Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar doktora gidin diyor neden dinlememekte ısrar ediyorsunuz? 500 defa konu açtınız aynı yanıtı almaktan sıkılmadınız mı. Demek ki insanların bir bildiği var.
Psikatriyede gittim psikoloğada gittim. Ama ben aynaya baktikca farki goruyorum ve uzuluyorum. Ama etrafimdakilere soruyorum fark yok diyolar ayni diyolar gözlerin. Göz doktoruna sordum oda minimal fark diyor gözünde. hicbiyerimiz eşit degil dedi. Gözlerin beyaz diyor ama ben inanmiyorum cünkü aynada göruyorum. Göz kurulugundan sabahlari zor aciyorum gözümu kuruluk var gözumde bu dogru

Farklilik olsa ne olur kimse size bakmiyor kimse size uzulmuyor insanlarin gozu sizin uzerinizde degil sizin psikolojiniz bozuk oldugu icin takinti yapiyosunuz. Psikologa gitmek cok zor degil ya doktorun dedigine inanmamak zaten bariz rahatsizlik gostergesi

Ya insanlarin ne dertleri var goz kurulugu nedir yani ya bir yeriniz eksik olsaydi gozler esit degilmis allahim cildiricam normal degilsiniz gidin psikolojik tedavi olun

Tekrar gidin psikiyatri bölümüne ilaç dozunuz yeniden ayarlansın.

Psikoloğa gidin diyen insanlara cevap olarak gözlerinizi atmanız...

Hanımefendi gayet normal olan vücudunuza takma sebebiniz psikolojik, aynaya bakınca ben farklı görüyorum deme sebebiniz psikolojik, tavsiyeleri görmeme takıntılarla boğuşma sebebiniz psikolojik. Siz psikoloğa gitmedikçe ömür boyu o gözler size farklı görünecek zaten.

Baktinmi resimlere acaba? Normalmi sence? Gözüme bu kadar neden taktim bilmiyorum kurtulamiyorum bu durumdan ne yazikki

Sizin bi tanidignizin telefonu falan varsa onuda atinda sizi kolunuzdan tutup bakirkoye falan yatirmaarini soyleyelim cocugunuzda varmis ona da ayri uzuldum fark falan yok siz rahatsizsiniz hemde agir rahatszi
Ben neden goruyorum peki fark???

Ben neden goruyorum peki fark???
Yuz kere yazildida anlamiyosun takinti yapmissin hastasin depresyondasin yada baska bisey neden taktigini neden fark gordugunu sna iyi bir psikeatrist soyler ayrica farkli olsa ne olur basmiyo kafaniz galiba

Baktinmi resimlere acaba? Normalmi sence? Gözüme bu kadar neden taktim bilmiyorum kurtulamiyorum bu durumdan ne yazikki
Ben söyledim neden taktığınızı. Bakmadım gözlerinize çünkü bir gözüm daha damarlı, daha sulu diye bir şey olamaz. Normal hiçkimse oturup da gözlerinin damarlarını böyle incelemez. Ömür boyu bir oranızı bir buranızı inceleyip mutsuz olmak istiyorsanız bizim elimizden bir şey gelmez

Olamazmi diyosun öyle birsey? Bi baksan resime ne drmek istedigimi anlarsın

Arkadaş psikolojik vaka olduğunu, sorunun kafasının içinde olduğunu kabul etmiyor. O yüzden biz ne desek boş. İnşallah çevresindeki bir yakını fark eder de duruma el atar. He onları da dinler mi bilmiyorum.

Ama bence bizim burda yapabileceğimiz en iyi şey arkadaşın konularına cevap yazmamak. Kadın psikiyatra git yazanlara göz fotusu atarak cevap veriyor. İkna etmemiz mümkün gibi durmuyor

Ya inan gözlerimin ayni gözükdüğunü bilsem psikolojim düzelecek. Cok mutlu olucam

Ya inan gözlerimin ayni gözükdüğunü bilsem psikolojim düzelecek. Cok mutlu olucam
Yok canım düzelmez. Geçen de ağzım yamuk mu diye ağzının fotosunu attın. takıcak yeni bir şey mutlaka bulursun. Çünkü ruhsal olarak hastasın ki bu gayet normal bir şey. Anormal olan hastalığını kabullenmemen ve tedavi olmaman

Evet dudagimda yan geliyor bana cünku aynada öyle goruyorum. Sencede yan degilmi veya gozlerim farkli durmuyormu? Lutfen cevap verirsen cok mutlu olucam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…