Çok yanlış yapıyorsun idare ederek , en bastan tavrını koyacaksın, eşin de senin arkanda durmayı öğrenmeli, bu şekilde davranman çok büyük hata , aman ağzımızın tadı kaçmasın diye diye taviz üstüne taviz veriyorsun, 4 yıllık Evliliğimde şunu öğrendim en baştan taviz vermeyeceksin ve herkes senin kurallarına alışacak yoksa asla düzelmez, seni eğip bükemediklerini gördükçe vazgeçecekler ama siz korkuyorsunuz aman ha sorun çıkmasın ama eşimin morali bozulmasın, aman da aman kötü gelin demesinler , o kadar boş bir çaba ki ama şuanda beni anlamazsınız belki bir 2 veya 3 yıl sonra anlarsınız

Benim eş ailesi de en baştan bana gelenekçi eski gelin kafasıyla yaklaştılar ama artık bende işe yaramadığını görüyorlar ve hicbiseyime karışamıyorlar onlara kalsa bir ev gibi olurduk yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi , sınırlarınıza en baştan sahip çıkmazsanız her tatilde kaos yaşarsınız, şimdiden bu mesafeyi koyun ve cekinmeyin , ailenize de gidin gelin sakın ha onları böyle alıştırmayın, eşiniz daha yenisiniz diye sizin yanınızda bikac yıl sonra o da arkanızda durmaz çünkü siz sınırlarınıza sahip çıkmıyorsunuz, onları böyle bir düzene alıştırıyorsunuz, evinizin ayrı olması demek size hiç karisamayacakları anlamına gelmez, pasif agresif durmayın ve net olun , eşinize de gerekenleri söyleyin ve herkes yerini mesafesini şimdiden bilsin yoksa ileride çok ağlarsın iş işten geçmiş olur , erkenden mesafeni koy ve asla kendine müdahale ettirme...