böyle kayınpeder mi olur ? ben mi abartmışım?

babama anlattım idare et diyor ya benim babam evdeki genç odamıza bile girmiş kul değil ayıp düğünde yanıma gelipte ilk gece ile ilgili bilgi vermeş inşallah
Gülüyoruz falan ama sen anahtar falan diyorsun aman deyim.Sen nasıl katlandın bu kadar örnek verebiliyorsun, bitmiyor yani...Bak canım evlenince bence daha çok gözüne batar, üzer seni.Ya sinirlerin çok sağlam ya çok hoşgörülüsün bilmiyorum.Ama ben senin gibi değilim eminim :)

aman ya kayınvalide arızalıdır yada kayınpeder sizin şansınıza bu çıkmış ikisi birdende arıza olabılırdı

bu durumu eşiniz çözer siz nedesenız saygısız olursunuz bundan sonrada ıyınıyetle bıle konuşsanız baştan etilenmiş olursunuz

bu adam böyle yapınca sinirimde gülüyorum inadına veriiyorum ama cıx adam hala ay içim karardı ay şöyle olsun ay böyle olsun emin ol bende çok sabırsızım ama bakalım ne kadar zorluycak beni

kayınvalideylede büyük sorunlar yaşadık ama kadın herşeyi benim fikrime sunuyo yada mesela birşey alınırken buda güzel bide buna bak diye seçenek sunuyor ev temizliğimize koşturdu kadın ama şimdi ben bi laf söylerim eşim bu sefer bana ailemi kötülüyosun der ki daha önce başıma geldi

umarım anahtarı biz evdeyken kullanmaya kalkmaz ki eğer oyle birşey yaparsa anahtar sesi duyduğum dakka soyunurum belki utanır

Gözümde canlanıyo...Sen soyunuyosun sabahlıgı atıyosun...

KP : kız haspa neden pembe dantelli ipek olanı giymiyon,çekmece beklesin diye mi aldık felan diye sana çıkışıyor

yada kız hamamı yapar gibi alıcı gözle süzüp cilt bakımı yap felan diyor.

ANAHTAR İŞİN CILKININ ÇIKTIGI NOKTA YAAA...BENİM KP DE İSTEMİŞTİ BEN KARŞI ÇIKMIŞTIM...

ADAMLAR BOŞA YAŞLANIYOR YAA BÜYÜMÜYORLAR. KV DE AYIP FELAN DEMİYOR...

DİLERİM DÜGÜN SONRASI SİZE VERİLİR --DE HİÇ SANMAM...

KARISIYLA KAVGA EDİP SİZ UYURKEN BERJERİN BİRİNE TÜNEYİP AGLARSA HİÇ ŞAŞIRMAM...

ozaman duymamazlıktan gelemnı tavsıye ederim yüz göz olmaktansa

benım kpde bız gezmeye çıktıkça çok geziyorsunuz bizde genciz bizde gezcez deyip duruyordu (kv.de gezmeyı hiç sevmez adam yıllarca gezememiş gaza getirmeye çalışıyodu galiba) bi gün dayanamadım sizi tutanmı var gezceksenız gezın dedim adam bida o lafı etmedi

ah ahh
o anahtarlar onda yedek durcekmış kaybolursa bizdeki ondan alırmışır yenisini yaptırırmışız

Bi de tek cümleyle laf sokanlara gıptayla bakıyorum. Gılgamış Destanı gibi say babam say gene o laf gediğine oturmuyor! Sinirden ağlayasım geliyor bende o durum yok cuk diye lafı sokamıyorum böyle bi başlayınca destan gibi sayıyorum

pardonda benim takıldığım nokta şu ; ayna neden yatağı görüyor arkadaşım bu adamın amacı ne ??

aynı kayınpeder modelinden bende de var

bütün alışverişlerimizde bizleydi ve herşeye karışıyordu,bohçadan tut mobilyaya kadar

herşeye karışır gelinliğimi almaya bizle gelmişti düşün kayınvalidem evde beklemişti

şimdide çoçuğumu nasıl büyütüceğime karışıyor akıllar verip duruyor allah kolaylık versin bizlere.

zor bir durum laftan da anlamıyor bu tipler.

ay canım evleneli 4 yıl oldu benim kayınbaba da aynı bilmişin önde gideniresmen kadın gibi yaaaaa herşeyime karışır evime gelince yok bunu ne zaman aldın hımmm ben görmedim filan tövbe tövbe sana soracak değilim ev benim gönül benimoturmaya,kalkmaya konuşmaya herşeye dikkat eder süzer pat diye yüzüne söyler gurbetteyim malum onlara gidince yatıya kalıyoruz sanki robot gibi kasılıyorum şaka gibi....adam emekli öğretmen bizlerde öğrencisiyiz sankiiiiiiiiiii

benim aklıma tek bişi geldi fantazik düşündü herhalde:26:

benimde aklıma direk o geldi vallahiiiiiiulen oğlunun fantazisinden sana neee belki onlar aynaya dönük yatmayı sevmiyorlar sana soran oldu muuuuuuu

bizimkide emekli sanırım işsizlikten kafayı kırdı adam

umarım anahtarı biz evdeyken kullanmaya kalkmaz ki eğer oyle birşey yaparsa anahtar sesi duyduğum dakka soyunurum belki utanır

iyi fikir canım valla utanırsa bi daha yapamaz yüzü olmaz yüzüne bakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…