Dantel takımını, fincan takımını onlar mı alıyor ki seninle alışverişe geliyorlar? Adam sıkılmıyor mu ya :)
Benim bildiğim bunlar kızın kendi aldığı çeyizlerdir.
Kumam gibi demissin ya güldüm valla
Bu kadar karismasi normal degil gercekten dantele fincana kadar
Arkadaşım seni korkutmak istemem ama içimden koca bi "ıııyyyyyy" demek geldi.Böyle gitmez cnm bu.Babacım falan diyorsun ya, sen bilirsin ama istersen azıcık beri dur.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim nadir sitelrden biridir bu eve bu sıra evlilik arefesindeyim alışveriş fln malum gelelim asıl konuya
kayınpederim herşeye karışıyor nasıl mı?
eve yatak odası kurulurken tutturdu bu yatak böyle durmasın uzerinde gece ışık olmaz gece yok yatak aynayı görsün o tarafa olmadı o yatak yatak örtünü serdiniz mi yatak odası perdeniz karanlık olmuş ya kayınvalidem olsa gene anlarım ama bunu kayın peder yapıyo
dün alışverişe çıktık fincan seti alıyoruz tutturdu bu denin seeçtiğin güzel değil kir tutar illa bu olsun diye bende yok babacım benim seçtiğim daha hoş dedim satıcı tanıdığıydı adama işaret etti ikimiz dediğide olmadı satıcı başka takım koydu kumam gibi aynı bugun de
dantel takımı alınacak tutturdu bu takım benim içimi kararttı buna bakınca içim sıkıldı dedi tutuurdu kendi istediğini yaptırdı
ya bayanlar benim bildiğim erkekler alışverişe karışmaz ha belki gelir kapıda durur alışveriş bitince girer parayı öder ama adam herşeyimizin içinde
biz zaten hepsini aldıkta kayın validen çok pahalı oldukları için günlük kullanıma uygun değil bende alcam dedi
Arkadaşım seni korkutmak istemem ama içimden koca bi "ıııyyyyyy" demek geldi.Böyle gitmez cnm bu.Babacım falan diyorsun ya, sen bilirsin ama istersen azıcık beri dur.
Ya öyle olsa bile kv yanlız git nişanlına bile gerek yok . Ben alışveriş yaparken yanımda erkek olsa acele eder bişe anlamam.Bence sadece kv al yanına.Adama bak iyi sıkılmıyor :)
Kayınpeder gelmez ki çeyiz alışverişine falan
Ay çekilmez ya o öyle, ben kaynanamı bile götürmedim hiçbir alışverişe. Hatta kendi annemi bile
Özgürce seçim yapmak gibisi var mı yahu
arkadaşım allah sabır versin.ne çekilmez adammış.ne karışıyor ki kadınların işine.alışverişte niye yanınızda.oğluna parayı versin siz alın eksiklerinizi.kullanacağın şeylerin seçimini neolursa olsun kayınbabana bırakmamalısın.nişanlın ne diyor bu işe.söyle uygun bi dille oğlu uyarsın.senin söylemen olmazda.çok şaşırdım bir erkeğin bu kadar herşeye karışmasına.
en sonunda aşime dedimki ben ben cıkıyorum siz babanla kararverin yatağınıza dedim
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim nadir sitelrden biridir bu eve bu sıra evlilik arefesindeyim alışveriş fln malum gelelim asıl konuya
kayınpederim herşeye karışıyor nasıl mı?
eve yatak odası kurulurken tutturdu bu yatak böyle durmasın uzerinde gece ışık olmaz gece yok yatak aynayı görsün o tarafa olmadı o yatak yatak örtünü serdiniz mi yatak odası perdeniz karanlık olmuş ya kayınvalidem olsa gene anlarım ama bunu kayın peder yapıyo
dün alışverişe çıktık fincan seti alıyoruz tutturdu bu denin seeçtiğin güzel değil kir tutar illa bu olsun diye bende yok babacım benim seçtiğim daha hoş dedim satıcı tanıdığıydı adama işaret etti ikimiz dediğide olmadı satıcı başka takım koydu kumam gibi aynı bugun de
dantel takımı alınacak tutturdu bu takım benim içimi kararttı buna bakınca içim sıkıldı dedi tutuurdu kendi istediğini yaptırdı
ya bayanlar benim bildiğim erkekler alışverişe karışmaz ha belki gelir kapıda durur alışveriş bitince girer parayı öder ama adam herşeyimizin içinde
Hic denk gelmedim bu kadar karisan bir insana,
dantele kadar karismis adam kendi zamaninda yoktu icinde kaldi herhalde
herkese iyi akşamllarrrr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?