Böyle Kalır Mıyım

Evet , ben de karşıyım bu toplumun genel kurallarına ama bazen kırılıyor insan , ne yapacağını bilmiyor. Çok fazla dert etmiyorum şu an ama ileride eminim ki daha çok dert edeceğim . Arkadaşım pek yok, baskın bi karakter olmadığım için kimse bakmıyor zaten . Yorumlarınız için teşekkür ederim ❤

Basketbol oyna. Gerçekten etkisi var. Ben de ufakken kisaydim. Ama hobi olarak topu alir okuldaki potaya giderdim. Bayağda uzun sure yaptim öyle . Tek başıma bazen kiz arkadaşımla atmaya çalışırdık. Senin yaşlarında falandım . Simdi 168 im ama o dönemde boyum 160 civarinda falandi . Yalan olmasın yine de . Evet Genetik olabilir . Ama birde 1.50 kalmani söylemek icin biraz erken.

Kendimi seviyorum aslında , aylardır hiç takmıyordum . Ama artık kendime uygun kıyafet bulamayınca böyle takmaya başladım
bende su aralar kendime uygun kiyafet bulamiyorum ama sonucta ciplakta gezmiyoruz demi ? hem yokluk insanin yaraticilik gücünü gelistirir. begendigin kiyafetleri kendi ölcülerine hazirlatirken bazi eklemeler filan yapar ortaya bambaska kiyafetler cikarabilirsin

Haklısın, kırılmana değmez inanki neden arkadaşın yok ki edinebilirsin

Fazla uzayamazsin canim.. ztn genetik baban kisa erkek olarak.. Uzasan uzasan en fazla 5 cm .. oda belki..
Bukadar kafaya takma sukret ki sagliklisin.. herseyin basi saglik.. topuklu ayakabilar giyebilirsin

Cok erken regl olmussun, hic cocuk endokrinoloji uzmanina gorundun mu?
Eger gitmediysen mutlaka bir an once git, kemik gelisimin tamamlanmadiysa tedavi sansin var hala.

Uyku durumunuz nasıl? Günde 9-10 saat uyuyor musunuz? Özellikle gece 23:00-02:00 arası uyuyor oluyor musunuz?

Haklısın , teşekkür ederim❤

Cok erken regl olmussun, hic cocuk endokrinoloji uzmanina gorundun mu?
Eger gitmediysen mutlaka bir an once git, kemik gelisimin tamamlanmadiysa tedavi sansin var hala.
İlk regl olduğumda gitmiştim , normal demişti . Uzamayla ilgili bir şey söylemedi

proteın agırlıklı beslenıp yuzme voleybol basketbol gıbı sporlar yaparsanız 3-4 cm uzayabılıyorsunuz ben 169 dum lısedeyken ama lısanslı voleybol oynadım senelerce voleybol takımındayken beslenmem ona goreydı duzenlı spor ve beslenmeyle 2 senede 172 oldum oyle de kaldı baska da uzamadı ama uzamasına neden oluyor daha dogrusu uzama demeyelım de arastırdım o seymıs kasların acılması esnemesıymıs o pay dıyelım

her şey eninde sonunda genetiğine bağlı.Daha çocuksun bir doktora git danış bu kadar takıyorsan.Ama önce kendini olduğun gibi kabullenip sevmeyi öğren.Ben de 1.58'im.Regl olduktan sonra uzadım da.Kısa kalırsan da kalırsın, yetişkin olduktan sonra bunun önemli olmadığını fark edeceksin.uzunlara da sırık diyorlar deve diyorlar böyle kız mı olur diyorlar.hayatında her zaman birileri mutlaka bir şeyine takacak laf edecek.Sen kendinle barışık olursan bir sorunun olmaz.

Bir sitede kasların gelişimi tam olarak gerçekleşmişse esnemez diye okumuştum . Vücudum oldukça kaslı . Bacaklarım özellikle . Esner mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…