Evet , ben de karşıyım bu toplumun genel kurallarına ama bazen kırılıyor insan , ne yapacağını bilmiyor. Çok fazla dert etmiyorum şu an ama ileride eminim ki daha çok dert edeceğim . Arkadaşım pek yok, baskın bi karakter olmadığım için kimse bakmıyor zaten . Yorumlarınız için teşekkür ederim ❤Aslında boyu daha minnak olan kadınlar bana hep daha genç gözüküyor gibi gelmiştir özellikle ilerki yaşlardaTakma kafana uzarsan uzarsın uzamazsan da böyle de çok güzelsin eminim.Bize dayatılan güzellik anlayışına karşıyım ben herkes uzun olacak herkes zayıf olacak herkes badem göz herkes bilmem ne elmacık hokka burun olacak diye bir kaide yok. Güzellik bir bütündür estetiktir kişiden kişiye değişir de. Sosyal mecralarda özellikle herkes aynı tip olmaya başladı ve bu midemi bulandırıyor artık. Mesela bazen de farklılıklar kusurlar güzeldir. Boyun da bunun bir örneği olabilir değil mi?
Bence sen de kendini iyi hissettiğin gibi giyin değiştirebileceğin şeylere odaklan. Güzelliğe de (biliyoeum senin yaşında ne kadar zor olsa da) çok kafayı takmamaya çalış. Uğraşılmamış doğal umursamaz duruşlu güzellik en çekici olan hatta bence.
Çok banel gelecek ama derslerine odaklan. Geri gelmeyecek çok güzel yaşlardasın. Sevgilden çok arkadaşlarına arkadaşlıklara değer ver. Yıllar sonra kimsenin elinde ex sevgilileri kalmıyor çünkü ama o yaşlarda başlayan arkadaşlıkların değeri çokçok daha fazla oluyorkendine çok iyi bak
Dikkat ediyorum 45 kiloyum , dikkat etmeye çalışıyorum . Tadını çıkarabilirim umarımPilates yap, ip atla, çok kilo almamaya dikkat et, proporsiyonuna uygun kıyafetler al
Küçüklüğün minikliğin tadını çıkaaar
Basketbol oyna. Gerçekten etkisi var. Ben de ufakken kisaydim. Ama hobi olarak topu alir okuldaki potaya giderdim. Bayağda uzun sure yaptim öyle . Tek başıma bazen kiz arkadaşımla atmaya çalışırdık. Senin yaşlarında falandım . Simdi 168 im ama o dönemde boyum 160 civarinda falandi . Yalan olmasın yine de . Evet Genetik olabilir . Ama birde 1.50 kalmani söylemek icin biraz erken.Bilgi edinebileceğim bir yer olduğu için buraya yazıyorum . Lütfen fikirlerinizi belirtin ablalarım
Ben 15 yaşında bir kız çocuğuyum . İlk reglimi 5 sene önce gördüm ve bugüne kadar devam etti böyle . Regl olduktan sonra çok boy uzaması olmaz diyorlar , benim boyum 150 kaldı . Herkes artik küçük diye sesleniyor . Ve canımı çok sıkıyor bu konu. Pantolonlar alıyorum paçaları desenli ya da şekilli boyları olmuyor iade ediyorum . Elbiselerin boyları cabası... Arkadaşlarım da hep uzun . Yanlarında kötü hissediyorum kendimi . Genime gelecek olursak baba tarafıma benziyorum ve babaannem, halam , amcalarım hep kısa . Babam 164 annem 167 . Ama ben 3 yıldır 150'yim . Bunun bi yolu var mı ? Spor da yapıyorum süt de tüketiyorum ama hiç uzamıyorum . Tıbbi bir yolu var mı uzamamın ?
bende su aralar kendime uygun kiyafet bulamiyorumKendimi seviyorum aslında , aylardır hiç takmıyordum . Ama artık kendime uygun kıyafet bulamayınca böyle takmaya başladım
Haklısın, kırılmana değmez inankiEvet , ben de karşıyım bu toplumun genel kurallarına ama bazen kırılıyor insan , ne yapacağını bilmiyor. Çok fazla dert etmiyorum şu an ama ileride eminim ki daha çok dert edeceğim . Arkadaşım pek yok, baskın bi karakter olmadığım için kimse bakmıyor zaten . Yorumlarınız için teşekkür ederim ❤
Bilgi edinebileceğim bir yer olduğu için buraya yazıyorum . Lütfen fikirlerinizi belirtin ablalarım
Ben 15 yaşında bir kız çocuğuyum . İlk reglimi 5 sene önce gördüm ve bugüne kadar devam etti böyle . Regl olduktan sonra çok boy uzaması olmaz diyorlar , benim boyum 150 kaldı . Herkes artik küçük diye sesleniyor . Ve canımı çok sıkıyor bu konu. Pantolonlar alıyorum paçaları desenli ya da şekilli boyları olmuyor iade ediyorum . Elbiselerin boyları cabası... Arkadaşlarım da hep uzun . Yanlarında kötü hissediyorum kendimi . Genime gelecek olursak baba tarafıma benziyorum ve babaannem, halam , amcalarım hep kısa . Babam 164 annem 167 . Ama ben 3 yıldır 150'yim . Bunun bi yolu var mı ? Spor da yapıyorum süt de tüketiyorum ama hiç uzamıyorum . Tıbbi bir yolu var mı uzamamın ?
Haklısın , teşekkür ederim❤Basketbol oyna. Gerçekten etkisi var. Ben de ufakken kisaydim. Ama hobi olarak topu alir okuldaki potaya giderdim. Bayağda uzun sure yaptim öyle . Tek başıma bazen kiz arkadaşımla atmaya çalışırdık. Senin yaşlarında falandım . Simdi 168 im ama o dönemde boyum 160 civarinda falandi . Yalan olmasın yine de . Evet Genetik olabilir . Ama birde 1.50 kalmani söylemek icin biraz erken.
İlk regl olduğumda gitmiştim , normal demişti . Uzamayla ilgili bir şey söylemediCok erken regl olmussun, hic cocuk endokrinoloji uzmanina gorundun mu?
Eger gitmediysen mutlaka bir an once git, kemik gelisimin tamamlanmadiysa tedavi sansin var hala.
Evet uyuyorumUyku durumunuz nasıl? Günde 9-10 saat uyuyor musunuz? Özellikle gece 23:00-02:00 arası uyuyor oluyor musunuz?
DeneyeceğimBeslenmene dikkat et, voleybola falan yazil
InşallahFazla uzayamazsin canim.. ztn genetik baban kisa erkek olarak.. Uzasan uzasan en fazla 5 cm .. oda belki..
Bukadar kafaya takma sukret ki sagliklisin.. herseyin basi saglik.. topuklu ayakabilar giyebilirsin
Çevremde düzgün insanlar yok maalesef ..Haklısın, kırılmana değmez inankineden arkadaşın yok ki edinebilirsin
Bir sitede kasların gelişimi tam olarak gerçekleşmişse esnemez diye okumuştum . Vücudum oldukça kaslı . Bacaklarım özellikle . Esner mi kiproteın agırlıklı beslenıp yuzme voleybol basketbol gıbı sporlar yaparsanız 3-4 cm uzayabılıyorsunuz ben 169 dum lısedeyken ama lısanslı voleybol oynadım senelerce voleybol takımındayken beslenmem ona goreydı duzenlı spor ve beslenmeyle 2 senede 172 oldum oyle de kaldı baska da uzamadı ama uzamasına neden oluyor daha dogrusu uzama demeyelım de arastırdım o seymıs kasların acılması esnemesıymıs o pay dıyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?