böyle kayınpeder mi olur ? ben mi abartmışım?

"Yatak aynayı görsün"ben en çok buna takıldım,ne ayıp😳hatta kocaman bır "YUH"demek istiyorum!

ay allah iyiliginizi versin valla koptum gülmektenn. seviyorum bu KK kadınlarının espirili yönlerinii

konu sahibi valla allah size sabır versin canım dua et giyiminede karışmasın bu adam bugün ytak odasının şekline karışan adam yarın yatagı nasıl kullanmanız gerektiginede karışır inşallah evleriniz yakın degildir

adam madem benıde gezdiriyorlar boşboş geziceme her konuya şahane fıkırlerımı söylıyeyım dıyor herhalde

çok komik ya... evde bu işlere k.p mi bakıyor sinir olurum hanım işine karışan erkeklerden.Başkasının zevkine karışanada uyuz olurum fikir sorulsa neyse

ne sıkılması adam zevk alıyor ya eve eşya erleştirmeye gidiyoruz hop oda geliyor artık ben utandım ya ama eşime sorsa ilgili benim babam der

Sende ona ay kız baba sence şu örtüyü mü alsam yoksa şunu mu diye fikir al bari ne diyim şaşılası bir adam

ayy çok komik ya ama sen bide bana sor o an böyle cinnet geçirmek istiyorum

Sende ona ay kız baba sence şu örtüyü mü alsam yoksa şunu mu diye fikir al bari ne diyim şaşılası bir adam

kızlar lütfen kusura bakmayın işi dalgaya alıyo gibi görüne bilirim ama yorumlar çok komik valla çok hoşuma gitti ay kız baaba kısmı beni benden aldı

Çok detayına girmek istemiyorum ama en uygunsuzu yatak odanızın bilimum hallerine karışması.İnsanın yatak odası yani, yakışmaz yoruma gelmez.Benim k.p de azıcık ucundan böyleydi.Saflığından yani kötü niyet yok ( eminim seninkinde de yoktur) Ben de deli oluyordum.Benim babam da sessiz sakin bir adam fark etmiş sanırım bunu.Bir gün hepberaber otururken öyle bir atakla bu sorunu halletti ki o günden sonra rahatladık biz biraz. Yalnız yaşayan bir akrabamız kadıncağıza davetiye götürecektik.Bunlar arabada oturma planı yapmaya başladı, herkesi sayıyorlar sığmıyoruz doğal olark, kiiii babam hayatta gelmez.Akraba bizim, babamın olmadığı yerde k.p in ne işi var di mi Oturma planlarının arasında birden babamın sesi yükseldi; "şöyle olacak ki;..... bey ile ben yarın evde tek başımıza biraz kafa dinleyeceğiz anneler le çocuklar gidip davetiyeyi verecekler." Biraz bozuldular ama ben bunun faydalarını gördüm bir çok olayda.Belki dostane bir muhabbette babanız bir iki güzel laf eder ve işe yarar...

çok komik ya... evde bu işlere k.p mi bakıyor sinir olurum hanım işine karışan erkeklerden.Başkasının zevkine karışanada uyuz olurum fikir sorulsa neyse

ya bide adam kendine yedek anahtar yaptırmış her sabah orada bide mobilya alırken yardı beni ortamda koltuklara oturmalar kumaşa bakmalar anlatamam size şoyle bi laf sokmak istiyorumbende seni görünce içim kararıyomu desem bilemedim

babama anlattım idare et diyor ya benim babam evdeki genç odamıza bile girmiş kul değil ayıp düğünde yanıma gelipte ilk gece ile ilgili bilgi vermeş inşallah

kızlar lütfen kusura bakmayın işi dalgaya alıyo gibi görüne bilirim ama yorumlar çok komik valla çok hoşuma gitti ay kız baaba kısmı beni benden aldı

Heee şhaneymiş...Valla yazanı kutlarım...Aile bir garip.Kv ortada yok,damata her şey normal,baba sadece ilgili,gelin nankör bile sayılır.KP densiz...

Valla üzüldüm bakmayın şaka yollu yazdıgıma...KP derde arıza var.Öyle yada böyle...Kes önünü...bunu begendim nihayetinde ben kullanıcam BABA de...Cım bu adama fazla:))

Seda Sayan da çıkan bir prf vardı.Aile ,ev ekonomisi vs konularda danışmanlık veriyor.Konuşması felan azıcık kırık.Arada ANACIM DİYO EL BÜKÜYO felan.Okurken konuyu adam gözümün önünden gitmiyo...senin KP sanki o:))

Mesaj sayısını doldurmak için ayrı topikler var. Her konuya iyi akşamlar yazman garip.

Konuya gelince kayınvalide rolü üstlenen bir kayınpederin var sanırım.ne anlar dantelden erkek adam

ya adam gelinlik alacağımzda senin dğüğünün kışın gelinliği kışlık kumaştan al dedi

e yuhh artık anahtar yaptırmakda neymiş öyle canım bence eşine sen söyle uygun bi dille durdurması gerek babasını yoksa evlendikden sonrasını düşünemiyorum bazen böyle adamlar utanmaz oluyo mazallah evlenince falan siz pat diye eve girdigini düşünmek biraz çıldırtıcı bişey gercekten çok ayıp

ya valla adamkumam gibi yakında bana da gelinlik alın derse hiç şaşmam delirtiyo beni

Arkadaşın sıkıntısı var evet ama kp de tam dalgalık eminim ona da gülünç geliyordur :)

kayınpederciğin kadın ruhluymuş..yatak odana nasıl kaışabiliyor anlamadım..kendi zevkine göre dekor edecek anlaşılan.

umarım anahtarı biz evdeyken kullanmaya kalkmaz ki eğer oyle birşey yaparsa anahtar sesi duyduğum dakka soyunurum belki utanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…