Böyle Kalır Mıyım

Aslında kendimle çok bi problemim yok da kıyafet ve çevre sinirimi bozuyor

Bir sitede kasların gelişimi tam olarak gerçekleşmişse esnemez diye okumuştum . Vücudum oldukça kaslı . Bacaklarım özellikle . Esner mi ki
o kas oranı dedıgınız sey vucudun dıstan bakınca gorunen seklı degıl kas oranına oyle bakılmaz :) kas gelısımını de uzmanlar anlar sız plates veya basketbol tarzı spora yonelıp proteın agırlıklı beslenıp buna yonelık vıtamın alırsanız kasların dik ve dogru sekıllenmesınden 2 cm daha farkedersınız

Bak meselâ eşofman bile giyemiyorum . Lanet olası markalar artık paçaları lastikli yapıyor ve hiçbir zaman bana uymuyor onlar . Pantolonlar da öyle . Diktirme imkânım yok ki

Teşekkür ederim :)))

Haklısınız , yorumunuz için teşekkür ederim

Bak meselâ eşofman bile giyemiyorum . Lanet olası markalar artık paçaları lastikli yapıyor ve hiçbir zaman bana uymuyor onlar . Pantolonlar da öyle . Diktirme imkânım yok ki
esofman giyme o zaman sende :) cok güzel taytlar var farkli spor markalarinin . ben cok yakistiriyorum onlari minyon tiplere :) o kadar gencsin ki bu kaygilara düsmek icin , su anin tadini cikarman daha önemli.

esofman giyme o zaman sende :) cok güzel taytlar var farkli spor markalarinin . ben cok yakistiriyorum onlari minyon tiplere :) o kadar gencsin ki bu kaygilara düsmek icin , su anin tadini cikarman daha önemli.
Ailem tayt giymeme izin vermiyor ablacım . Biraz takıntılıyım ben çok takarım böyle şeyleri

Regl den sonra uzanılır tabiki 15 cm uzadı kızım o da kollarım çok uzun çok çirkinim diyip duruyor. Yani önemli olan boy değil içindeki yaşam sevgisi. Kimsenin gözüyle kendine bakma sporu da bırakma canım.

İlk regl olduğumda gitmiştim , normal demişti . Uzamayla ilgili bir şey söylemedi

Bennce yeniden cocuk endokrinine gitmelisin, benim kizim da erken ergenlik tedavisi goruyor, amaclanan ilk sey nihai boyunun kisa kalmamamasi ve senin yasinda tedaviye gelen birsuru hasta görüyorum, sohbetler ediyoruz. Eger kemik yasi cok ileri degilse takviye aliyorlar.

Canım hayatta takılı kaldın sorunun bu olsun istedin topuklu giyer boyunu uzun gösterirsin bnde 156 yım arkadaşlarım kız kardeşim bile benden uzun buna çok düşünürsen takarsın daha fazla . Sen kendini sevmeye bak herkesin bi kusuru olur daha yaşın genç canım

Kadınlarda 20 yasına kadar az da olsa uzama devam ediyor diye biliyorum. Spor ya da ek çaba harcayarak uzayabilirsin.

İleridir diye tahmin ediyorum da gideceğim bir doktora . Çevremdekiler pek iyi değil o ayrı

Ortaokulda çok takmıyordum ama lisede herkes uzun ve insan kötü hissediyor

Ben regl olduğumda 163tüm, şimdi de 163üm. Bünyeye bağlı sanırım, hiiiç uzamadım ben. Tabi ben 14 yaşında regl oldum, bu da etkileyebilir. Umarım istediğin gibi birkaç cm daha uzarsın. Gerçi bende böyle minik kızlara bayılıyorum, çok tatlı çok sempatik oluyorsunuz vallahi.

Geç bile kalmışlar ergen ergenlik olmuşsun,ailen seni istanbuldaysanız ,
Cerrahpaşa ya da çocuk endokrine götürsün ,
Eskiden müdahale etmiyorlardı ama artık büyüme hormonu durursa ilave yapılıyor üzmeyin kendinizi ,
Agresif spor yapmanız gerekiyor barfiks aşırı zıplama vs lazım

Yine benzer bi konu, yine benzer bazi yorumlar, yine ayni seyi söyleyecek olan ben
Arkadaslar minyon olmak ile kisa boylu olmak ayni sey degildir.. Her kisa boylu insan yaşından küçük gosterecek diye bi sey yok, her uzun da buyuk.. Uzun boylu olup minyon yüzlü olan kadinlar da mevcut mesela..
Konuya gelince, genetik olarak cok uzun olacagini dusunmuyorum konu sahibi ama biraz daha uzarsin sanirim.. Basketbol, pilates gibi sporlarla ilgilenebilirsin.. Hem saglikli da olur..

Teşekkür ederim çok iyisiniz

Ortaokulda çok takmıyordum ama lisede herkes uzun ve insan kötü hissediyor
Hiç umursama onlar sen giydin topuklu giyemezler düğününde konverse giyerler takma sen canım bnm eşim 170 ama sanki aynı boydayız kendini küçğk görür sen daha çok batar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…