Boyle kisiler de var mi?

yeni eklenen kişilerin sorması anormal değil bence. ben olsam diğerlerinin sormasını da espri olarak alırdım hatta atışmaya çevirirdim. yani madem ısrarı sevmiyorum ben de her seferinde gülerek hafiften terslerdim.
siz alınıp içinize atıp iyice büyütüyorsunuz konuyu bence.
Evet aynen öyle içten içe alınıp içime atıyorum ters cevap olmasın vs diye

Söylemiştim siz net olamıyorsunuz. Kırıcı ve itici olmadan net tavrınızı ortaya koyabilirsiniz
Haklısınız ama nasıl diyebilirim ki istemiyorum diyorum onların da anlaması gerekmez mi? Mesela bi insana ben asla neden içiyorsun diye soramam asla yani. Sorsam da istediğim için dedikten sonra daha da kurcalayamam ben mi çok çekingenim insanlar mı çok meraklı anlayamıyorum...

Ya benim dışımda içmeyenin olmaması belki de beni daha çok yoruyor. Mesela en azından 2 kişi bile olsak daha az yorulacağım...
Bence sen onlarin lafindan ziyade kendin kendinle celışıyorsun . Icsel catismanda da yoruluyorsun.
Kahve icilen ortamda ben meyve suyu icsem neden yorulayim ya da sen neden yorulasin. Yorulmazsin. Konu alkolse neden yoruluyorsun ?yani yoran dusunce ne

Haklısınız ama nasıl diyebilirim ki istemiyorum diyorum onların da anlaması gerekmez mi? Mesela bi insana ben asla neden içiyorsun diye soramam asla yani. Sorsam da istediğim için dedikten sonra daha da kurcalayamam ben mi çok çekingenim insanlar mı çok meraklı anlayamıyorum...
Sen cok cekingensin bence

Bence sen onlarin lafindan ziyade kendin kendinle celışıyorsun . Icsel catismanda da yoruluyorsun.
Kahve icilen ortamda ben meyve suyu icsem neden yorulayim ya da sen neden yorulasin. Yorulmazsin. Konu alkolse neden yoruluyorsun ?yani yoran dusunce ne
Çünkü tek ben içmeyince eğer o ortamda beni çok iyi tanıyan biri yoksa bana direk soruyor neden diye. Ama eğer 2 kişi veya mesela 3 kişi olsak tek tek soramayacak...

Evet aynen öyle içten içe alınıp içime atıyorum ters cevap olmasın vs diye

bence bir kere kabullenin. yeni gelenler sorabilir sizi tanımıyorlar. belki sadece servis yapılırken sen almıyor musun diye basitçe sorduklarında bile siz alınıyorsunuzdur.
konuyu çok içselleştirmişsiniz gibi duruyor buradan.
eğer sürekli görüştükleriniz bile bile ısrar ediyorsa da ya başka bir ortamda konuyu özellikle konuşun yada şakayla karışık cevap verin geçsin.

bence bir kere kabullenin. yeni gelenler sorabilir sizi tanımıyorlar. belki sadece servis yapılırken sen almıyor musun diye basitçe sorduklarında bile siz alınıyorsunuzdur.
konuyu çok içselleştirmişsiniz gibi duruyor buradan.
eğer sürekli görüştükleriniz bile bile ısrar ediyorsa da ya başka bir ortamda konuyu özellikle konuşun yada şakayla karışık cevap verin geçsin.
Evet haklısınız muhtemelen ben birkaç olaydan dolayı gereğinden fazla düşünüp içselleştirdim...

ee siz onların ısrarla sormasını anlayıp kabul ediyor musunuz ? bu size nasıl saçma geliyorsa onlara da sizin tavrınız anlamsız gelebilir.
bir de böyle hep insanlar anlamalı diye bekler misiniz ?

İstemiyorum bir açıklama ya da cevap değil ha evet bana göre biri bir şeyi istemiyorsa okeydir ısrar etmem ama insanlar aldıkları cevapla tatmin olmak istiyor.
"Alkol kullanmayı sevmiyorum kullanmayı da düşünmüyorum. Benim alkol kullanmamam sizin kullanmanız kadar normal sonuçta herkesin kendi tercihi" demeniz bile yeterli

Çünkü tek ben içmeyince eğer o ortamda beni çok iyi tanıyan biri yoksa bana direk soruyor neden diye. Ama eğer 2 kişi veya mesela 3 kişi olsak tek tek soramayacak...
Sorsa ne olacak ki? Neden icmiyorsun ? Canin mi istemiyor, kullanmiyor musun, bıraktın mi vs sohbet yani. Cok merak ettim yaş kac

ee siz onların ısrarla sormasını anlayıp kabul ediyor musunuz ? bu size nasıl saçma geliyorsa onlara da sizin tavrınız anlamsız gelebilir.
bir de böyle hep insanlar anlamalı diye bekler misiniz ?
Evet genelde biri bana istemiyorum dese çok yakınım değilse okey der geçerim. Niye neden hiç mi olmayacak vs diye üstüne gitmem. Karşımdan da aynı şeyi beklerim.

22. Yaşımdan dolayı mı sizce?
Bilmiyorum biraz karakterle alakalı gibi geldi. Konunun ilk başında aynı kişiler sürekli soruyor sanmıştım ama ortama yeni eklenenlerin herkesin içitiği bi anda size sorması o kadar da itici değil sonuçta merak diye bir unsun var. Siz biraz özgüvensiz olabilir misiniz

Bilmiyorum biraz karakterle alakalı gibi geldi. Konunun ilk başında aynı kişiler sürekli soruyor sanmıştım ama ortama yeni eklenenlerin herkesin içitiği bi anda size sorması o kadar da itici değil sonuçta merak diye bir unsun var. Siz biraz özgüvensiz olabilir misiniz
Yani şöyle söyliyim aynı kişişer sürekli sormuyor bazıları artık hiç sormuyor ama içlerinden hala ara sıra soranlar da var + yeni gelenler dediğiniz gibi. Ya işte merak var okey ama bana bu kpnuda birine böyle sorgu gibi sorulması itici geliyor. Özgüvensiz olduğumu düşünmüyorum hatta değilimdir çevremdekiler özgüvenimi takdir eder ama biraz çekingen ve asla had bildiremeyen lafı gediğine oturtamayan biriyim diyebilirim

Back
X