Aslında kendimle çok bi problemim yok da kıyafet ve çevre sinirimi bozuyorher şey eninde sonunda genetiğine bağlı.Daha çocuksun bir doktora git danış bu kadar takıyorsan.Ama önce kendini olduğun gibi kabullenip sevmeyi öğren.Ben de 1.58'im.Regl olduktan sonra uzadım da.Kısa kalırsan da kalırsın, yetişkin olduktan sonra bunun önemli olmadığını fark edeceksin.uzunlara da sırık diyorlar deve diyorlar böyle kız mı olur diyorlar.hayatında her zaman birileri mutlaka bir şeyine takacak laf edecek.Sen kendinle barışık olursan bir sorunun olmaz.
o kas oranı dedıgınız sey vucudun dıstan bakınca gorunen seklı degıl kas oranına oyle bakılmaz :) kas gelısımını de uzmanlar anlar sız plates veya basketbol tarzı spora yonelıp proteın agırlıklı beslenıp buna yonelık vıtamın alırsanız kasların dik ve dogru sekıllenmesınden 2 cm daha farkedersınızBir sitede kasların gelişimi tam olarak gerçekleşmişse esnemez diye okumuştum . Vücudum oldukça kaslı . Bacaklarım özellikle . Esner mi ki
Bak meselâ eşofman bile giyemiyorum . Lanet olası markalar artık paçaları lastikli yapıyor ve hiçbir zaman bana uymuyor onlar . Pantolonlar da öyle . Diktirme imkânım yok kibende su aralar kendime uygun kiyafet bulamiyorumama sonucta ciplakta gezmiyoruz demi ? hem yokluk insanin yaraticilik gücünü gelistirir. begendigin kiyafetleri kendi ölcülerine hazirlatirken bazi eklemeler filan yapar ortaya bambaska kiyafetler cikarabilirsin
Teşekkür ederim :)))o kas oranı dedıgınız sey vucudun dıstan bakınca gorunen seklı degıl kas oranına oyle bakılmaz :) kas gelısımını de uzmanlar anlar sız plates veya basketbol tarzı spora yonelıp proteın agırlıklı beslenıp buna yonelık vıtamın alırsanız kasların dik ve dogru sekıllenmesınden 2 cm daha farkedersınız
Haklısınız , yorumunuz için teşekkür ederimBen 16 yasindayke banada kisa diyorlardi 20 ye kadar 3 yada 5 santim daha uzadi bence kendine dert etme cok kilo alma boy kısalığı daha baskin olmasin.uzun topuk var bayanlar için sağlıktan önemlisi yok.simdiden dert edinme bunu.stres sıkıntı daha çok çökertir.
esofman giyme o zaman sende :) cok güzel taytlar var farkli spor markalarinin . ben cok yakistiriyorum onlari minyon tiplere :) o kadar gencsin ki bu kaygilara düsmek icin , su anin tadini cikarman daha önemli.Bak meselâ eşofman bile giyemiyorum . Lanet olası markalar artık paçaları lastikli yapıyor ve hiçbir zaman bana uymuyor onlar . Pantolonlar da öyle . Diktirme imkânım yok ki
Ailem tayt giymeme izin vermiyor ablacım . Biraz takıntılıyım ben çok takarım böyle şeyleriesofman giyme o zaman sende :) cok güzel taytlar var farkli spor markalarinin . ben cok yakistiriyorum onlari minyon tiplere :) o kadar gencsin ki bu kaygilara düsmek icin , su anin tadini cikarman daha önemli.
İlk regl olduğumda gitmiştim , normal demişti . Uzamayla ilgili bir şey söylemedi
Bilgi edinebileceğim bir yer olduğu için buraya yazıyorum . Lütfen fikirlerinizi belirtin ablalarım
Ben 15 yaşında bir kız çocuğuyum . İlk reglimi 5 sene önce gördüm ve bugüne kadar devam etti böyle . Regl olduktan sonra çok boy uzaması olmaz diyorlar , benim boyum 150 kaldı . Herkes artik küçük diye sesleniyor . Ve canımı çok sıkıyor bu konu. Pantolonlar alıyorum paçaları desenli ya da şekilli boyları olmuyor iade ediyorum . Elbiselerin boyları cabası... Arkadaşlarım da hep uzun . Yanlarında kötü hissediyorum kendimi . Genime gelecek olursak baba tarafıma benziyorum ve babaannem, halam , amcalarım hep kısa . Babam 164 annem 167 . Ama ben 3 yıldır 150'yim . Bunun bi yolu var mı ? Spor da yapıyorum süt de tüketiyorum ama hiç uzamıyorum . Tıbbi bir yolu var mı uzamamın ?
Bilgi edinebileceğim bir yer olduğu için buraya yazıyorum . Lütfen fikirlerinizi belirtin ablalarım
Ben 15 yaşında bir kız çocuğuyum . İlk reglimi 5 sene önce gördüm ve bugüne kadar devam etti böyle . Regl olduktan sonra çok boy uzaması olmaz diyorlar , benim boyum 150 kaldı . Herkes artik küçük diye sesleniyor . Ve canımı çok sıkıyor bu konu. Pantolonlar alıyorum paçaları desenli ya da şekilli boyları olmuyor iade ediyorum . Elbiselerin boyları cabası... Arkadaşlarım da hep uzun . Yanlarında kötü hissediyorum kendimi . Genime gelecek olursak baba tarafıma benziyorum ve babaannem, halam , amcalarım hep kısa . Babam 164 annem 167 . Ama ben 3 yıldır 150'yim . Bunun bi yolu var mı ? Spor da yapıyorum süt de tüketiyorum ama hiç uzamıyorum . Tıbbi bir yolu var mı uzamamın ?
Umarık ben de uzarım , bırakmam sporu . Teşekkür ederim ❤Regl den sonra uzanılır tabiki 15 cm uzadı kızım o da kollarım çok uzun çok çirkinim diyip duruyor. Yani önemli olan boy değil içindeki yaşam sevgisi. Kimsenin gözüyle kendine bakma sporu da bırakma canım.
İleridir diye tahmin ediyorum da gideceğim bir doktora . Çevremdekiler pek iyi değil o ayrıBennce yeniden cocuk endokrinine gitmelisin, benim kizim da erken ergenlik tedavisi goruyor, amaclanan ilk sey nihai boyunun kisa kalmamamasi ve senin yasinda tedaviye gelen birsuru hasta görüyorum, sohbetler ediyoruz. Eger kemik yasi cok ileri degilse takviye aliyorlar.
Teşekkür ederimKadınlarda 20 yasına kadar az da olsa uzama devam ediyor diye biliyorum. Spor ya da ek çaba harcayarak uzayabilirsin.
Ortaokulda çok takmıyordum ama lisede herkes uzun ve insan kötü hissediyorCanım hayatta takılı kaldın sorunun bu olsun istedin topuklu giyer boyunu uzun gösterirsin bnde 156 yım arkadaşlarım kız kardeşim bile benden uzun buna çok düşünürsen takarsın daha fazla . Sen kendini sevmeye bak herkesin bi kusuru olur daha yaşın genç canım
Teşekkür ederim çok iyisinizBen regl olduğumda 163tüm, şimdi de 163üm. Bünyeye bağlı sanırım, hiiiç uzamadım ben. Tabi ben 14 yaşında regl oldum, bu da etkileyebilir. Umarım istediğin gibi birkaç cm daha uzarsın.Gerçi bende böyle minik kızlara bayılıyorum, çok tatlı çok sempatik oluyorsunuz vallahi.
Hiç umursama onlar sen giydin topuklu giyemezler düğününde konverse giyerler takma sen canım bnm eşim 170 ama sanki aynı boydayızOrtaokulda çok takmıyordum ama lisede herkes uzun ve insan kötü hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?