Böyle hayal etmemiştim !

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Dert mi bilemem ama üniversite hayatını hiç böyle hayal etmemiştim. Sanki hala lisedeymişim gibi.Ödev yaparız yapmayanlar tehdit eder gibi ödevlerinizi göstermiceksiniz ilerde sizinde bize işiniz düşer gibi konuşmalar. Birbirlerine laf sokarlar saniye geçmez şakaya vururlar laçkalığın daniskası yani. İlk hafta biz artık kardeşiz yahu diyenler bir bakmışsınız havasından geçilmiyor. Sözde üniversitede ki arkadaşlıklar daha başka olur-muş. Tepki göterincede suratsız işte vs vs derler konuşmazlar işleri düşünce bi şeyler isterler. Yazınca çoooook rahatladım......

hangi üniversite okuyorsun, üniversite hayatı okuluna göre değişiyor bir hacettepeyle ankara üniversitesi ortamı bir değil, yada ödtü, benim gidipte gümüşhanede üniversite kazanan arkadaşlarım ortamı güzel değil diyo e yani gümüşhaneden ne bekliyosun ki zaten : )

Özel bir üniversitede burslu okuyorum. Hepsi emek vermeyip bir yerlere gelmeye çalışan tipler. Muhabbetleri bile para samimi arkadaşlık yok her yerde justın bıeber gibi tipler ay çok bunaldım

İlk zamanlar öyle olur. İkinci dönem, bilemedin bir sonraki sene normale döner.

Özel bir üniversitede burslu okuyorum. Hepsi emek vermeyip bir yerlere gelmeye çalışan tipler. Muhabbetleri bile para samimi arkadaşlık yok her yerde justın bıeber gibi tipler ay çok bunaldım
normal ozaman zengin bebeleri dışlanmada varsa çekilmez cidden, diğer burslu arkadaşlar arasında da rekabetten arkadaşlık kurmak zor, kötü yere düşmüşün neyse sen derslerine bak artık yapcak bişe yok

takma kafana, yalnız yaşa bi şey kaybetmezsin. hele ki zengin züppelerin arasında.
bir de biz kızlar nedense erkeklere göre daha çok kıskancız, benim zamanımda en yakın arkadaşlar bile birbirlerinden mutlaka bir şey saklarlardı ama erkekler hiç de öyle değildi ödevler kopyalar birbirlerinden saklamıyorlardı.

Genelde ilk 2 yıl ergenlikten çıkamıyor çoğu son iki yıl oturuyor taşlar ama yapabileceğin en iyi şey kafana uyan birini bulup onunla arkadaşlık etmeye başlamak gerisi zaten çorap söküğü gibi geliyor.

Ooo hooooo onlar ne ki keyfine bak neden keyif aliyorsan onu yap ama sana en buyuk ve tek tavsiye sakin ama sakin ama sakin kimseyle samimi olma. Herkesle arkadas olabilirsin konusabilirsin selamlasirsin ki olmasi gereken de budur ama kimseyle samimi olma. Ne rezaletti ilk seni canim cicim diye eve cikanlar arkadas olup grup kuranlar sonra kanli bicakli dusman oldular. Ilk srne kimseye ihtiyacin olmasi duygusal bosluga dusmr keyfine bak. Omrunun en guzel yillarini zehir etme keske o gunlere donebilsem oooffff

Sizi en iyi ben anlarım herhalde. Çünkü ben de özel bir üniversitede tam burslu öğrenciyim. ÖSYM nin sınavları malum 1 puan bile binlerce kişi demekken aranda 100 puan olan insanlarla aynı bölümdesin ve de aynı sınıftasın. Küçümseme olarak algılanmasın sakın puan illa zeka belirleyicisi değildir bana göre de. İlk girişim değil bu sınava ve de nicelerine. Yaşım da çok büyük değil fakat girdiğim sınavlardan edindiğim tecrübelerle anladım ki puan yükseldikçe sarf ettiğin emekle aynı oranda sorumluluk bilincin de arttığından bu fark ediyor. Daha okulun 7. haftası adamın sınırı 5 saat olan dersten 4 hafta devamsızlığı var? Sınıfa gelse ne yarar zaten sürekli uğultu gürültü sınıfta. Ciddi ciddi lise ortamı gibi hoca uyarıyor. Koca koca profesör bunlar. Ben de şikayetçiyim çokça, tek tesellim seneye bitiyor Size de bol bol sabır diliyorum umarım bitirmek üzeresinizdir.

ozaman okuduğun üniversitenin ortamına göre tüm üniversite ortamlarını kapsayarak konusmamalısın..dewlet üniversitesinde okudum bidaha bana hangi yılları versinler sana deseler üniversite derim ordaki arkdslık birliğin tadı damağımda kaldı.sen kötü bi ortama denk gelmişsin bütün üniverstelere maledıyorsun.

Okuduğun üniv. alakalıdır muhtemelen, ama şunu söylemeliyim o can ciğer üniv. arkadaşlıkları eskide kalmış bence, bende lise' yi lisede ki arkadaşlıkları çılgın bediş gibi, hayat bilgisi gibi zannederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…