Ayy neresinden tutsak elimizde kalıcak KP.
Yatak ışık almasın:ilgili adamcaz iyi uyuyun istiyor.
Aynanın karşısına yerleştirmesi: sapık sanırım,fantaziye gel diyorum
Fincanın kir tutması mefhumu: ya cok titiz yada birazdan patlatıcam bombayı az sabır:))
Dantelin içini karartması : VAHİM YA KP 'RİN SANIRIM GİZLİ EŞCİNSEL...
Kocama babama dantel göstersem banane yaa dan başka tepki almam sanırım...
Iyyyk yav ben kadınım dantel sevmem...KP rin DA VİNCİ NİN ŞİFRSİ gibi...Oku oku çöz...
İlgi neymiş yaa adam resmen kendine ev düzüyor...Allah sabır versin:))
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim nadir sitelrden biridir bu eve bu sıra evlilik arefesindeyim alışveriş fln malum gelelim asıl konuya
kayınpederim herşeye karışıyor nasıl mı?
eve yatak odası kurulurken tutturdu bu yatak böyle durmasın uzerinde gece ışık olmaz gece yok yatak aynayı görsün o tarafa olmadı o yatak yatak örtünü serdiniz mi yatak odası perdeniz karanlık olmuş ya kayınvalidem olsa gene anlarım ama bunu kayın peder yapıyo
dün alışverişe çıktık fincan seti alıyoruz tutturdu bu denin seeçtiğin güzel değil kir tutar illa bu olsun diye bende yok babacım benim seçtiğim daha hoş dedim satıcı tanıdığıydı adama işaret etti ikimiz dediğide olmadı satıcı başka takım koydu kumam gibi aynı bugun de
dantel takımı alınacak tutturdu bu takım benim içimi kararttı buna bakınca içim sıkıldı dedi tutuurdu kendi istediğini yaptırdı
ya bayanlar benim bildiğim erkekler alışverişe karışmaz ha belki gelir kapıda durur alışveriş bitince girer parayı öder ama adam herşeyimizin içinde
yaa sen ne güzel laflar sokmuşsun arkadaşım hoş benimde içimden geliyor ama dile getiremiyorum ya galiba bunlar her halttan anlıyorz herşeyi biliriz modunda yaşıyorlar ya bi hamle bekliyorum karşıdan brazda dozunu aşmasını bekliyorum ki ben tepkimi direk koyup haklı duruma gidebileyimYa yemin ederim bu kadar olur..İsimler farklı kişilikler aynı(kv hariç)Benim kp aynı böyle perdeye,gezmeye,dantele,yemeğe,dedikoduya bayılıyor.İçinde yılların ev kadını yaşıyor sanki.İlk başlarda ben şaşkınlıktan cevap veremiyordum taki gelinlik provama gelene kadar.Arabada annem bana bakıyor ben anneme şaştık kaldık.Neyse girdik dükkana gelinlikçi hanım yardım etti giydim gelinliği çıktım kp görünce yok bunun kumaşı nasıl olacak,dökümlü olurmu,aynı modeli tutturabilirmisiniz falan dedi.Gelinlikçi hanım açıklamaya çalışıyor ama sorular bitmiyor kadında şaşırdı kaldı,ilk defa gördüm böyle birşey dedi.O ara ben o kadar sinirliyimki zor duruyorum en son kp.olduğu kadar olmadığı kader bakarız biz detayına baba dedim.daha lafım bitti kv ne dese beğenirsin ayy sen bunu beğenmişsin ama ben beğenmedim bence şunu alalım o hoşuma gitti dedi..tabii bende şalter attı..çokmu beğendin anne dedim kv bir hevesle çok çok beğendim dedi..iyi onuda sana alalım kumaşını,dökümünü babam seçsin bak heves etti oda diyiverdim ama kulaklarımdan alev çıktı sinirden..
Bir başka gün bizde oturuyoruz,çiçeğe su koyarken yere damlattım aldım hemen paspası sildim.Kp hemen müdahale etti cicolar yerleri silerken süpürgelikleride siliyosun dimi,ama bak temiz suyla sil duvara değmesin leke yapar..Yok ben o kadar becemiyorum baba al sen yap hem bende öğrenmiş olurum dedim verdim eline paspası.En son 1ay önce kv perde almak istediğini benim perdeciye gitmek istedi.Gittik bir kaç kumaştan örnek istedi,dükkandan çıkınca başka yerde beğenip kıyaslama yapıcaksan orayada bakalım anne dedim.Yok babana göstericem o simli istiyor dedi dondum kaldım.
Bakın yukarıda 3 örnek verdim ilk önceleri şaşkınlıktan ne denir bilemiyordum,sonra aramızın limoni olmasıyla sinir geldi çünkü bu müdahaleyi geçip terbiyesizliğe kadar gidiyor.Şimdiden önlemini al konu sahibi arkadaşım.Benim gibi kalp kırarak yapma ama bana başka çare bırakmadılar.Düşünki ben evlatları yaşında biriyim ve o kadar laf anlamaz,çizgi bilmez davranışları oluyorki kp. ve kv. sizinle mümkün olduğunca sizli bizli olmakta fayda görüyorum dedim.Eşinede şikayet eder gibi anlatma,söyle bilgisi olsun ama rahatsızlığını dile getir..
alışveriş kısmı aynı benim kayınbabamerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim nadir sitelrden biridir bu eve bu sıra evlilik arefesindeyim alışveriş fln malum gelelim asıl konuya
eve yatak odası kurulurken tutturdu bu yatak böyle durmasın uzerinde gece ışık olmaz gece yok yatak aynayı görsün o tarafa olmadı o yatak yatak örtünü serdiniz mi yatak odası perdeniz karanlık olmuş ya kayınvalidem olsa gene anlarım ama bunu kayın peder yapıyo
dün alışverişe çıktık fincan seti alıyoruz tutturdu bu denin seeçtiğin güzel değil kir tutar illa bu olsun diye bende yok babacım benim seçtiğim daha hoş dedim satıcı tanıdığıydı adama işaret etti ikimiz dediğide olmadı satıcı başka takım koydu kumam gibi aynı bugun de
dantel takımı alınacak tutturdu bu takım benim içimi kararttı buna bakınca içim sıkıldı dedi tutuurdu kendi istediğini yaptırdı
ya bayanlar benim bildiğim erkekler alışverişe karışmaz ha belki gelir kapıda durur alışveriş bitince girer parayı öder ama adam herşeyimizin içinde
Oha ben olsam dayanamazdım yani çok altına falan meraklı değilim ama haksızlık yani yaaPislikler birşeye karışmasalar olmaz...İlla burunlarını sokacaklar herşeye....Benim kayınpeder de düğün olacağı zaman sete gerek yok çok gereksiz görüyorum ben bozdurunca para etmiyor demişti.İncecik bir zincir takmıştı.Ama kendi kızına zamanında bileğim kalınlığında set takımı taktırmış.Ona da deseydi ya gereksiz set isteme diye.Geberesiceler.Hepsi aynı b..k..
Kaç arkadaşım. Ardına bakmadan ayakların popona vura vura kaç. Bu adam sizin eve çöreklenip,sizin yatak odanızda yatacak belli..
Kayınpederiniz gerçekten garipmişİlk defa duydum böyle bir şey normalde erkekler alışverişe çok karışmaz ama aman çok daha kötü kayınpederler var sizinki yine iyiymiş
Ayy neresinden tutsak elimizde kalıcak KP.
Yatak ışık almasın:ilgili adamcaz iyi uyuyun istiyor.
Aynanın karşısına yerleştirmesi: sapık sanırım,fantaziye gel diyorum
Fincanın kir tutması mefhumu: ya cok titiz yada birazdan patlatıcam bombayı az sabır:))
Dantelin içini karartması : VAHİM YA KP 'RİN SANIRIM GİZLİ EŞCİNSEL...
Kocama babama dantel göstersem banane yaa dan başka tepki almam sanırım...
Iyyyk yav ben kadınım dantel sevmem...KP rin DA VİNCİ NİN ŞİFRSİ gibi...Oku oku çöz...
İlgi neymiş yaa adam resmen kendine ev düzüyor...Allah sabır versin:))
ayyy çok güldürdün. Allahtan seni güldürsün :))))))))
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim nadir sitelrden biridir bu eve bu sıra evlilik arefesindeyim alışveriş fln malum gelelim asıl konuya
senın k.peder benımkınden ıyıymıs yıne.. benımkı bana neler yapıyor bır antalsam agzınız acık kalırmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim nadir sitelrden biridir bu eve bu sıra evlilik arefesindeyim alışveriş fln malum gelelim asıl konuya
Eve yatak odası kurulurken tutturdu bu yatak böyle durmasın uzerinde gece ışık olmaz gece yok yatak aynayı görsün o tarafa olmadı o yatak yatak örtünü serdiniz mi yatak odası perdeniz karanlık olmuş ya kayınvalidem olsa gene anlarım ama bunu kayın peder yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?