Ben gereksız hıcbırseye harcama yapmam yanı sadece evlılık gecım falande degıl sıkıntı.Siz bence kendinizden hiç kısmayın.Yemeyenin parasını yerler.Siz de harcayın kendinizi mutlu etmek için tüm imkanları değerlendirin.Siz tutumlu davrandığınız için eşiniz rahata gelmiş.Ben olsam ben de büyük bir tepki verirdim.
Ya ınsanlar sanıyor kı onun aılesıne acınca keseyı ben cıldırıyorum .Aynı öküz bendede var bayılır ailesine para yedirmeye. mal ben de kısıyorum herseyi mi daha aha az önce kaynanam la konusıyorlar para muhabbetini ben bişey deyince sus oluyor lanet olsun ya bende sinirden kuduruyorum artık
Bu adam eve binbir blörfle döndü biliyorsunuz
Bozmayalım etmeyelım dıyerek
Bende ımkanlar dogrultusunda aklımca cocuk bı yurusun vs dedım
Ben agırlıgımı bundan sonrası ıcın koymadım su kuralım sartım var dıyerek bu da benım hatam , bunuda psıkolojıme verıyorum .
Estafurullah ,ha şimdi oldu.. ben eski konunuzun sonunu takip etmemiştim..
bu durumda siz haklısınız ..
Bişey söyleyimmi canım ben varya bunun ailesine keseyi acınca da direk cıldırıyorum o dereceye geldım artık ya vallahi bıktım ben varya sırf 200 TL yanımıza kar kalsın diye bütün halılarımı küçücük banyoda yıkadım yazık degil mi bana aksama kadar canım cıktı ya heryerim yara oldu ölüyorum yorgunluktan ama suç bendeeeee salak gibi beyefendiyi düşünüyorum tabiYa ınsanlar sanıyor kı onun aılesıne acınca keseyı ben cıldırıyorum .
Dıyorum kı ben kendımde gereksuz hartcama yapmıyorum alalım edelım dedıgı halde
Konu kıme alıp verdıgı degıl kı
Evı yok basını sokmaya derdım bu
Mesela bana hergun para bırakıyor ne kadar bırakabılırse ne olur olmaz hesabından .Üf by kocalar varya birazda inadına yapıyor gibi canım.Bak bir arkadaşım eşi böyle yapınca parasını ayırdı.Mesala al sen paranı bebeginle harca hiç kendini sıkma.Faturalarmis oymuş buymuş kocan kendi yapsın.Madem öyle yapıyor o sende bir dene.Bütun harcamaları mutfak masraflarını falan hepsini kendi yapsın sana bisey diyecek olursa en basiti bu telefon olayını vur yüzüne.Birde ben olsam o görümceyide bir güzel iğnelerim.Yapacaksin ki bir daha yüzleri olmasın valla disini.göstermezsen hasta olacaksin böyle yazık sana da beveginede
Sen gıdım gıdım biriktirirken o böyle yapıyorsa sen onu borxa sokacaksın ki başkasına bu kadar harcayamasınEsım calısıyor
Gorumceme almıs telefonu
Ben yıkasamda esım yıkatmazBişey söyleyimmi canım ben varya bunun ailesine keseyi acınca da direk cıldırıyorum o dereceye geldım artık ya vallahi bıktım ben varya sırf 200 TL yanımıza kar kalsın diye bütün halılarımı küçücük banyoda yıkadım yazık degil mi bana aksama kadar canım cıktı ya heryerim yara oldu ölüyorum yorgunluktan ama suç bendeeeee salak gibi beyefendiyi düşünüyorum tabi
Tasındık canım oradanYa siz tasindiniz mi eski kinulariniza baktim da kv dniz camasirlarinizi karistirmis bu kadinla ayni evde durmya nasil sabrettiniz..
esinizin haberi oldu mu
Canım bılıyorsun evımız kiraErkek alalım diyorsa kadın almadılar ben şu fedakarlık saçmalığına anlam veremiyorum
Fedakarlık yapıyorlar kendilerinden kısıyorlar sonra adam kendine bonkör olanı gidip buluyor
Illa kı vardır psıkolojık gelgıtler , duygu durumları
Konu kopması degıl kı
Ben dıger konumdada soyledım ben tokken gelsınler ben gorusmeyeykm yeter dıye .
Benım bı ıkı taksıtım var mesela .
Bana her gun harclık bıtçrakır kendısı , taksıtlerımız ayrılır faturalar vs . kalanı da harcanmıs sayılır kenara ev ıcın atılır.
Bunun neresı anormal .
Evet ben kımseden borc ısteyecek konumda degılım suan .
Ama kımsefen borc ıstemıyorum , ıstedıgımı yıyebılıyorum dıye bu har vurup harman vurmamı gerektırmez degıl mi .
Hıc yoktan her ay , her evın bir gıderı olur .
Her ınsan kendınve ıhtıyac sahıbıdır .
Muhtacım dememi mi beklıyordun ki ?
Benım her ay verılmesı gereken kıram ve gıderlerım var .
Hepınızın kı gıbı
Canım bılıyorsun evımız kira
Bılmıyorum huyumda yok fedakarşıktan degıl
Gereksız seylere harcama yapmayı sevmıyorum
Ben mi kabayım ? Kaba olan sizin düşünce ve anlatım tarzınız .Muhtacim demeni beklemiyorum Allah kimseyi kimseyede muhtac etmesin insanlara terslenme sana yol gostermeye calisiyorlar sadece arkan yok yanlizsin diye farkli yaklasiyorlar
konu butunlugun yok konu aslinda gorumcene telefon alinmasi 5000 tl harcanmasi degil GORUMCEN ama sen bir yaziyorsun sikintimiz olur bir yaziyorsun benim her istedigimi alir yapar iyidir borc alacak durumda degilim borcluk bir durumum yok istiyorsunki ne direk yazip elestiri alasin ne kimse bise desin kimsenin aklinada ihtiyacim yok havan var masallah dilinde sivri iyi niyetle gecen konundada yazdim azarlar tarzda donuslerin var
Gecen biri niye resmini koyup kaldiriyosun dedi onuda azarladin
Adamin ailesi atamazda satamazda onu bu yasina sen getirmedin ki yok ben yokken gelsinler gorusmem elini opmem e oda ona gore davraniyor zaten istiyorsun kolen olsun olur bulursan edersin
Aynen devam et duzelirsiniz
Hadi selametle
Allah razı olsun canım benımVallahi abellacım seni seviyorum konularını da biliyorum ama bu durum yemeyenin malını yerler lafının cukk diye oturmuş hali ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?