Ben senın o uslubundan sıkayetcı degılim .Arkadasin esi sorumsuz davrsniyor. Arkadasa tokat atiyor. Ayri kaliyolar. Tekrar birlesiyorlar. Buraya kadar normal hadi diyelim. Ama adam birseyi anlamamis maalsef. Hala ayni hareketlere devam ediyor. Ben gercekten uzuldum. Siz bu kadar dusunceli davranirken aile butcesi derken kardesine boylesine pahali bir hediye almasi gercekten kotu olmus. Yani diyorum ki esiniz onca kavgadan ayriliktan maalesef bir ders cikaramamis ve bu kafayla devam ederse daha cok cekersiniz dedim. Dogrulari soyleyince acimasiz olduysam kusura bakmayin. Belki uslup yanlis ama gercek bu maalesef...
Konunun devamini bilemdigim icin gayet hersey gullik gulostanlik oldu sustunuz yuttunuz kocisim de kocisim diye ortada dolaniyorsunuz gibi dusundum. Genelde oyle oluyor cunku. Yanilmisim. Kusura bakmayin. Kirdiysam affola.Ben senın o uslubundan sıkayetcı degılim .
O bosa yorum yapmusım dedıgın cumlenden sıkayetcıyım.
Neden bılıyor musun ? Ben hıcbır seyımı kolay kazanmadım , kımsenın emeklerımede yardımı dokunmadı.
Dayak yıyıp kocamı sevıyorumda demedım . senın o keske yorum yapmasaydım dık degılmıssın tarzındakı yorumundan ben oturup bır tokat ıcın bır hafta agladım .
Vende cok meraklısı degılım bu evın ve o kocanın .
Ama tutupta anne cocuguma bak bıraz calısayım dıyecek bır anne ye sahıp degılım .
Suan tutup dılekceyı verıp bosanacak bır gurur ve akla da sahıbım.
Ama tek bi birey de degılım.
İki kişiyim ben hatırlatırım .
Bir nafakayla hem xocugun ihtıyacları hem ev kırası bogaz faturaları idare edebilirsin dersen caşısmadan olur bosanayım .
Davulun sesı uzaktan gum gum cok kolay gelıyorda ben aklı verdım sen yaomadın demesı ne kadar kolay
Şimdi KK bana kızacak ama ben insanın kendi kazandığı parayı harcarken kimseye hesap vermemesi taraftarıyım.
Maaşımdan kardeşime telefonda alırım, bilgisayar da kimse karışamaz. Siz de çalışabiliyorsanız çalışın kendinizi zora sokmayın.
HaklısınNiye kizalim dediginde haklisin ama bu kafa bekar kafasi. Kendi parani hesapsizca harcayacaksan aile kurmayacaksin. Orasi ogrenci evi degil, coluk var cocuk var. Ev kira bir dunya borc varken taraflardan biri alip parayi saga sola dagitamaz.
Ev arkadasi modunda yasayacaksan o zaman yaparsin dedigini
Eve gerı donup yuvamızı bozmayalım dıyorsa benı ılgılendırırSiz en son bosaniyordunuz. Kime ne alirsa alsin artik sizi ilgilendirmez ki.
Haklısın
Madem sorumlulukların var , gerekdız seyleri yapmayacaksın .
Cunku bu adam artık bekar degıl.
Kısasa kısas yaparsam o vakıt bende artık ev ıslerını yapmıyorum
Herkes kendı basının caresıne de baksın denebılır .
Ev ısı benım gorevım olmamasına ragmen sırf ikram diye yapıyorsam ki bu böyledir o zaman bnde bu sorumlulugumdan istifa edıyorum .
Cunku canım boyle ıstıyor
Niye kizalim dediginde haklisin ama bu kafa bekar kafasi. Kendi parani hesapsizca harcayacaksan aile kurmayacaksin. Orasi ogrenci evi degil, coluk var cocuk var. Ev kira bir dunya borc varken taraflardan biri alip parayi saga sola dagitamaz.
Ev arkadasi modunda yasayacaksan o zaman yaparsin dedigini.
Konu sahibi, daha ne kadar dayanicaksin merak icindeyim ama ayrilik icin hicbir guvencen yok şuan sadece esiyorsun. Umarim kurtulursun cocuk biraz buyuyunce. Gercekten esinin yaptigi cildirtcak bisey.
Konusuyorum olmuyor , kavga edıyorum olmuyor .Yukardaki yorumuma ek yaptim. Isin cok zor malesef. Ayrilmak icin yeterli sartlarin olmadigini esin biliyor ya ondan boyle yapiyor gibi. Guclu durmaya calisiyorsun, esiyorsunda. Olmuyor. Umarim duzelir yada sen bitirecek sartlara ulasirsin.
Öyleyse çocugu da artık erkekler yapsınOrtak giderler için 2 tarafta para verir. Kalan parayı iki tarafta gönlünce harcar. İlerde böyle bir evlilik isterim
Bu görümce çocuğu size gelen mi? Evli çocuklu görümceye mi almış telefonu?Oglu bıttı anaaı basladı
Ortak giderler için 2 tarafta para verir. Kalan parayı iki tarafta gönlünce harcar. İlerde böyle bir evlilik isterim
Taktik yapıcan o koca kafalı adama çirkefleş arkadaşım git görümcene kocasıda varken de o telin faturası niye bize geliyo az buz değil anlat. burnundan getir hayattan bezdir kocanı ama küslük yapma tam ümitlensin pat yere yatır öyle olmaz böyle olur. çok güzel hamleler yap güçlü dur madem elin kolun bağlı gidemiyorsun hakkından gel.Konusuyorum olmuyor , kavga edıyorum olmuyor .
Artık gercekten bıttı sanırım bu evlılık denen şey .
Arada sadece resmı bırsey sözkonusu olmus
Habetsızce yapılan seyler vs .
Belkıdr en azından bır kac gun aılemr gıdıp kafa dınlemelıyım.
Oraya donmek ıstemıyorum fakat bu sekıldede bır yere varamıyorum
Duruma gore ya uzatırım orada kı tarıhı ya da bılmıyorum
Ama suan boyle dusunuyorum
Madfı olarak muhtaclıgım yokKonu sahibi calismiyor, kucuk bebegi var. Ev kira borclarim var yazmis yani zaten zor geciniyorlar neyin kalan parasini harciyor? Evli olunca para harcayamiyor degilsin. Bende esimde istedigimiz seyleri, sevdigimiz seyleri aliriz ama bu şekilde değil.
Öyleyse çocugu da artık erkekler yapsın
Bızde eve tıkılıp sınır hastası olnayalım
Ekonomık ozgırlugumuz olsun , yıyıp ıcıp yatalım , gezelım , tozalım .
Hem aylarca popom kadar gobekle gezıp
Yıllarca da bı o kadar evde gezmeyeyım
Sızın hayat muaterektır lafı bazı konulsrda ıstısna oluyor
Gorumcem evlı bekarTaktik yapıcan o koca kafalı adama çirkefleş arkadaşım git görümcene kocasıda varken de o telin faturası niye bize geliyo az buz değil anlat. burnundan getir hayattan bezdir kocanı ama küslük yapma tam ümitlensin pat yere yatır öyle olmaz böyle olur. çok güzel hamleler yap güçlü dur madem elin kolun bağlı gidemiyorsun hakkından gel.
Ne mi alaka ?Ne alaka? Yapmayın çocuk ,mecbur değilsiniz. Kendi iradenizle yaptınız değil mi? Verin kiloloranızı. Zor degil ben de veriyorum. Girin ise çalışın. Lütfen baheler de uydurmayın...
Hayat sadece size zor değil. Şahsen hiç kolay olmayan bir hayatım var. Maddi ve manevi zorluklar içindeyim bedavadan konuşmuyorum.
Tamam sen oyle yaparsin, konu sahibi senin hayalindeki evliligi sormamis ki burada konu sahibi calismiyor, kucuk bebegi var. Ev kira borclarim var yazmis yani zaten zor geciniyorlar neyin kalan parasini harciyor? Evli olunca para harcayamiyor degilsin zaten. Bende esimde istedigimiz seyleri, sevdigimiz seyleri aliriz ama bu şekilde düşüncesizce değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?