Böyle insanlar olmaz olsun..!

bebisimsanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
650
0
0
İstanbul
Kızlar bu seferki problemim akrabalarımla ilgili.. Kişisel bir durumum söz konusu değil.. Olayı anlatıyorum:
Sanem'in durumunu biliyorsunuz hasta dendi ama sonradan testleri temız çıktı, ama hala yürümeye falan geçmedi biliyorsunuz.. Neyse işte benım bu akıllı babamda (!) gidip sanemın test sonuçları açıklanmadan önce durumu dayımlara, anneannemlere söylemişti.. Ama anneannemler hariç sağolsun dayımlar bizi bu zor günlerimizde bırakın evımıze gelmeyi, bir telefonla arayıp geçmiş olsun demediler bile.. evlerimizin arası 15 dk.. sonra anneannemler dün dayımlara oturmaya gitmişler konu sanem'den acılmış, demişlerki '' biz zaten o çocuğun sorunlu oldugunu biliyorduk, ama annesi tersler diye söylemedik, o çocugun durumu belli'' diye kardeşımın arkasından konuşuyorlarmış.. Benım annem kendını intihar edecek duruma gelmiş, bu kendılerını akıllı sanan mahluklar ise hala bizleri üzmenın ,kardeşıme zorla hasta muamelesi yapmanın derdinde.. Yahu insan birkezmi gelmez , teselli edeceklerıne, derdımıze ortak olacaklarına gelıpte kardeşıme hasta muamelesi yapıyorlar.. Allah görüyorya , annem babam hepımızın derdi kendıne yeter birde bu insanlarla ugrasıyoruz.. Annem çöktü ya.. Kadının derdi kendıne yeter bide bunlarla ugrasıyoruz!!!

Kızlar gerçektende böyle insanlara dıyecek laf bulamıyorum.. Hepsını Allah'a emanet edıyorum.. Kımse hiçbirşeye inanmak zorunda değil, bizde kimseye birşeye inandırmanın çabasında değiliz.. Onlar kardeşıme hasta muamelesi yapıyorlar dıye benım kardeşım hasta olmuyor zaten, değilde... Ama arkamızdan konuşuyorlar, dedikodumuzu yapıyorlar.. Artık annemın dayanacak gücü kalmadı, neler çektiğimizi Allah biliyor, kardeşımın elınden tutp gezdirdiğimiz günleri bize nasip etsin, o zaman göreceğim onları.. ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN !!!

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.. seni anlayabiliyorum. çünkü benimde akrabalarımın böyle davrandıkları oluyor.. ama sakın üzülme ya da onlara kin ve nefret besleme Allah herkesin kalbini biliyor. sabırlı ol annene kardeşine destek çık. o akrabaların öyle konuştugu zaman biraz sert çık bak o zaman konuşabiliyorlarmı. kardeşinin de öyle ortamlarda olmasına izin verme. Allaha güvenin herşeyde bir hayır vardır mutlaka.

haklısın canım yorumun için teşekkürler.. zaten 1 aydır yüzlerını göremıyoruz , anca arkamızdan dedıkodumuzu yaparlar.. zaten kuzenıme (dayımın kızına söyledim) isteyen istediğine inansın herkes yorumunu kendıne saklasın dıye.. Kardeşımın sonuna kadar yanındayım ama bu insanlar moral bozmaktan başka hiçbir işe yaramıyorlar..

rica ederim ne demek. bi an okuyunca kendimi senin yerine koydum.. sen güçlü ol hiç takma. herkes konusur. ama bunlar boş konusuyo. dilerim herşey yoluna girer..

rica ederim ne demek. bi an okuyunca kendimi senin yerine koydum.. sen güçlü ol hiç takma. herkes konusur. ama bunlar boş konusuyo. dilerim herşey yoluna girer..

zaten bizim akrabalarımızın hepsı aynı, kötü kalpli.. biz her zaman iyi olduk, onlar etti biz etmedik, köyden anneannemler geldi oğlu oturdu benım babam işten geldiği gibi eşyasına evine kadar aldı.. hiçbi zaman kımseye bir kötülüğümüz olmadı..Allah böylelerine vicdan versın!!!

işte bu canım.'' Allah böylelerine vicdan versın!!!'' de ve onları hiç umursamadan Allaha havale et. en hayırlısı budur..

bebiş, boş ver canım be, bak kendin de söylemişsin, Allah görüyor...

Ne derdinize ortak oluyor ne yardımcı oluyor üstüne bir de olumsuz söz ve davranışlarıyla morallerinizi bozuyorlarsa hiçbiriyle muhatap olmayın

Annen o kadar şanslı ki senin gibi bir evladı olduğu için , inşallah tez günde de kardeşinin koşup oynadığı günleri göreceksiniz. Öpüyorum seni.

Ne derdinize ortak oluyor ne yardımcı oluyor üstüne bir de olumsuz söz ve davranışlarıyla morallerinizi bozuyorlarsa hiçbiriyle muhatap olmayın

aynen canım .. allaha yakın bize uzak olsunlar.. biz eğer onun çocuguna böyle birşey olsaydı (allah düşmanıma göstermesin) biz neler yapardık. Ama onlar ufacık bebekte bile bir kusur arayacak kadar basit ve karaktersizler!! ben bile bu yaşımda böyle düşünüyorum onlar utansın artık .. Allaha haval edıyorum..

Annen o kadar şanslı ki senin gibi bir evladı olduğu için , inşallah tez günde de kardeşinin koşup oynadığı günleri göreceksiniz. Öpüyorum seni.

sağol canım, annem asıl Sanem gibi bir bebeğe sahip oldugu için şanslı.. Ben birşey yapmıyorum , yapmam gerekenı yapıyorum. Sanem benım hayatımın en değerli varlığı ve gidip 3 kuruşluk insanların ağzına sakız etmem onu !!! onlar kim ki ya ? hani desem bilgili falanda degiller.. Neyse susuyorum bende seni öpüyorum canım teşekkürler ilgin ve yorumun için.

Kayınvalidemin bir lafı vardı o geldi şimdi aklıma..akraBAmı akrep akrep derdi...çokta doğru bazen kapı komşun yedi kat yabancı emminden daayından daha yakın oluyor insana..

Güzelim herzaman annenin yanında ol..onun durumu hepinizinkinden daha zor..hem annesi hem kardeşleri dışlamış..ne kadar acı bir durum bu biliyormusun..bir taraftanda canı ciğeri rahatsız..annenin durumu cidden çok zor..depresyona bile girmiş olabilir..babana söyle arada sırada anneni alsın dışarı çıksanlar çay çorba içsinler dolaşsınlar..güzel şeylerden bahsedin evde.bu tarz şeylerin muhabbetini bile yapmayın..çok üzüldüm annene nedense..

Son düzenleme:

evet zaten çok morali bozuk ama annem çok güçlü bir kadın bu kadar kötü insana tek başına mücadele verıyor. Biz sadece susuyoruz susmak anlayana en büyük cevap nede olsa..

evet zaten çok morali bozuk ama annem çok güçlü bir kadın bu kadar kötü insana tek başına mücadele verıyor. Biz sadece susuyoruz susmak anlayana en büyük cevap nede olsa..

en doğrusunu yapıyorsunuz..onların ayarına düşmeyin..bir anne nasıl kızına bunları yapar..torunu için geçmiş olsun bile demez en basiti..

üveylik filanmı var

en doğrusunu yapıyorsunuz..onların ayarına düşmeyin..bir anne nasıl kızına bunları yapar..torunu için geçmiş olsun bile demez en basiti..

üveylik filanmı var

canım zaten dışlayan anneannem değil dayımlar, üveylik falan yok. Ama üvey gibiler.. Kendı kendılerıne kardeşıme hasta muamelesi yapıyorlar, akıllarınca kendılerını bilgili sanıyorlar.. ''Biz zaten biliyorduk'' falan filan.. O test sonucunu gözlerıne sokcam zaten ama yine büyüklük bizde kalsın çok zor günler geçiriyoruz annem bu zor günlerinde abisinden kardeşınden yardım beklerken hepsı sırtlarını dönüyor .. birde utanmadan kardeşıme hasta dıyorlar.. Yazık yani..

Boş ver canım üzülmeye degmez aynı sorunlar bizdede vardı benim annem ameliyat oldu sağlık sorunları yüzünden vucuda su döküldü yandı kaç ay evde yattı en büyük dayım ve en büyük amcam geçmiş olsuna gelmeyi bırak telefon bile açmadılar neymiş annem en küçükleriymiş annemin gitmesi gerekmiş onlara böyle dedi hasta kadın onların evine gitcek ziyarete ben ameliyat oldum diye komşularımız sagolsun hiç bizi yanlız bırakmadılar o bize yardım eden komşularımız onların tırnagı bile olamaz

yuh yaa... ya bunlar mı normal yoksa biz mi anormaliz? kardeşlık nedır sevgı nedir bilmeyen insanlar asıl bunlardan medet umanda kabahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…