böyle kayınpeder mi olur ? ben mi abartmışım?

ama şimdi çat diye o mesafeyi nasıl koyayım bilemedim ki yanı mesela ne yapmalı ne demeliyim

Çat diye koy evet hemde öyle koy ki anlasın hatasını gerekirse söyler yada eşine söyletirsin babasının bişeye karışmaması gerektiğini...Mesela bişey alınırken karışıyo mu senin değilde onun dediği mi oluyo hayır senin dediğini al sonra ona baba beğendiyseniz onu kendinize alın de aslında en güzeli onu götürme alışverişe eşin söylesin baba sen gelme biz gideriz desiin ya eşinide şimdiden alıştır ki sonrada evlenince değiştin evlenmeden önce babamı dinlerdin demesin sana

Son düzenleme:

kürkü duyunca yok kızım o kadar soğuk olmaz der dur ben sana sakkallı beyaz ipten öreyim der herhalde

dur onuda sordu ya geçen hastaneye gittik idrar tahlili vercem elimde idrar bardağını gördü ve sen adetmisin idrarın kanlı gibi dedi sanane benim idrarımdan arkadaş

dur onuda sordu ya geçen hastaneye gittik idrar tahlili vercem elimde idrar bardağını gördü ve sen adetmisin idrarın kanlı gibi dedi sanane benim idrarımdan arkadaş

Eee Yuh Beee Patavatsız Adam Sınırı Aşmış Kayınvaliden Yada Eşin Bunu Derken Utanmadımı

Eee Yuh Beee Patavatsız Adam Sınırı Aşmış Kayınvaliden Yada Eşin Bunu Derken Utanmadımı

eşim yanımızda değildi ben o ara diyabet hastalıgına yakalandım aslında bizim nikah fln kıyıldı evde hazır düğün günü bekliyoruz ya ben bu tür şeyleri söyleyince babasına hakaret ettim sanıyor daha önce kötü şeyler yaşadım ailesi yüzünden bende açıkça eşimle konuşunca şimdi herşeyi hakaret sayıyor sorsam anlatsam adam seninle çok ilgileniyo diyecek

Bu be ya... Yuh yani... Adet mısın diye sordu bi de... İdrarini incelemiş adam
Sende bi peceteye sarsaydın be canım
Bu adama cooook dikkat etmelisin
Yaşı kaç k.valide ve k.pederin

Bu Arada Farkında Olmadan Eşin Yazmışım Ben Ama Hakikaten Eşin miş Of Ben Evlenemezdim Sanırım Böle Aileyle

Bu be ya... Yuh yani... Adet mısın diye sordu bi de... İdrarini incelemiş adam
Sende bi peceteye sarsaydın be canım
Bu adama cooook dikkat etmelisin
Yaşı kaç k.valide ve k.pederin
kvde 58 kp 60 ya ben ne bilim çişimi inceliyceni adam güya ben herşeyi biliyorum herşeyden anlarım modunda yani halıdan dantele elektrik tesisatina kadar herşeyi biliyorum modun da galiba
Bu Arada Farkında Olmadan Eşin Yazmışım Ben Ama Hakikaten Eşin miş Of Ben Evlenemezdim Sanırım Böle Aileyle

ilk başta nasıl iyilerdi nasıl meleklerdi sonradan böyle oldular canım ya

Yemişim böyle kayınpederi..
Terbiyesizlik canım bu, benim yatak odama değil karışmak, fikrini bile söyleyemez..
Mutfak masasından bahsetmiyoruz, yatak odası..
Ayna konusu zaten vuhuu..
Eşin şöyle bir ( ) bakış atmalıydı ve konu kapanmalıydı..
İyice tepene çıkarmadan, önlemini al arkadaşım..
Allah'ım bi yandan da komik ya.

uds peki nasıl olacak kuzum? bırak kopsun kızılca kıyamet? nişanlıyken seni böyle hizalayan adam evlenince ağzını açtıracak mı?

iç içe dip dibe ,adetinden *kanlı idrara pek çok abuk vede terbiyesizce şeyle hayatın zehir olacak.

başta şakayla karışık yazdım sana okuduk eğlendik,sende stres attın ama olmaz yavrum bu adam hasta bence???

haaa tüm bunları görmezden gelen ve sadece ilgi diyen eş adayı da sorunlu !!!

bence babana anlat tüm bunları---eşini ve babasını ayrı ayrı yada ikisi bir nasıl uygun görürse alsın karşısına konuşsun.

bu toplumda hangi yöreye gidersen git,kıt görüşlü yada geniş görüşlü-modern aile bile olsa**** ayna karşısı yatak ve adet kanı bulaşmış idrar*** konusundan kan çıkar bence...

normal degil...kesinlikle kayınpederin abest huyları var.Kv lideyle ne yaşadın bilmem ama tüm bunlara gık diyemeyen eş adayından bir şey umma ...

ne yazık ki böyle ...keşke cesur olsan.alsan karşına konuşsan.ya siz düzelin yada ben yokum diyebilsen...sana normal geleni 100 kişiye sordum herkes aynı fikirde siz tuhafsınız diyebilsen ???

ya adam konuşuyo ya karşımda bilmiş bilmiş sinirden gülesim geliyor ama sonra gidince arkasından sayyıyorum valla ya

babama anlatım dediki ben sizin genç odanıza bile girmiş kul değilim dedi bana anlatma yoksa ben döverim dedi ya bak geçen ne oldu bana dediki evde kaç kapı var dedi kapı takılcaktı bende 5 tane oda kapısı var dedim banyo tuvalet hariç tuttu biz biliyorum sakin olsana ne oyle atlıyosun dedi azarladı bende kapıyı carptım çıktım
babama da demişki ben o kadar uğraşıyorum beğenmiyor teşekkür etmiyor eline sağlık demiyor demiş babamda bana kızdı biz seni terbiyesizmi yatiştirdik diye oysaki ben adama baba yoruldun sen uğraşma olmayan yeri boşver dedim ama adam kadın gibi ağzı laf dolu
herşeyi ben bilirim modunda ve adamın herşeye fikri var bilgi sıfır ama daha önce eşime söyledim babasının yaptıklarını o ama daha öncede bu tür sıkıntılarpat diye cevap verdiğim için sanki ailesini kötülüyo üzüyo durumuna düşüyorum

daha önce kvdem de beni çok üzdü en sonunda eşim benim yanımda bağırdı yeter benim huzurumu kaçırma birdaha diye sanırım sira kayın pederde onun yanında bir şey yapmasını beklıyorum

Oooooy ooy ciddi problemlere yol acmaz umarım canım...
Allah esinle , huzurunuzu hic bozmasın ama... Ciddi şaka gibi...
Bu adam sana rahat vermez...
Ezdirme kendini....
Benim k.pederde cok cinstir...
Amaaaaa seninki nerdeee benimkinin delilikleri nerde... Şükr ettim valla

amin canım seninki nasıl odamı karışıyor

amin canım seninki nasıl odamı karışıyor

Benimki abuk sabuk konuşur...
Bi dediği bi dediğini tutmaz...
Bi bişey der... Başka zaman tam tersi...
Allah'tan uzagiz...
Ben saygımı eksik etmem...
Bişey derse cevabını saygılı bi sekilde yapistiririm...
Allah babama saglık versin... Canım babam benim...
Gecen Bayram annemlerin yazlığa gidelim dediler gittik
Hep birlikte...adam susmadan babami imtihana çekiyor...
Bu arada bildiginden degil... Babamda hic pas geçmedi ...
Küçük kardeşim ... Geldi abla senin k.pederi hic sevmedim...
Babama böyle böyle yaptı ... Babamda Şakır şakır cevabını verdi dedi ..,
Yani bizim adamda hep bu modda... Cok sinir bozucu oluyor...
Çorba servis ediyorum...
Mis gibi... Özene bezene yaptım o Yicek diye ... Ne corbasi... Baktı mercimek
Bi bağırdı ... Yemem onu kaldır ... Tabağına et koyarlar bağırır yemez...
Bu garip iste... Neyse ben ailemde gormemisim... Cok tuhaf geliyor
Allah'tan eşimde farkında herseyin...görgü cok başka bişey...
Gecen kuzenim evlendi... K.pederi öyle sekerki... Tam baba yani... Özendim İnan..
Yani ailede önemli kafa yapısının tutması... Bir araya gelince kafa dengi olmak güzel olur elbet
Ne yapalım hersey 4 4 lük olmuyor iste

geçen gün anneme diyorki siz çok asil bir ailessniz denizde sonradan öyle olur inşallah dedi
sonrada ha bir de deniz öyle ufuğu kıskanma kızım öyle çok kıskanılmaz ya bu adam benim eşim ya kıskanırım sanane be adam annem de dediki o olay onların özeli kimse mudahale edemez dedi susutu odan sonra zaten o konuşmada baktıkı haksız çıkacak bağırdı tatlıya bağlayalım diye dengesiz adam

Ya yemin ederim bu kadar olur..İsimler farklı kişilikler aynı(kv hariç)Benim kp aynı böyle perdeye,gezmeye,dantele,yemeğe,dedikoduya bayılıyor.İçinde yılların ev kadını yaşıyor sanki.İlk başlarda ben şaşkınlıktan cevap veremiyordum taki gelinlik provama gelene kadar.Arabada annem bana bakıyor ben anneme şaştık kaldık.Neyse girdik dükkana gelinlikçi hanım yardım etti giydim gelinliği çıktım kp görünce yok bunun kumaşı nasıl olacak,dökümlü olurmu,aynı modeli tutturabilirmisiniz falan dedi.Gelinlikçi hanım açıklamaya çalışıyor ama sorular bitmiyor kadında şaşırdı kaldı,ilk defa gördüm böyle birşey dedi.O ara ben o kadar sinirliyimki zor duruyorum en son kp.olduğu kadar olmadığı kader bakarız biz detayına baba dedim.daha lafım bitti kv ne dese beğenirsin ayy sen bunu beğenmişsin ama ben beğenmedim bence şunu alalım o hoşuma gitti dedi..tabii bende şalter attı..çokmu beğendin anne dedim kv bir hevesle çok çok beğendim dedi..iyi onuda sana alalım kumaşını,dökümünü babam seçsin bak heves etti oda diyiverdim ama kulaklarımdan alev çıktı sinirden..

Bir başka gün bizde oturuyoruz,çiçeğe su koyarken yere damlattım aldım hemen paspası sildim.Kp hemen müdahale etti cicolar yerleri silerken süpürgelikleride siliyosun dimi,ama bak temiz suyla sil duvara değmesin leke yapar..Yok ben o kadar becemiyorum baba al sen yap hem bende öğrenmiş olurum dedim verdim eline paspası.En son 1ay önce kv perde almak istediğini benim perdeciye gitmek istedi.Gittik bir kaç kumaştan örnek istedi,dükkandan çıkınca başka yerde beğenip kıyaslama yapıcaksan orayada bakalım anne dedim.Yok babana göstericem o simli istiyor dedi dondum kaldım.

Bakın yukarıda 3 örnek verdim ilk önceleri şaşkınlıktan ne denir bilemiyordum,sonra aramızın limoni olmasıyla sinir geldi çünkü bu müdahaleyi geçip terbiyesizliğe kadar gidiyor.Şimdiden önlemini al konu sahibi arkadaşım.Benim gibi kalp kırarak yapma ama bana başka çare bırakmadılar.Düşünki ben evlatları yaşında biriyim ve o kadar laf anlamaz,çizgi bilmez davranışları oluyorki kp. ve kv. sizinle mümkün olduğunca sizli bizli olmakta fayda görüyorum dedim.Eşinede şikayet eder gibi anlatma,söyle bilgisi olsun ama rahatsızlığını dile getir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…