- 30 Aralık 2009
- 23.879
- 96.082
- 1.123
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Ben seni cimere şikayet ettim.Cocuguma bakiyorum merak etmeyin patates yemegi ve pilav
Değil.bizde gözümüzü o kadar açarak çeksek bizde de öyle olur.Sence simdi nasil cok damarli degilmu
Nasıl ettiniz?Ben seni cimere şikayet ettim.
Valla şurda 1000 tane işlem yaptım sabahtan beri, bi baktım yine bir çift göz. Göz fotoğrafı atıp durmaktan vaktin kaldı mı acaba çocukla ilgilenmeye?Cocuguma bakiyorum merak etmeyin patates yemegi ve pilav
ekran görüntüsünü aldım bir de konunun linkini aldım ekledim cimerin sayfasınaBen seni cimere şikayet ettim.
Göz fetiş severi yine bulmuş kurbanlarınıEki Görüntüle 3106281
Göz kapaklarim farkli gecende bunu anlatmaya calistim
Bende sabah çok konuştum hicbisey değişmemişBoşuna uğraşmayın arkadaşlar.Ben çok konuştum 2 saat sonra aynı hezeyanlarla geliyor..Arkadaşım sen bütün gün ayna elinde kendini mi inceliyosun?Çocuğunla ilgileniyor musun?Senin ev işin, yemeğin,çamaşırın yok mu?
O çocuğu alıp parka gezmeye götürüyor musun?Onunla oyun oynuyor musun?Sen ne yapıyorsun bütün gün?Ayna karşısında kusur aramaktan başka?
Uçak Tayvan'a inmişBir pelosinin uçagını takip ediyorum bir de bu konuyu absfgajhgffa
Ben kendini geçtim çocuğa kahroluyorumBende sabah çok konuştum hicbisey değişmemişo bizi hastanelik edecek belli
Hayır soruda soruyoruz ona da cevap vermiyor , annesi filan yok mu yani gerçekten üzüldüm haline hasta olduğu belli ne diyorsak dinlemiyor resmen kapatmış kendini yaşıda çok genç. Eşiyle aynı evde olduğunu bile düşünmüyorum biz bile buradan yatışlık olduğunu anladık insanlar hiç mi anlamamis yanında olanlar .Ben kendini geçtim çocuğa kahroluyorum
Şuan tek hedefe kitlenmiş..Gözleri...Etrafındakilerde çok normal değil bence.Biz burdan anladık kadının ruhen bitik olduğunu onlar görmüyor mu?Hayır soruda soruyoruz ona da cevap vermiyor , annesi filan yok mu yani gerçekten üzüldüm haline hasta olduğu belli ne diyorsak dinlemiyor resmen kapatmış kendini yaşıda çok genç. Eşiyle aynı evde olduğunu bile düşünmüyorum
Bende ilkkez böyle bir üye görüyorum troll olduğunuda düşünmüyorum belli ki hasta ve kimse anlamıyor ya da milleti canından bezdirmis, eşi ne durumda acabaŞuan tek hedefe kitlenmiş..Gözleri...Etrafındakilerde çok normal değil bence.Biz burdan anladık kadının ruhen bitik olduğunu onlar görmüyor mu?
Eşiyle boşanmadan dönmüşler sanırım.Eski konusunda vardı..Bende ilkkez böyle bir üye görüyorum troll olduğunuda düşünmüyorum belli ki hasta ve kimse anlamıyor ya da milleti canından bezdirmis, eşi ne durumda acaba
Cocuguma bakiyorum merak etmeyin patates yemegi ve pilav
Çocuğa da patates arası pilav yediriyor zaten, gözlere yoğunlaşmaktan yemek çeşidi aramaya sıra gelmiyor tabi.Aman yine gözünüze ve kendinize dalıp çocuğa fitili vajinal yoldan vermeyin de, yine acillik olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?