Gülüyoruz falan ama sen anahtar falan diyorsun aman deyim.Sen nasıl katlandın bu kadar örnek verebiliyorsun, bitmiyor yani...Bak canım evlenince bence daha çok gözüne batar, üzer seni.Ya sinirlerin çok sağlam ya çok hoşgörülüsün bilmiyorum.Ama ben senin gibi değilim eminim :)babama anlattım idare et diyor ya benim babam evdeki genç odamıza bile girmiş kul değil ayıp düğünde yanıma gelipte ilk gece ile ilgili bilgi vermeş inşallah
Gülüyoruz falan ama sen anahtar falan diyorsun aman deyim.Sen nasıl katlandın bu kadar örnek verebiliyorsun, bitmiyor yani...Bak canım evlenince bence daha çok gözüne batar, üzer seni.Ya sinirlerin çok sağlam ya çok hoşgörülüsün bilmiyorum.Ama ben senin gibi değilim eminim :)
aman ya kayınvalide arızalıdır yada kayınpeder sizin şansınıza bu çıkmış ikisi birdende arıza olabılırdı
bu durumu eşiniz çözer siz nedesenız saygısız olursunuz bundan sonrada ıyınıyetle bıle konuşsanız baştan etilenmiş olursunuz
umarım anahtarı biz evdeyken kullanmaya kalkmaz ki eğer oyle birşey yaparsa anahtar sesi duyduğum dakka soyunurum belki utanır
kayınvalideylede büyük sorunlar yaşadık ama kadın herşeyi benim fikrime sunuyo yada mesela birşey alınırken buda güzel bide buna bak diye seçenek sunuyor ev temizliğimize koşturdu kadın ama şimdi ben bi laf söylerim eşim bu sefer bana ailemi kötülüyosun der ki daha önce başıma geldi
ah ahhGözümde canlanıyo...Sen soyunuyosun sabahlıgı atıyosun...
KP : kız haspa neden pembe dantelli ipek olanı giymiyon,çekmece beklesin diye mi aldık felan diye sana çıkışıyor
yada kız hamamı yapar gibi alıcı gözle süzüp cilt bakımı yap felan diyor.
ANAHTAR İŞİN CILKININ ÇIKTIGI NOKTA YAAA...BENİM KP DE İSTEMİŞTİ BEN KARŞI ÇIKMIŞTIM...
ADAMLAR BOŞA YAŞLANIYOR YAA BÜYÜMÜYORLAR. KV DE AYIP FELAN DEMİYOR...
DİLERİM DÜGÜN SONRASI SİZE VERİLİR --DE HİÇ SANMAM...
KARISIYLA KAVGA EDİP SİZ UYURKEN BERJERİN BİRİNE TÜNEYİP AGLARSA HİÇ ŞAŞIRMAM...
ozaman duymamazlıktan gelemnı tavsıye ederim yüz göz olmaktansa
benım kpde bız gezmeye çıktıkça çok geziyorsunuz bizde genciz bizde gezcez deyip duruyordu (kv.de gezmeyı hiç sevmez adam yıllarca gezememiş gaza getirmeye çalışıyodu galiba) bi gün dayanamadım sizi tutanmı var gezceksenız gezın dedim adam bida o lafı etmedi
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim nadir sitelrden biridir bu eve bu sıra evlilik arefesindeyim alışveriş fln malum gelelim asıl konuya
kayınpederim herşeye karışıyor nasıl mı?
eve yatak odası kurulurken tutturdu bu yatak böyle durmasın uzerinde gece ışık olmaz gece yok yatak aynayı görsün o tarafa olmadı o yatak yatak örtünü serdiniz mi yatak odası perdeniz karanlık olmuş ya kayınvalidem olsa gene anlarım ama bunu kayın peder yapıyo
dün alışverişe çıktık fincan seti alıyoruz tutturdu bu denin seeçtiğin güzel değil kir tutar illa bu olsun diye bende yok babacım benim seçtiğim daha hoş dedim satıcı tanıdığıydı adama işaret etti ikimiz dediğide olmadı satıcı başka takım koydu kumam gibi aynı bugun de
dantel takımı alınacak tutturdu bu takım benim içimi kararttı buna bakınca içim sıkıldı dedi tutuurdu kendi istediğini yaptırdı
ya bayanlar benim bildiğim erkekler alışverişe karışmaz ha belki gelir kapıda durur alışveriş bitince girer parayı öder ama adam herşeyimizin içinde
pardonda benim takıldığım nokta şu ; ayna neden yatağı görüyor arkadaşım bu adamın amacı ne ??
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim nadir sitelrden biridir bu eve bu sıra evlilik arefesindeyim alışveriş fln malum gelelim asıl konuya
kayınpederim herşeye karışıyor nasıl mı?
eve yatak odası kurulurken tutturdu bu yatak böyle durmasın uzerinde gece ışık olmaz gece yok yatak aynayı görsün o tarafa olmadı o yatak yatak örtünü serdiniz mi yatak odası perdeniz karanlık olmuş ya kayınvalidem olsa gene anlarım ama bunu kayın peder yapıyo
dün alışverişe çıktık fincan seti alıyoruz tutturdu bu denin seeçtiğin güzel değil kir tutar illa bu olsun diye bende yok babacım benim seçtiğim daha hoş dedim satıcı tanıdığıydı adama işaret etti ikimiz dediğide olmadı satıcı başka takım koydu kumam gibi aynı bugun de
dantel takımı alınacak tutturdu bu takım benim içimi kararttı buna bakınca içim sıkıldı dedi tutuurdu kendi istediğini yaptırdı
ya bayanlar benim bildiğim erkekler alışverişe karışmaz ha belki gelir kapıda durur alışveriş bitince girer parayı öder ama adam herşeyimizin içinde
,pardonda benim takıldığım nokta şu ; ayna neden yatağı görüyor arkadaşım bu adamın amacı ne ??
benim aklıma tek bişi geldi fantazik düşündü herhalde:26:
ay canım evleneli 4 yıl oldu benim kayınbaba da aynı bilmişin önde gideniresmen kadın gibi yaaaaa herşeyime karışır evime gelince yok bunu ne zaman aldın hımmm ben görmedim filan tövbe tövbe sana soracak değilim ev benim gönül benim oturmaya,kalkmaya konuşmaya herşeye dikkat eder süzer pat diye yüzüne söyler gurbetteyim malum onlara gidince yatıya kalıyoruz sanki robot gibi kasılıyorum şaka gibi....adam emekli öğretmen bizlerde öğrencisiyiz sankiiiiiiiiiii
benim aklıma tek bişi geldi fantazik düşündü herhalde:26:
,
ooo +18 o konu...Mune çarpar valla.yeri degel:))
mesele o zaten ne biçim kayınpeder bu ya insan utanır be
umarım anahtarı biz evdeyken kullanmaya kalkmaz ki eğer oyle birşey yaparsa anahtar sesi duyduğum dakka soyunurum belki utanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?