Ayy neresinden tutsak elimizde kalıcak KP.
Yatak ışık almasın:ilgili adamcaz iyi uyuyun istiyor.
Aynanın karşısına yerleştirmesi: sapık sanırım,fantaziye gel diyorum
Fincanın kir tutması mefhumu: ya cok titiz yada birazdan patlatıcam bombayı az sabır:))
Dantelin içini karartması : VAHİM YA KP 'RİN SANIRIM GİZLİ EŞCİNSEL...
Kocama babama dantel göstersem banane yaa dan başka tepki almam sanırım...
Iyyyk yav ben kadınım dantel sevmem...KP rin DA VİNCİ NİN ŞİFRSİ gibi...Oku oku çöz...
İlgi neymiş yaa adam resmen kendine ev düzüyor...Allah sabır versin:))
ne sıkılması adam zevk alıyor ya eve eşya erleştirmeye gidiyoruz hop oda geliyor artık ben utandım ya ama eşime sorsa ilgili benim babam der
Ayy neresinden tutsak elimizde kalıcak KP.
Yatak ışık almasın:ilgili adamcaz iyi uyuyun istiyor.
Aynanın karşısına yerleştirmesi: sapık sanırım,fantaziye gel diyorum
Fincanın kir tutması mefhumu: ya cok titiz yada birazdan patlatıcam bombayı az sabır:))
Dantelin içini karartması : VAHİM YA KP 'RİN SANIRIM GİZLİ EŞCİNSEL...
Kocama babama dantel göstersem banane yaa dan başka tepki almam sanırım...
Iyyyk yav ben kadınım dantel sevmem...KP rin DA VİNCİ NİN ŞİFRSİ gibi...Oku oku çöz...
İlgi neymiş yaa adam resmen kendine ev düzüyor...Allah sabır versin:))
Sende ona ay kız baba sence şu örtüyü mü alsam yoksa şunu mu diye fikir al bari ne diyim şaşılası bir adam
çok komik ya... evde bu işlere k.p mi bakıyor sinir olurum hanım işine karışan erkeklerden.Başkasının zevkine karışanada uyuz olurum fikir sorulsa neyse
ay allah iyiliginizi versin valla koptum gülmektenn. seviyorum bu KK kadınlarının espirili yönlerinii
konu sahibi valla allah size sabır versin canım dua et giyiminede karışmasın bu adam bugün ytak odasının şekline karışan adam yarın yatagı nasıl kullanmanız gerektiginede karışırinşallah evleriniz yakın degildir
Sende ona ay kız baba sence şu örtüyü mü alsam yoksa şunu mu diye fikir al bari ne diyim şaşılası bir adam
Çok detayına girmek istemiyorum ama en uygunsuzu yatak odanızın bilimum hallerine karışması.İnsanın yatak odası yani, yakışmaz yoruma gelmez.Benim k.p de azıcık ucundan böyleydi.Saflığından yani kötü niyet yok ( eminim seninkinde de yoktur) Ben de deli oluyordum.Benim babam da sessiz sakin bir adam fark etmiş sanırım bunu.Bir gün hepberaber otururken öyle bir atakla bu sorunu halletti ki o günden sonra rahatladık biz biraz.Yalnız yaşayan bir akrabamız kadıncağıza davetiye götürecektik.Bunlar arabada oturma planı yapmaya başladı, herkesi sayıyorlar sığmıyoruz doğal olark, kiiii babam hayatta gelmez.Akraba bizim, babamın olmadığı yerde k.p in ne işi var di mi Oturma planlarının arasında birden babamın sesi yükseldi; "şöyle olacak ki;..... bey ile ben yarın evde tek başımıza biraz kafa dinleyeceğiz anneler le çocuklar gidip davetiyeyi verecekler." Biraz bozuldular ama ben bunun faydalarını gördüm bir çok olayda.Belki dostane bir muhabbette babanız bir iki güzel laf eder ve işe yarar...
kızlar lütfen kusura bakmayın işi dalgaya alıyo gibi görüne bilirim ama yorumlar çok komik valla çok hoşuma gitti ay kız baaba kısmı beni benden aldı
Mesaj sayısını doldurmak için ayrı topikler var. Her konuya iyi akşamlar yazman garip.
Konuya gelince kayınvalide rolü üstlenen bir kayınpederin var sanırım.ne anlar dantelden erkek adam
ya bide adam kendine yedek anahtar yaptırmış her sabah orada bide mobilya alırken yardı beni ortamda koltuklara oturmalar kumaşa bakmalar anlatamam size şoyle bi laf sokmak istiyorumbende seni görünce içim kararıyomu desem bilemedim
Heee şhaneymiş...Valla yazanı kutlarım...Aile bir garip.Kv ortada yok,damata her şey normal,baba sadece ilgili,gelin nankör bile sayılır.KP densiz...
Valla üzüldüm bakmayın şaka yollu yazdıgıma...KP derde arıza var.Öyle yada böyle...Kes önünü...bunu begendim nihayetinde ben kullanıcam BABA de...Cım bu adama fazla:))
Seda Sayan da çıkan bir prf vardı.Aile ,ev ekonomisi vs konularda danışmanlık veriyor.Konuşması felan azıcık kırık.Arada ANACIM DİYO EL BÜKÜYO felan.Okurken konuyu adam gözümün önünden gitmiyo...senin KP sanki o:))
kızlar lütfen kusura bakmayın işi dalgaya alıyo gibi görüne bilirim ama yorumlar çok komik valla çok hoşuma gitti ay kız baaba kısmı beni benden aldı
kayınpederciğin kadın ruhluymuş..yatak odana nasıl kaışabiliyor anlamadım..kendi zevkine göre dekor edecek anlaşılan.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim nadir sitelrden biridir bu eve bu sıra evlilik arefesindeyim alışveriş fln malum gelelim asıl konuya
kayınpederim herşeye karışıyor nasıl mı?
eve yatak odası kurulurken tutturdu bu yatak böyle durmasın uzerinde gece ışık olmaz gece yok yatak aynayı görsün o tarafa olmadı o yatak yatak örtünü serdiniz mi yatak odası perdeniz karanlık olmuş ya kayınvalidem olsa gene anlarım ama bunu kayın peder yapıyo
dün alışverişe çıktık fincan seti alıyoruz tutturdu bu denin seeçtiğin güzel değil kir tutar illa bu olsun diye bende yok babacım benim seçtiğim daha hoş dedim satıcı tanıdığıydı adama işaret etti ikimiz dediğide olmadı satıcı başka takım koydu kumam gibi aynı bugun de
dantel takımı alınacak tutturdu bu takım benim içimi kararttı buna bakınca içim sıkıldı dedi tutuurdu kendi istediğini yaptırdı
ya bayanlar benim bildiğim erkekler alışverişe karışmaz ha belki gelir kapıda durur alışveriş bitince girer parayı öder ama adam herşeyimizin içinde
e yuhh artık anahtar yaptırmakda neymiş öyle canım bence eşine sen söyle uygun bi dille durdurması gerek babasını yoksa evlendikden sonrasını düşünemiyorum bazen böyle adamlar utanmaz oluyo mazallah evlenince falan siz pat diye eve girdigini düşünmek biraz çıldırtıcı bişey gercekten çok ayıp
ya adam gelinlik alacağımzda senin dğüğünün kışın gelinliği kışlık kumaştan al dedi
kayınpederciğin kadın ruhluymuş..yatak odana nasıl kaışabiliyor anlamadım..kendi zevkine göre dekor edecek anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?