böyle kayınpeder mi olur ? ben mi abartmışım?

tamamen yazcaklarımı solemıssın canm bu arada gercektende bıraz kırıklık olabılır yanı bu kadar cok bılmesı ıyı dııldır erkegın benım kayınpederde cok karısır nısanlıyken kızının dugunu ıcın bana elbıse alcaklar cıktık neyse dolasıyoruz cınste bı grumcem var pembe alım dıorum o ben alcam dıo falan herneyse begenemıorum sonra bı tane denedım bakalım ama ıcıme sınmedı dedım sankı onu ben demedım adam bı ıkı magazaya baktıktan snra gıtmıs bana onu almıs dedım sen naptın yaa bı dunyada para vermıs cok bılme sen bu cok yakıstı sana dedı esımle tartısmasın dıye solemedım ama o dugundede yerımden kalkmadım oda anladı ınadımı bıdaha bole seler yapamadı:) evlenırkende duvar boyasına fayansa varıncaya kadar cabaladı ama bn esıme solemedım ayy yokkk amann hayır dıye dıye men ettım onu

Maalesef bu tiplere yapılacak fazla bişi yok. Benim kayınpederde saolsun böyledir. Hala da böyledir.
Sabır çekmekten başka çare yok ((

Bir sorsaydın "Ayna ile yatak neden karşılıklı olmalı?" diye..
Vereceği cevabı çok merak ettim ALLAH için şimdi..
Sapık mıdır nedir..?
Hadi ışık neyse de bu dantel ve yatak-ayna kombinasyon meselesi hiç hoş değil..
Büyük mobilya olsa karıştığı neyse eskiler böyledir diyeceğim ama,
Bu adam biraz abartmış dantel, fincan falan.. :18:
Ya onlardan hiç bir şey istemeyeceksin, ya da biraz daha sabredeceksin..
Zor iş vesselam..

Son düzenleme:
yaa sen ne güzel laflar sokmuşsun arkadaşım hoş benimde içimden geliyor ama dile getiremiyorum ya galiba bunlar her halttan anlıyorz herşeyi biliriz modunda yaşıyorlar ya bi hamle bekliyorum karşıdan brazda dozunu aşmasını bekliyorum ki ben tepkimi direk koyup haklı duruma gidebileyim

Pislikler birşeye karışmasalar olmaz...İlla burunlarını sokacaklar herşeye....Benim kayınpeder de düğün olacağı zaman sete gerek yok çok gereksiz görüyorum ben bozdurunca para etmiyor demişti.İncecik bir zincir takmıştı.Ama kendi kızına zamanında bileğim kalınlığında set takımı taktırmış.Ona da deseydi ya gereksiz set isteme diye.Geberesiceler.Hepsi aynı b..k..

alışveriş kısmı aynı benim kayınbaba
vay be bende bi tek bu adm mı böyle diyodum meğer başkalarıda varmış...

Kayınpederiniz gerçekten garipmiş İlk defa duydum böyle bir şey normalde erkekler alışverişe çok karışmaz ama aman çok daha kötü kayınpederler var sizinki yine iyiymiş

Oha ben olsam dayanamazdım yani çok altına falan meraklı değilim ama haksızlık yani yaa

Kaç arkadaşım. Ardına bakmadan ayakların popona vura vura kaç. Bu adam sizin eve çöreklenip,sizin yatak odanızda yatacak belli..

Kaç arkadaşım. Ardına bakmadan ayakların popona vura vura kaç. Bu adam sizin eve çöreklenip,sizin yatak odanızda yatacak belli..

oda biraz cesaret ister bıgünde miletin yanında çok ilgili çok seven kayınbaba rolune bürünüyo gözüme bakarak yetinmeyi bilmek şükür etmekten söz ediyor 17. grmlik 4 bilerzik takti şuda fazla olsun demedim gitmiş kendi beğenmiş ne dedilerse tamam dedim
geçen günde bana çayin yanında promosyon verdikleri bardaklardan verdi

Kayınpederiniz gerçekten garipmiş İlk defa duydum böyle bir şey normalde erkekler alışverişe çok karışmaz ama aman çok daha kötü kayınpederler var sizinki yine iyiymiş

ya benim babam daha bizle çıkıp meyva almış kul değil garip adam ya oklava almaya bile geldi

ayyy çok güldürdün. Allahtan seni güldürsün :))))))))

Bir kayınpederin yatağın yönüne ışığına kadar karışması çok garibime gitti. Ayrıca hiç de hoş değil.Ayıp bana göre

Kayınvalidelere alışığız da kayınpeder ne alaka ya .
Çekilmez bu adam.

sana bu konuda verebileceğim tek tavsiye bu işi evlenmeden bitirmen yönünde olacaktır. Çünkü aynı şey benim 7 yıldır başımda bugün boşanma arifesindeyiz. Üstelik bir buçuk yaşında bebeğimiz var. Bitirmek çok zor biliyorum ama çok ilerde kk da birisi bana evlenme demişti diyeceksin. O adam ölene dek evinizin herşeyine karışacak. Eşine olan sevgini saygını yitireceksin ve ruh sağlığını da... Allah kolaylık versin umarım ben yanılırım ve sen mutlu olursun

Son düzenleme:

canımm senın kayın pederın aynısının belkıde daha bilmişi burada bır tanıdığımın var..kafana takma alışacaksın..ve hayır bu daha güzel demeyı ögreneceksın.ilk başta cok tuhafına gıdecek ama sonra yadırgamayıp Allaha şükredeceksın ki iyiki eşim öyle degıl dıye:) boşver kayınvalıden üzülsün.evlenınce zaten tepkını koymaya alıstıgnda sesını çıkarsa da dedıgını yaptıramıcak bak gör

senın k.peder benımkınden ıyıymıs yıne.. benımkı bana neler yapıyor bır antalsam agzınız acık kalır
bende ona yapıyorum ayrı bırsey

Benim kayınpederimde böyle kadın işlerine karışmayı pek sever.

Ama bence anahtar olayını çözmelisin. Benim kayınpederimde anahtarımı almıştı hastanedeyken gidene kadarda vermedi nerdeyse bir ay. Pat diye girerdi içeriye. Göğsüm açık çocuğu emzirirken görse napcak bilmem.
Ama bidaha yaparsa bilerek toparlanmayıp gördüğünde ortalığı yıkmayı düşünüyorum utansın kendinden.
Bak nasıl sinir oldum şimdi ya böyle bi durumla karşılaşmak istemiyosan evlenmeden önce tedbirini al senin eşyana karışan, çocuğuna bugün ne yediğinize, nereye gittiğinize ,ne zman eve girdiğinize ve daha en küçükten en büyüğe her bir halta karışıcak ona hazırlıklı olda ona göre davran o adama. Eşine tepkini koy.Yada baban konuşsun kayınpederinle biz erkek olarak kadın işine karışmayalım gel dünür boşver falan desin nebiliyim..
Hem daha şimdiden kayınvalidenle sorunların olmuş.
Ben çocuğum yokken o kadar basit gelirdi ki bu konular.
Çocuğun olduğunda daha çok üzülüyosun hatta çocuğunla ilgili konularda fıttırıyosun sinirden.eşya neymiş ki diyosun.
Benimkide ben yarısını vereyim sen yarısını ver demiş köşe takımı almışlar gidip tayin bekliyoduk o zaman eve bi geldim süpriiiizz koltuk bak diye şok oldum benim evime beyeniyolar düşün sinir oluyorum ya düşündükçe. Ama diğer herşeyi eşimle gittik aldık kimseye sormadan.

Neyse..
Her şeyi çöz öyle evlen derim sonradan denmişti bana dersin

yatak aynayı mı görsün ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…