Böyle Kalır Mıyım

Çok erken regl olmuşsun gibi geldi.
Ya da ben çok geç regl oldum, bilmiyorum
Her neyse. Ama regl olunca uzamadığını bende duymuştum, doğru sanırım. 170'e yakın boyum var, regl olmaya başladığımdan beri en fazla 2 cm uzadım. Arkadaşlarım da öyle.

kendini sevmeyi denesen ? bak ben uzun boyluyum , birde üzerine kiloluyum :) baktiginda kapi gibi hatun dedirtiyorum minyon olmanin bir sürü avantaji var , insanlarin ne dedigine bakma , esekliklerine ver, sen eminim bu boyla da sevdigin bir sürü sey yapabilir hayattan keyif alirsin :)

Evet , çok erken oldum sanırım böyle kalacağım ..

Ben 16 yasindayke banada kisa diyorlardi 20 ye kadar 3 yada 5 santim daha uzadi bence kendine dert etme cok kilo alma boy kısalığı daha baskin olmasin.uzun topuk var bayanlar için sağlıktan önemlisi yok.simdiden dert edinme bunu.stres sıkıntı daha çok çökertir.

Aynı senaryoyu yaşayan biri olarak Ben de 12 yaşında regl olmaya başladım. 155 civarıydı boyum. annem babam 165 ti. Lisede pilates yaptım 3 cm kadar uzadım.
Omurga esneten açan hareketleri yap mutlaka hem duruşun düzer hem de omurgan açılır uzarsın. 3-6 cm arası uzama şansın var pilatesle.

Ama boyunu da takma kafana. Ben milyonluktan çok mutluyum açıkcası hiç rahatsız değilim. Aldığım pantolonların yarısını kestirsem de seviyorum elim ayağım küçüklüğünü seviyorum. Yaşın gereği çevrendekiler biraz acımasız olabilir. Kiiimseyi takma kafana. Senin bundan rahatsız olduğunu görenler daha çok uğraşır kendinle barışık olursan kimsecikler laf söyleyemez sana

Kendimi seviyorum aslında , aylardır hiç takmıyordum . Ama artık kendime uygun kıyafet bulamayınca böyle takmaya başladım

Bende regl olduktan sonra boy daha uzamaz diye biliyorum anne babanın boyu ortada canım çok beklentiye girme bence onlar uzun değil ki sende uzun olasın kabullen.

Bende regl olduktan sonra boy daha uzamaz diye biliyorum anne babanın boyu ortada canım çok beklentiye girme bence onlar uzun değil ki sende uzun olasın kabullen.
Aslında uzun olmak gibi bir beklentim yok , ortalamaya biraz yakın olsam diyorum . En azından 155 157 falan

Aslında boyu daha minnak olan kadınlar bana hep daha genç gözüküyor gibi gelmiştir özellikle ilerki yaşlarda Takma kafana uzarsan uzarsın uzamazsan da böyle de çok güzelsin eminim.Bize dayatılan güzellik anlayışına karşıyım ben herkes uzun olacak herkes zayıf olacak herkes badem göz herkes bilmem ne elmacık hokka burun olacak diye bir kaide yok. Güzellik bir bütündür estetiktir kişiden kişiye değişir de. Sosyal mecralarda özellikle herkes aynı tip olmaya başladı ve bu midemi bulandırıyor artık. Mesela bazen de farklılıklar kusurlar güzeldir. Boyun da bunun bir örneği olabilir değil mi?
Bence sen de kendini iyi hissettiğin gibi giyin değiştirebileceğin şeylere odaklan. Güzelliğe de (biliyoeum senin yaşında ne kadar zor olsa da) çok kafayı takmamaya çalış. Uğraşılmamış doğal umursamaz duruşlu güzellik en çekici olan hatta bence.
Çok banel gelecek ama derslerine odaklan. Geri gelmeyecek çok güzel yaşlardasın. Sevgilden çok arkadaşlarına arkadaşlıklara değer ver. Yıllar sonra kimsenin elinde ex sevgilileri kalmıyor çünkü ama o yaşlarda başlayan arkadaşlıkların değeri çokçok daha fazla oluyor kendine çok iyi bak

Haklısınız , ama çok üstüme geliyorlar dayanamıyorum pilates deneyeceğim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…