Böyle koca olmaz olsun

Kirada oturan , yenı cocugu olmış adamdan telefon istemek hangi adap ve görgüye sıgıyor ?
Çok üstüme gelmeye basladılar artık ikiside
Salak mı bu adam
İsterlerrrrr..
Adam da veriyor alıyor bak.
Sen bi şey desen onlara, kötü sen olursun.
Kardeşimiz bi şey demiyor da sana ne oluyor derler..
Senin sorunun kocanla. Onları karıştırma.

Ayrılmak ıcın uygun konumda dsgılım
Benım arkamda aıleye daır tek bor vucut yok
Cocugum dort aylık
Ben dusunmuyor muyum sanıyorsunuz
Bir iki konunu hatirliyorum, ayrılmayı dusundugunu biliyorum ama senin eşin ailesine aşırı verici, musamahakar. Sana ise zerresini göstermiyor. Sanki onlar öz ailesi, sen ve çocuğun komşunun yetimi. Pofff!! Niye evleniyor ki boyle adamlar ?!

İsterlerrrrr..
Adam da veriyor alıyor bak.
Sen bi şey desen onlara, kötü sen olursun.
Kardeşimiz bi şey demiyor da sana ne oluyor derler..
Senin sorunun kocanla. Onları karıştırma.
Bir iki konunu hatirliyorum, ayrılmayı dusundugume biliyorum ama senin eşin ailesine aşırı verici, musamahakar. Sana ise zerresini göstermiyor.
Konualıp vermesınden cok benı dusunmemesı .
Kira da oturuyorum ben
Borcumuz var . cocugu var
Ciddi ciddi artık enını sonunu dudunmeden cıkıp gıtmek ıstıyorum

Senin fedakarlığını anlamaz düşünmez, bak kardesine telefon almış bilmem kac bine. Sanki zaruri bir şey.

Sana alalım diye teklif etmeseydi size,hep kendi ve ailesini dusunseydi bu krizinizi haklı bulabilirdim. Madem alalım demiş napacan al işte noldu gorumcen kondu 5 bin liralık telefona.
Kullansam ne kullanmasam ne dıye dusundum
Daha telefonumu ocakta değiştirdi
Herseyı gectım ben sermaye olarakta aldırır kullanırdım , ama sonuc bana yansıyacak
Ben dusunurum kara kara dedım .
Bızım bozuk olmamızdan yararlanıp resmen yapısıp aldırmıs telefonu

Tokat atmisti sanki? Bosaniyorum demistiniz. Helal olsun demistim size. Dik durusunuzu bozmayin demistim. Bosuna yorun yazmisim. Daha coook cekersiniz. Gecmis olsun..
Bu nasıl bır yorumdur
Arkadasım ben anlatamıyor muyum ? Benım arkamda duran bır allah'ın kulu yok .
Ben ana baba evınden cıkıp evlenmedım .
Cocugum var benım
Cıktım gıttı bosanıyorum hadı
Vetecek mısın bana bir lokma ?

Almayin eve o zaman? Illa bosanacaksiniz diye birsey yok ama kriz cikartip cikartip sonunda ayni yatakta yatinca maalesef sorunlar cozulmez.

Almayin eve o zaman? Illa bosanacaksiniz diye birsey yok ama kriz cikartip cikartip sonunda ayni yatakta yatinca maalesef sorunlar cozulmez.
Aynı yatakta yattıgımdan nasıl bu kadar emınsın ?
Arkadasım ben burda bı tokat yıyıpte ama kocamı sevıyorum bosanamam bananevılerden degılım .
Tuzun kuru konuşuyorsun .
Tokadı lafı yıyıp oyle yataga koltuga gomulenlerden de degılım
Biraz saygını takın

Merhametten maraz doğar diye boşuna dememişler...
Benim eşimde eşin gibiydi,aman almıyım sıkışırız,aman şimdi gerek yok dedikçe adam benden yaptığı kârı sağına soluna harcıyordu.Bende ne yaptım?Soktum araba borcuna,ev borcuna kılını kıpırdadamıyor şimdi.Arabanın borcu bitiyor,bir üst modelini aldırıyorum,üstüme başıma,marketede de veriyorum bol bol,varsa dağıtsın şimdi.Yemeyenin malını yerler,bak görümcen kondu telefona...

Yorumunuz biraz acımasızca degilmi
Arkadasin esi sorumsuz davrsniyor. Arkadasa tokat atiyor. Ayri kaliyolar. Tekrar birlesiyorlar. Buraya kadar normal hadi diyelim. Ama adam birseyi anlamamis maalsef. Hala ayni hareketlere devam ediyor. Ben gercekten uzuldum. Siz bu kadar dusunceli davranirken aile butcesi derken kardesine boylesine pahali bir hediye almasi gercekten kotu olmus. Yani diyorum ki esiniz onca kavgadan ayriliktan maalesef bir ders cikaramamis ve bu kafayla devam ederse daha cok cekersiniz dedim. Dogrulari soyleyince acimasiz olduysam kusura bakmayin. Belki uslup yanlis ama gercek bu maalesef...

O alır ben ıstemem
Cunku bana gore gereksız olan sey ısraftır
Ama ınsanlar cok bebcıl

Soylediklerinizde haklisiniz ayni dusuncedeyim evet malesef uslubunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…