Bildiğiniz tıbbi bir yol var mı pekiBazı şeyler genetik çok uzayacağını düşünmüyorum maalesef ama normalde 20 ye kadar uzuyor insanlar bi 5cm daha uzarsın belki
Boy uzatma ameliyatları var ama hem çok ağrılı meşakkatli hem de çok kısa olanlara yapıliyor sadece diye biliyorumBildiğiniz tıbbi bir yol var mı peki
Evet , çok erken oldumÇok erken regl olmuşsun gibi geldi.
Ya da ben çok geç regl oldum, bilmiyorum
Her neyse. Ama regl olunca uzamadığını bende duymuştum, doğru sanırım. 170'e yakın boyum var, regl olmaya başladığımdan beri en fazla 2 cm uzadım. Arkadaşlarım da öyle.
Çok zor , araştırdım daBoy uzatma ameliyatları var ama hem çok ağrılı meşakkatli hem de çok kısa olanlara yapıliyor sadece diye biliyorum
Kendimi seviyorum aslında , aylardır hiç takmıyordum . Ama artık kendime uygun kıyafet bulamayınca böyle takmaya başladımkendini sevmeyi denesen ? bak ben uzun boyluyum , birde üzerine kiloluyum :) baktiginda kapi gibi hatun dedirtiyorumminyon olmanin bir sürü avantaji var , insanlarin ne dedigine bakma , esekliklerine ver, sen eminim bu boyla da sevdigin bir sürü sey yapabilir hayattan keyif alirsin :)
Bakacağım teşekkür ederim♡Ibrahim saracoglunun kürlerini araştır canım. Boy uzatma kürü var. Ben denemedim zira öğrendiğimde 20 yaşındaydım. 18 yaşına kadar kullanılıyor diye biliyorum.
Aslında uzun olmak gibi bir beklentim yok , ortalamaya biraz yakın olsam diyorum . En azından 155 157 falanBende regl olduktan sonra boy daha uzamaz diye biliyorum anne babanın boyu ortada canım çok beklentiye girme bence onlar uzun değil ki sende uzun olasın kabullen.
Minyonluk iyidir takmaAslında uzun olmak gibi bir beklentim yok , ortalamaya biraz yakın olsam diyorum . En azından 155 157 falan
Haklısınız , ama çok üstüme geliyorlar dayanamıyorumAynı senaryoyu yaşayan biri olarak Ben de 12 yaşında regl olmaya başladım. 155 civarıydı boyum. annem babam 165 ti. Lisede pilates yaptım 3 cm kadar uzadım.
Omurga esneten açan hareketleri yap mutlaka hem duruşun düzer hem de omurgan açılır uzarsın. 3-6 cm arası uzama şansın var pilatesle.
Ama boyunu da takma kafana. Ben milyonluktan çok mutluyum açıkcası hiç rahatsız değilim. Aldığım pantolonların yarısını kestirsem de seviyorumelim ayağım küçüklüğünü seviyorum. Yaşın gereği çevrendekiler biraz acımasız olabilir. Kiiimseyi takma kafana. Senin bundan rahatsız olduğunu görenler daha çok uğraşır kendinle barışık olursan kimsecikler laf söyleyemez sana
Güzel de 150 de iyi değil be ablacım en azından 155Minyonluk iyidir takmaküçük gösterirsin fena mı
Haklısınız , ama çok üstüme geliyorlar dayanamıyorumpilates deneyeceğim çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?