Böyle Kalır Mıyım

Lütfen kafanıza takmayın, evet erken regl boyun uzamasını yavaşlatıyor ama kısa boylu olmak dünyanın sonu değil, genç kız olduğunuz için uzun boylu arkadaşlarınıza özeniyorsunuzdur belki lakin önemli olan insanın kendini olduğu gibi sevebilmesi, ben de blue jean aldığımda boyu problem oluyor veya uzun elbise giyemiyorum çünkü bir buçuk metreyim ama çözümler buluyorum, dar jean alıp paçalarını bileğe kadar kesiyorum, çıtı pıtı kısa elbiseler giyiyorum, 15 yaşındasınız diye boyu sorun ediyorsunuz ama benim gibi 47 yaşına gelin o zaman ufak tefekliğin avantajını yaşıyorsunuz :)))) markete gidince benim gibi yer elmalarına göre yapmamışlar standları deyip kendimle dalga geçiyor, biraz hoplayıp zıplayıp uzanamıyorum diyerek uzun boylu kişilerden yardım istiyorum, mutfak dolaplarına tabak çanağı evin uzunlarına dizdiriyorum dezavantaj avantaja dönüyor:))
Kendinizle bu kadar barışık olmanız çok güzel , benim amacım aslında kendimi sevebileceğim bir boya ulaşmak değil . Kendimi seviyorum ve fiziksel özelliklerin o kadar da önemli olmadığını biliyorum. Fakat hazır küçükken eğer bir yolu varsa ortalamaya yaklaşmak istedim . Kimileri var isyan boyutuna getiriyor . Evet çoğu zaman şikayetçi oluyorum ama boyun her şey olmadığını biliyorum . Kıyafetlerimi daha normal seçebilmek adına sordum . Yorumunuz için çok teşekkür ederim🌹

Bilgi edinebileceğim bir yer olduğu için buraya yazıyorum . Lütfen fikirlerinizi belirtin ablalarım
Ben 15 yaşında bir kız çocuğuyum . İlk reglimi 5 sene önce gördüm ve bugüne kadar devam etti böyle . Regl olduktan sonra çok boy uzaması olmaz diyorlar , benim boyum 150 kaldı . Herkes artik küçük diye sesleniyor . Ve canımı çok sıkıyor bu konu. Pantolonlar alıyorum paçaları desenli ya da şekilli boyları olmuyor iade ediyorum . Elbiselerin boyları cabası... Arkadaşlarım da hep uzun . Yanlarında kötü hissediyorum kendimi . Genime gelecek olursak baba tarafıma benziyorum ve babaannem, halam , amcalarım hep kısa . Babam 164 annem 167 . Ama ben 3 yıldır 150'yim . Bunun bi yolu var mı ? Spor da yapıyorum süt de tüketiyorum ama hiç uzamıyorum . Tıbbi bir yolu var mı uzamamın ?

Ben 14 yaşinda ilk reglimi oldum. Ama hala 1.50 yim 🤗 bunun erken olmakla alakası yok. Benim içtigim sütü de kimse icmezdi. Ama olmayınca olmuyor iste

Bu yaşlarda oluyor böyle şeyler..geçicek merak etme..sonra kendine güleceksin..neleri dert etmişim diye..minyon olmak çoğu zaman avantajtır. Yaşını asla göstermezsin..topuklu ayakkabı çok yakışır..uzun boylu olupta çirkin oluncada allah boy vermiş gerisini koyvermiş diyorlar mesela..ve şunu unutma..uzun boylu çogu erkek minyon kadın sever.kendimden biliyorum..😉
Evet bazen kendime diyorum zaten milletin o kadar derdi var sen ne için üzülüyorsun diye . Herkes erkeklerin minyon sevdiğini söylüyor ama aslında o kadar da önemli değil erkekler bence 😂 yani en azından şu an öyle düşünüyorum . Boyum dışında beğeniyorum kendimi , toplumun genellenmiş fiziksel özelliklerine uyma çabası benimki de işte ablacım 🌹😘

süt içmek kemik uclarini daha cabuk sertlestlrip uzamayi durduruyor şeklinde biliyorum. süt icmeyi birakin yoğurt yeyin.kemik suyu corbasi cok icerdk biz küçükken ve gençken. boyum 178. aile ortalamamiz 170.süt belki haftada bir kaynatilirken içerdim. senin yaslarindayken boyum uzun diye ne cok dalga gecildi, lakaplar takildi. lisede ve ortaokulda hep okulun en uzun kiziydim. Baya kotuydu benkm icin o donem. 30yas civari kabullenebildim sanirinm:) mutlu olmana bak saglikli olmak dunyanin en güzel seyi:)
Yıllardır uzayayım diye su niyetine süt içtim abla keşke daha önce çıksaydın karşıma😂
Herkes bu dönemlerde bir şeyinden muzdarip zaten ne yapalım mutlu olacaz 🤷‍♀️🤗

En az 5-6 cm daha uzarsin canim dert etme artik spor ayakkabinin bile topuklusu var..hem kisa bayanlar her zaman cıtır duruyor..hep 15 te olmayacaksin. 30 da daha iyi anliycaksin dedigimi
Bir cok ünlü kadın inan kısacık tabi manken olmayacaksan😊 kendini sev yeter..he bi de plates ve yoganin boy uzattigini okumustum bi bak istersen.

20 yaşına kadar uzama devam eder ama senin zaten genlerin kısa. Annen hadi ortalamada ama baban ortalama erkekten kısa zor senin iş. Kendini böyle sev herkes kendiyken güzel
Evet , öyle . Şuan daha çok geç olmamışken belki birkaç santim olur diye düşünmüştüm sadece :)

En az 5-6 cm daha uzarsin canim dert etme artik spor ayakkabinin bile topuklusu var..hem kisa bayanlar her zaman cıtır duruyor..hep 15 te olmayacaksin. 30 da daha iyi anliycaksin dedigimi
Bir cok ünlü kadın inan kısacık tabi manken olmayacaksan😊 kendini sev yeter..he bi de plates ve yoganin boy uzattigini okumustum bi bak istersen.
5 6 cm benim için çok çok iyi bi rakam . Zaten 155 olsam uzayayım demeyecem :D Hayır mankenlik düşünmüyorum zaten fiziğim mankenliğe hiç uygun değil 😂😂 Pilatese bakacağım çok teşekkürler

Atışlar yapıyorum ama düzenli olarak değil . Bulunduğum yerde biraz zor oluyor . İşe yarayan egzersiz de henüz bulamadım zaten yapa yapa bacaklarım Ronaldo gibi oldu hakikaten
Evde zıpla habire dert etme kendine daha uzarsın zıplaya zıplaya komik ama sen yinede zıpla canım :)

Yuksek bir yere tutun ve asil ayaklarin yerden kesilsin. Oyle bekle ya da kendini yukari cek sonra birak ayaklarin yere degmesin yabiliyorsan tabii. Ben regl olduktan sonra uzadim diye hatirliyorum. Ozellikle sabah uyaninca asiliyordum bi sure bekliyordum. O mu etkili oldu bilemem ama ise yaradigini soyluyorlar . Bir de ziplamanin da uzamaya yardimci oldugu soyleniyor. Denemekten zarar gelmez 😊
Evet basket atışları yapıyorum evde kapı pervazına zıplıyorum falan . Şu ana kadar hareketlilik olmadı umarım bundan sonra olur :D

Back
X