Böyle insanla konuşmaya devam eder misiniz?

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.399
5.205
148
Benim sürekli konuştuğum bir arkadaşım var. Ben sosyal medyada hoşuma giden şeyleri hikaye olarak paylaşıyorum.Bu kızda bugün dediki bişeyde paylaşma insanlar seni merak ettin dedi. Neyse ben de cevap verdim. O da çokta umrumdasın dedi.Bende sinirlendim cevap atmadım. Hikayelerimi ona gizledim ve kısıtladım. Aradıgında falan sizce cevap vereyim mi?

Benim sürekli konuştuğum bir arkadaşım var. Ben sosyal medyada hoşuma giden şeyleri hikaye olarak paylaşıyorum.Bu kızda bugün dediki bişeyde paylaşma insanlar seni merak ettin dedi. Neyse ben de cevap verdim. O da çokta umrumdasın dedi.Bende sinirlendim cevap atmadım. Hikayelerimi ona gizledim ve kısıtladım. Aradıgında falan sizce cevap vereyim mi?
Siz ve arkadaşınız kaç yaşındasınız ?meraktan

Ne dediniz de cokta umrumdasın dedi ki ?

Bir şeyi merak ediyorum canınız çok mu sıkılıyor. Hep sizin konularınıza denk geliyorum. Bu konunun da elle tutulur bi yanı yok
Aslında sıkılmıyor. Bu kızla sürekli konusurduk. Böyle tavır sergıleyınce bende engelledım. Acaba engellemekle hatamı yaptım. Ondan sordum

Tam hatırlamıyorum da. Sanırım hoşuma gidenleri paylaşıyorum, hikayelerime bakma gibi bişey dedim
Çok derdini veya güncel sıkıntılarınızı paylaşan/anlatan birisiniz galiba. Genelde bu şekilde hareket etmek negatif enerji verir etrafa. Paylaşımları da görünce arkadaşınız bunalmış olsa gerek.

Çok derdini veya güncel sıkıntılarınızı paylaşan/anlatan birisiniz galiba. Genelde bu şekilde hareket etmek negatif enerji verir etrafa. Paylaşımları da görünce arkadaşınız bunalmış olsa gerek.
Dertle alakalı degıl de gündemle ılgılı seylerı paylasırım mesela. Kendımle ılgılı pek atmıyorum. Mesela bunu atmıstım bugün. Günde maksimum 2 3tane atıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210912_003547_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20210912_003547_com.instagram.android.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 72
Instagram hikayelerini çok takip etmem, kardeşim şunu paylaşmıştım der ve aynı şeyi ona söylerim.. Kardeşim fotoğraf çekmeyi çok seviyor ama abartı derecesinde bir yerde fotoğrafı 40 pozla çeker ben de ona kızdığımda tabi bu şekilde söylenirim.. İkiniz de abartmışsınız. Madem birbirinizin kaldıramayacağı sözler kadar samimi değilsiniz arkadaş da değilsiniz bence..

Back
X