ne kadar şanslı bir bebeğin var:)Merhabalar.
Birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim. İlk an özellikle çok sevindim çok da şaşırdım tabii.
Ama şimdi hissizim resmen. İçimde bir can var ve hiçbir şey farklı değil. Eşimden başka kimseye de söylemedim daha. İçimden kimseye anlatmak da gelmiyor. Niye böyle oldu ki? Böyle hisseden oldu mu hiç? Değişecek mi bu durum?
Pek hissiz gormedim siizi tokatli fistik burhan imza bile yapmissinizMerhabalar.
Birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim. İlk an özellikle çok sevindim çok da şaşırdım tabii.
Ama şimdi hissizim resmen. İçimde bir can var ve hiçbir şey farklı değil. Eşimden başka kimseye de söylemedim daha. İçimden kimseye anlatmak da gelmiyor. Niye böyle oldu ki? Böyle hisseden oldu mu hiç? Değişecek mi bu durum?
Neden kine kadar şanslı bir bebeğin var:)
Planliydi. İlk gün yaptım imzayı heyecanla. Şimdi niye dingil gibi davranıyorum bilmiyorum.Pek hissiz gormedim siizi tokatli fistik burhan imza bile yapmissinizşoktasiniz herhalde planli miydi plansizmiydi saglikla kucagina alin insallah
şaka yaptım, şaka...bende öyle bir durum hiç olmadı..herkeste değişik demekki...Neden ki
Teşekkür ederim. Öyle olur değil mi ya?Tebrik ederim. Allah hayırlı mübarek etsin. Zamanla alışırsın merak etme. Şu an tam.idrak edemiyorsun o kadar.
Cok şirinPlanliydi. İlk gün yaptım imzayı heyecanla. Şimdi niye dingil gibi davranıyorum bilmiyorum.
Çok teşekkür ederimCok şirininsallah sagikla alin kucaginiza❤
Çok normal aslında. Teste pozitif çıkıyor veya kanda ama sadece bir sonuç. Ama bulantilar başlasın gör sen o zaman" ben de burdayım "diyecek yaramaz.Teşekkür ederim. Öyle olur değil mi ya?
Netten baktım da haşhaş tanesi kadarmış. Nerede olduğunu bile tam kestiremiyorum.Çok normal aslında. Teste pozitif çıkıyor veya kanda ama sadece bir sonuç. Ama bulantilar başlasın gör sen o zaman" ben de burdayım "diyecek yaramaz.
İşte ben tam da yapı meselesi olduğunu bildigimden şaşırıyorum kendime. Ben dünyanın en anaç insanlarindan biriyim. Hormonlar mi yapıyor acaba? Gereksiz bir sinir de var çünkü.Valla açıkçası ben de öyleydim, belki hala öyleyim. Hiç bebeğine daha doğmadan günlükler tutan, eli karnında gezen, masallar okuyan annelerden olamadım.Doğunca, ona dokununca, iletişim kurdukça, her geçen gün daha fazla seveceğimi düşünüyorum. Yapı meselesi bence hiç dert etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?