böyle kayınpeder mi olur ? ben mi abartmışım?

nasıl yani zile basmadan sizin evinize mi giriyor anahtarla doğru mu anladım? aynı evde mı yasıyorsunuz evlerınız cok mu yakın bır tuhaf oldum yaa bıraz aydınlatırmısn cnm?

nasıl yani zile basmadan sizin evinize mi giriyor anahtarla doğru mu anladım? aynı evde mı yasıyorsunuz evlerınız cok mu yakın bır tuhaf oldum yaa bıraz aydınlatırmısn cnm?

Canım biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz doğum yaptığımda bizde kaldılar 1 aya yakın. Hastanede yatarken ben anahtarımızı almıştı kayınpederim hani eve giriyim diye doğal olarak. Amma velakin gidene kadarda vermedi.
Zile basıyodu çaat kapıyı açıp haldır huldur giriyodu içeriye..

hımm anladım cnm. anlaşılan evi gibi benımsemış kaldıgıı için

dur onuda sordu ya geçen hastaneye gittik idrar tahlili vercem elimde idrar bardağını gördü ve sen adetmisin idrarın kanlı gibi dedi sanane benim idrarımdan arkadaş

bunu eşinize söylediniz mi haberi var mı bu muhabbetten? kayınvalıdenızın falan?

kayınbaban tam bi komedı diyecek bişey bulamadım en cadı kaynanayı bile sollayacak cinsten

Kayınpeder gelmez ki çeyiz alışverişine falan
Ay çekilmez ya o öyle, ben kaynanamı bile götürmedim hiçbir alışverişe. Hatta kendi annemi bile
Özgürce seçim yapmak gibisi var mı yahu

aynen bende sadece gelebilirse evlenecegim kişiyle giderimm en güzeli yani :)

bende sadece eşimle gittim tüm çeyiz alışverişlerimize sadece nişanımızda baya kalabalık gitmiştim ve hiç memnun kalmadım oda son oldu zaten:18:

valla işin zor ama bu konuyu aşacak olan nişanlın sonuçta onun ailesi ve en iyi iletişimi onlar kurabilir.zaten sen babacım diyee hitap ederek kibarlığını ortaya koymuşsun.ben olsam öle davranamazdım herhalde yine çok sabırlıymışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…