Böyle hisseden var mı?

Kuf

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
7.313
19.530
448
Merhabalar.
Birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim. İlk an özellikle çok sevindim çok da şaşırdım tabii.
Ama şimdi hissizim resmen. İçimde bir can var ve hiçbir şey farklı değil. Eşimden başka kimseye de söylemedim daha. İçimden kimseye anlatmak da gelmiyor. Niye böyle oldu ki? Böyle hisseden oldu mu hiç? Değişecek mi bu durum?

ne kadar şanslı bir bebeğin var:)

Pek hissiz gormedim siizi tokatli fistik burhan imza bile yapmissiniz şoktasiniz herhalde planli miydi plansizmiydi saglikla kucagina alin insallah

Tebrik ederim. Allah hayırlı mübarek etsin. Zamanla alışırsın merak etme. Şu an tam.idrak edemiyorsun o kadar.

Pek hissiz gormedim siizi tokatli fistik burhan imza bile yapmissiniz şoktasiniz herhalde planli miydi plansizmiydi saglikla kucagina alin insallah
Planliydi. İlk gün yaptım imzayı heyecanla. Şimdi niye dingil gibi davranıyorum bilmiyorum.

Tebrik ederim. Allah hayırlı mübarek etsin. Zamanla alışırsın merak etme. Şu an tam.idrak edemiyorsun o kadar.
Teşekkür ederim. Öyle olur değil mi ya?

Çok normal aslında. Teste pozitif çıkıyor veya kanda ama sadece bir sonuç. Ama bulantilar başlasın gör sen o zaman" ben de burdayım "diyecek yaramaz.
Netten baktım da haşhaş tanesi kadarmış. Nerede olduğunu bile tam kestiremiyorum.

Valla açıkçası ben de öyleydim, belki hala öyleyim. Hiç bebeğine daha doğmadan günlükler tutan, eli karnında gezen, masallar okuyan annelerden olamadım. Doğunca, ona dokununca, iletişim kurdukça, her geçen gün daha fazla seveceğimi düşünüyorum. Yapı meselesi bence hiç dert etmeyin.

İşte ben tam da yapı meselesi olduğunu bildigimden şaşırıyorum kendime. Ben dünyanın en anaç insanlarindan biriyim. Hormonlar mi yapıyor acaba? Gereksiz bir sinir de var çünkü.

Hayırlı olsun ,Daha çok küçük biraz büyüsün hormonlar değişir unutturmaz kendini :)
Bekleyin biraz daha büyüsün haber verirsiniz .

Ben de hareketlerini tekmelerini hissedene kadar tamamen hissizdim.
Benim için ultrasonda gördüğüm hatta tam olarak ne olduğunu algilayamadigim birşeydi.
Hareketleri tekmeleri başladığında daha farklı hissedeceksiniz bence.

Hamilelik bana herhangi değişik bir his vermedi aslında genel olarak. Sadece biraz daha uysal, sakin oldugumu söylemişti herkes neden bilmem.

Fazla romantizm pompalayan romantik hamislerden etkilenmeyin, hissiz olmanız çok dogal bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…