tv nin karsısında ben PC nin, ya da tersi...beni kıskanmaz napıyor bu kadın bu kadar bilgisayarın basında demez...
cinsel anlamda , sen soğuttun beni die ,gülerek inceden inceye laf sokar.halbuki kendisin bu konuda problemi vardır...artık o hayatımız bitti diyebilirim.ama tek sorun da bu değil.hep ufak tefek yalanlarını yakalıyorum özellikle para konusunda.evi borçluların da aradığı oldu ...geldiği gittiği yeri ben sormazsam o adam gibi söylemez...
evde doğru dürüst paylaştığımız hiçbişey yok. ama beraber cok güzel alışveriş yaparız, bazen gezeriz vs vs...
konyuşmayı cok denedim ama olmuyor işte...
nasıl bir evlilik bu?bazen bosanmayı bile düşünüyorum....
sizce böyle evlilik olur mu?ne yapmalıyım????
bence sevgide saygıda kalmamış aranızda bitirmek en iyisi gibi görünüyor. 1 yıl çok uzun bir zaman eğer eşinin cinsel anlamda problemi varsa neden daha önceden doktora gitmediniz anlamıyorum. o sana yaklaşmayınca sende soğuk davranmışsın diye düşünüyorum. mevlam hayırlsıını versin
evlilik terapistini düşündüm ancak küçük bir kasabada yaşıyoruz...biraz zor bizim için...galiba en büyük sorun ben bu adama iyice gıcık kaptım onun da bana bayıldığı pek söylenemez...
çıkarları için de boşanmayı asla aklından geçirmez....
bana o kadar yapmacık geliyor ki sarılması,öpmesi,problemlerimizi çözelim demesi.ama aslında bunun için hiç de uğrasmak istememesi...
yaa bir de bir ara bizim evimizde tadilat vardı.birgin bir uyandım şortlu,askılıbir vaziyete. adamlar dolmuş evin içne...bizimki uyanmış,işçiler gelmiş ve kendisi beni uyandırmadan evden ayrılmış....
ya insan karısını değil uyurken,uyanıkken bile evde işçilerle karısını yalnız bırakmaz...
aksam eve geldiğinde o kadar kızdım ki...sonra uyandırıp gitti...( cok normal birşey yapıyormuş gibi... )
benim de herzaman cok sıcak davrandığım söylenemez evet haklısın ama galiba ten uyumu denen şey bizde olmadı, dolayısıyla onunla beraber olmak benim de pek hoşuma gitmiyor açıkcası...
ama ben yine hep çözümcü olmaya çalıştım ama malesef onda da bir gayret olmadı...
biz evlendiğimizden beri birbirini deli gibi arzu eden bir çift olmadık...
kavga bile etse yine de beraber uyuyan çiftlere çok özeniyorum...ne güzel...Allah kimseyi yuvasında mutsuz etmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?