- 28 Nisan 2022
- 1.343
- 3.792
- 83
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Tövbeyarabbelalemin... Bir de taksan kim bilir neler olacak... İyi bu takmamış halinse...Ben takmiyorum insaallah allah ayni seyle sinamaz dalga gecenleri....
Psikatriyenin acili varmiki? Varsa gidicemHer branşın acili var alamadım çok kötüyüm diyin yardımcı olurlar zaten sizi dinledikleri zaman. Durumunuz ciddi çünkü.
Ben takmiyorum derken dalga gecenleri takmiyorum demek istedimTövbeyarabbelalemin... Bir de taksan kim bilir neler olacak... İyi bu takmamış halinse...
Psikatriyenin acili varmiki? Varsa gidicem
Tamamdir tesekkurler. Yatista istiyorum ama etrafimdakiler izin vermiyoVar evet. Ama yine ilaçları alıp "iyi gelmiyomuş o yüzden içmicem" diyip bırakmayın ama
Tesekkur ederim yazanlar yardim etmek isteyenler icin.Bende yazdım bir dünya şey aynen devam ediyor
O yüzden ters doğru prk fayda etmiyor
Okuyunca dalga gibi Oluyor
Zaten takıntılı daha sıkıntı etmesin cidden artık korkuyorum kendisinden sürekli gözünün resmini çekip yolluyor
Itü değil durumu hiç mi ailesi yakını eşi dostu yok anlamadım inan ki
Tamamdir tesekkurler. Yatista istiyorum ama etrafimdakiler izin vermiyo
Tamam kullanacagim sağolun. Bu gidişle herşey daha kotu oluyorAllah Allah siz neden etraftakileri niye dinliyosunuz acaba?
Bir ilaç kullanında ilk sonra o da fayda etmezse onları dinlemeyin gidin yatın
Ayol benim zaten çocuğum yokAy anlatma Allah aşkına iki gün sonra kızımda şu mu bu mu var diye konu açacak sübyana yazık ya!
M meredithgrey
Ne biliyim hassasım diye kimi etiketlediğimi bilememişim valla konu çocuk oluncaAyol benim zaten çocuğum yok
En az 2-3 kişi attı sizce ikna olmuş mudur?Bence hepimiz gözlerimizin fotoğrafını çekip atalım, sen de bak gör herkesin her şeyi eşit değil.
Göz kuruluğumda var ve sag gözüm daha damarli sulu duruyorBence hepimiz gözlerimizin fotoğrafını çekip atalım, sen de bak gör herkesin her şeyi eşit değil.
Öyle bi anlattınız ki kuruluktan gözünüz kanlı gibi damarlı sandım ya. Gayet normal gözünüz
öyle durmuyor , bidaha bir şey demeyeceğim, söyleyeceklerim bu kadar.Göz kuruluğumda var ve sag gözüm daha damarli sulu duruyor
Sence simdi nasil cok damarli degilmuöyle durmuyor , bidaha bir şey demeyeceğim, söyleyeceklerim bu kadar.
Ya seninki birazda inata binmiş ,inanmamak için direniyorsun .Illa biri gelsin de tamam haklisin gözlerin farkli glrünüyor demesini istiyorsun.Gitsemde birsey degizmes sanmiyorum. Ben gozlerimi farkli goruyorum. Bunun tedaviside yok öyle gozlerim farkli duruyor maales3f
Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun Allah hidayet versinEki Görüntüle 3106281
Göz kapaklarim farkli gecende bunu anlatmaya calistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?