- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
umarım alışırım yoksa kafaya taka taka ruh sağlığımı kaybedicemAlışırsın tatlım ,bir bakmışsın sen de öyle olmuşsun,sabret:)
Birde ben senden bir yaş büyüğüm sendromu var. Sen 94lüsün ben senle konuşmam gibi deli oluyorum işte bunaBazilari maalesef olgunlasamiyor. Takma cokta, alisirsin zamanla
Öyle bir alışırsınki ,üniversite ortamı alışması zor ama bırakmasıda ondan zor ,ben 7 yıl okudum ve çok özlüyorum ,bu yıl bitti okulum ,ben de bu duruma alışamadım daha:)umarım alışırım yoksa kafaya taka taka ruh sağlığımı kaybedicem
Salaga bak yaaa. Arkadas aklin yasta degil kafada oldugun unutmus.Birde ben senden bir yaş büyüğüm sendromu var. Sen 94lüsün ben senle konuşmam gibi deli oluyorum işte buna
Özel bir üniversitede burslu okuyorum. Hepsi emek vermeyip bir yerlere gelmeye çalışan tipler. Muhabbetleri bile para samimi arkadaşlık yok her yerde justın bıeber gibi tipler ay çok bunaldımhangi üniversite okuyorsun, üniversite hayatı okuluna göre değişiyor bir hacettepeyle ankara üniversitesi ortamı bir değil, yada ödtü, benim gidipte gümüşhanede üniversite kazanan arkadaşlarım ortamı güzel değil diyo e yani gümüşhaneden ne bekliyosun ki zaten : )
İlk zamanlar öyle olur. İkinci dönem, bilemedin bir sonraki sene normale döner.Dert mi bilemem ama üniversite hayatını hiç böyle hayal etmemiştim. Sanki hala lisedeymişim gibi.Ödev yaparız yapmayanlar tehdit eder gibi ödevlerinizi göstermiceksiniz ilerde sizinde bize işiniz düşer gibi konuşmalar. Birbirlerine laf sokarlar saniye geçmez şakaya vururlar laçkalığın daniskası yani. İlk hafta biz artık kardeşiz yahu diyenler bir bakmışsınız havasından geçilmiyor. Sözde üniversitede ki arkadaşlıklar daha başka olur-muş. Tepki göterincede suratsız işte vs vs derler konuşmazlar işleri düşünce bi şeyler isterler. Yazınca çoooook rahatladım......
umarım dediğiniz gibi olur.İlk zamanlar öyle olur. İkinci dönem, bilemedin bir sonraki sene normale döner.
normal ozaman zengin bebeleri dışlanmada varsa çekilmez cidden, diğer burslu arkadaşlar arasında da rekabetten arkadaşlık kurmak zor, kötü yere düşmüşün neyse sen derslerine bak artık yapcak bişe yokÖzel bir üniversitede burslu okuyorum. Hepsi emek vermeyip bir yerlere gelmeye çalışan tipler. Muhabbetleri bile para samimi arkadaşlık yok her yerde justın bıeber gibi tipler ay çok bunaldım
Özel bir üniversitede burslu okuyorum. Hepsi emek vermeyip bir yerlere gelmeye çalışan tipler. Muhabbetleri bile para samimi arkadaşlık yok her yerde justın bıeber gibi tipler ay çok bunaldım
Özel bir üniversitede burslu okuyorum. Hepsi emek vermeyip bir yerlere gelmeye çalışan tipler. Muhabbetleri bile para samimi arkadaşlık yok her yerde justın bıeber gibi tipler ay çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?